@hoperpohroma ak mas namysli socialne zakony, tak tie su ultrakokotne na Slovensku , ale zas malokde maju lepsie.... nie je to take lahke. Neviem, čo sa deje, ale verím že problémy domáceho charakteru vedia byť kruté a tak ti držím uprímne a zo srdca palce.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h som vlastne v nezavidenia hodnej situacii, aj ked su ludia (aj z b) co to maju doma horsie.. len neviem si predstavit ze socialka a pod. by s tym nieco robili, nie je to dostatocne zle na to.. a tazko by sa mi to dokazovalo..
moja seba deštruktívna povaha: depkárčenie zo všetkého hnusu čo je vo svete, perfekcionizmus a vyžadovanie perfektnosti od ostatných, obavy z toho že nezažijem nič čo by ma naplnilo v živote, že budem sám, a aj keď budem mať hocičo materiálne čo len budem chcieť, nebudem šťastný a budem sa chcieť odstreliť z tej šialenosti.. a to je vlastne to ako sa cítim aj teraz... mám všetko čo chcem, ale stále niečo chýba, nikdy neni nič tak ako by malo byť, nikdy nikto nemiluje toho druhého poriadne, vždy sú slová len poloklamstvá, nikdy nič neni také aké má byť!!! možno by som si mal na to zvyknúť, povzniesť sa nad to, ale ja to nedokážem. ja sa dokážem len kvôli tomu rozčulovať, byť non stop nasratý a nenávidieť všetko čo je na svete, alebo depkárčiť
mne absolútne nevadí čo títo ľudia dorábajú, šak čo, ale štve ma ten materialuzmus...ale šílene ma štve! keď nebudeš robiť a zarábať tak si odpísaný....vrrr...nehovorím že sa mi nechce robiť, ale to čo chcem z toho sa neuživím a tu nenájdem prácu ktorá ma bude baviť teda nájdem, ale nič moc plat
@peterpiper Pokial ide o systém , tak peniaze = sloboda
Existujú 4 spôsoby ako ich zarobiť a iné nikto nevymyslí
1.zamestnanec
2.živnostník
3.zamestnávatel
4.investor
Pokial chceš bzť čo najmenej zaťažený, systémom, treba si urobiť trojku, alebo štvorku , to znamená vytvoriť si aktívum m ktoré vynáša bez priamo vynaloženého úsilia.
Ale systém, ktorý je správny, pretože je zatial jediný, ktorý zaistuje stabilitu a potreby spoločnosti (nie je zdaleka ideálny, ale lepší rovnež zatial nikto nevymyslel) nie je pr8ve to, čo by mne osobne trhalo žily.
Skôr som narážal na také veci ako napísala hoperpohroma.
Lebo či budeš prachatý, alebo nebudeš , či budeš pod tlakom alebo nebudeš, či budeš len číslo , alebo nebudeš, to závisí od teba,
Ale život prináša aj situácie, z ktorých sa niekedy nevieme dostať a musíme robiť nezmyselné veci len preto, že musíme.
Musím ísť na výšku... nikdy som nechcel, chcel som sa hneď po strednej odsťahovať... ale otec je depresívny... donútil ma súhlasiť s tým, že pôjdem na výšku.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h pekná definícia finančníctva, ale o to mi tak celkom nešlo.. len som narážal na to číslo v systéme.. Pracuješ? Nakupuješ? Platíš dane? tak si len číslo a nič iné neznamenáš..
Nechcem už bývať v tejto pokurvenej Bratislave, strašne zlé spomienky tu mám, ale musím tu byť, už len preto, lebo zdravotne som na tom zle a v Bratislave je jediná klinika, kde mi môžu pomôcť, inde na Slovensku nie je -.-
Tiež si uvedomujem, že viac peňazí nikde inde na Slovensku nezarobím.
Keď ja by som chcela odfachčiť niekam na dedinu...
musím chodiť do školy to je najhošie čo v mojom živote može byť a ešte si tie učiteľky dovolujú jak dajaké bohyne a my máme držať hubu a celý deň stráviť nad knihami ...
* OK, mám priebežne sa vyskytujúci gramatický problém, ale stále som názoru, že všetky takéto defekty idú odstrániť, takže nič, čomu by som nevedela uniknúť .
jednoznačne je to pre mňa výber školy, gmynázia, na ktoré chodím.
už som v treťom ročníku, čakajú ma ešte dva do konca, takže nemá zmysel prestupovať, ale veľmi ma to zaťažuje, pretože by som chcela študovať niečo iné. Hold, n ie všetky 15 ročné deti vedia, čo budú v budúcnosti robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo byt konecne stastna a necitit stale bolesti (to ako fyzicke teraz).. v tom mi brania oni
dakujem
Existujú 4 spôsoby ako ich zarobiť a iné nikto nevymyslí
1.zamestnanec
2.živnostník
3.zamestnávatel
4.investor
Pokial chceš bzť čo najmenej zaťažený, systémom, treba si urobiť trojku, alebo štvorku , to znamená vytvoriť si aktívum m ktoré vynáša bez priamo vynaloženého úsilia.
Ale systém, ktorý je správny, pretože je zatial jediný, ktorý zaistuje stabilitu a potreby spoločnosti (nie je zdaleka ideálny, ale lepší rovnež zatial nikto nevymyslel) nie je pr8ve to, čo by mne osobne trhalo žily.
Skôr som narážal na také veci ako napísala hoperpohroma.
Lebo či budeš prachatý, alebo nebudeš , či budeš pod tlakom alebo nebudeš, či budeš len číslo , alebo nebudeš, to závisí od teba,
Ale život prináša aj situácie, z ktorých sa niekedy nevieme dostať a musíme robiť nezmyselné veci len preto, že musíme.
Tiež si uvedomujem, že viac peňazí nikde inde na Slovensku nezarobím.
Keď ja by som chcela odfachčiť niekam na dedinu...
..Fuj, to je ale údel ! Hlava 33.
Existujú aj ludia, ktorí sa majú dobre. Nie je to mýtus
už som v treťom ročníku, čakajú ma ešte dva do konca, takže nemá zmysel prestupovať, ale veľmi ma to zaťažuje, pretože by som chcela študovať niečo iné. Hold, n ie všetky 15 ročné deti vedia, čo budú v budúcnosti robiť.
@sqash mi hovori z duse...