Ahojte, normálne nemám problém osloviť dievča alebo jej napísať na fb, ale v škole stretávam jedno dievča, ktoré na mňa pôsobí nejak inak. Viac v prvom príspevku...
Osloviť ju v škole nejde pretože ju stretávam raz za týždeň a aj to iba okolo seba rýchlo prejdeme. Chcem jej napísať na fb, ale ide o to že neviem čo povedať, proste je taká iná a mám pocit že keby som jej napísal niečo normálne tak ma odbije... Čo si myslíte vy?
Jak inak? Jednoducho sa ti len viac páči ako vyzerá ako ostatné, inak na teba nemôže pôsobiť. Ani ste ešte nerozpravali. Normálne ju oslov, pozdrav sa, nebuď jak vandrák a bude to dobre. Teda ak nemáš napríklad hrb ako zvonár u matky božej.
Tak jej nepíš ak na teba pôsobí inak to bude dáky čarodej Veď ju zastav a povedz jej ze sa ti paci a ze si ju pridáš na FB a nech sa rozhodne či si chce písať ona alebo musis vymysliet nieco zaujimavejsie
Hrb nemám neviem čím to je, asi ten taký výraz v tvári, cítiť z nej takú autoritu alebo takú hrdosť fakt mi to dosť prekáža ju pozdraviť... Tak jej chcem napísať no ale zase ani tam neviem čo jej mám napísať
Mne príde viac blbé napísať na FB, keď ste si ani slovo nepovedali, ako osloviť, to robia deti. Myslíš, že chce decko, keď je zjavne sebavedomá? Ako píše vyššie, buď ju oslov, nie len povedať ahoj a koniec, alebo sa na to vyjeb.
Ahoj ako sa máš? Často ťa stretávam na chodbe školy, ale mám pocit že sa niekam ponáhľaš a nemáš čas sa zastavovať na kus reči. Rád by som s tebou prehodil pár slov, tak ti píšem online pretože mi môžeš odpísať kedykoľvek keď budeš mať čas.
Budem rád keď si čas nájdeš a odpíšeš mi.
Zatiaľ ti prajem pekný večer.
@hemadzema Mne sa nehodí nič, ja idem do tridsiatky byť alone a potom buď bude a ak nie, tak sa nič nedeje ale ty by si brala aj tatka 40 ročného za frajera ... takého s plešinkou, spoceného pod pazuchou, šak to poznáš, bo to lúbiš
@kunlun Alebo ak sa stretnete v buse alebo niekde tak sa s ňou snaž nejako pustiť do reči. Napr. ju nešťastne buchneš (ale fakt jemne) a povieš, že jemin sorry to som nechcel aaa budeš pokračovať, že ju tu často stretávaš a blablabla alebo si k nej prisadni v buse, ale najskôr sa milo spýtaj či je volné...
To ako vážne? To až do takého štádia sme došli, že budeme riešiť, čo napísať žene, lebo sa ju hanbíme osloviť? To už niektorí chlapi načisto prišli o gule? Vieš, mohol by si jej napísať niečo múdre a vtipné alebo prekonať hanbu a osloviť ju. To, že na teba pôsobí prísne, ešte neznamená, že taká naozaj je. Ale k čomu to povedie? K písaniu si a rozprávaniu. Naozaj nám o toto ide, o písanie a rozprávanie? Toto sme chceli? Kvôli tomu Kňažko v osemdesiatom deviatom zvonil kľúčami? Nie! Cieľom je sex! Chceme sex! A keď to ona nechce, mali by sme to vedieť hneď teraz! Preto dnes nebuďme slušní, inteligentní, vtipní. Dnes buďme chlapi. Stiahni si dolu trenky, pohoň si trochu, aby sa stoporil, vezmi telefón a pošli jej fotku svojho vtáka s textom "hádaj kto"!
P.S. Neposielaj jej fotku svojho vtáka, je to príšerný nápad.
@kunlun keď nato nemáš ju osloviť Face to Face, tak si to uprav a pošli jej to.
Keď si z nej nervózny zbytočne by si trepol volaku kokotinu...
Takto budeš mať čas rozdychat čo ti odpísala a pouvažovať nad tým čo jej odpíšeš.
Možno jej to nakoniec príde cute že sa jej hanbíš.
Mne pridu tiež taký chalani cute.
co si myslim? ze ju oslov osobne..lebo ked jej napises, tak presne ako hovoris, v lepsom pripade ta odbije..pravdepodobne ta odignoruje...dnes je to tak..napises jednoducheee ahoj a ludia ti proste neodpisu
@kunlun preboha hlavne to dievča never ako svätu Mariu. Hovoriš že je pre teba autorita a ze maš rešpekt a neviem čo všetko. To je najlepšia cesta k takému sklamaniu ako nikdy. Ty si ju budeš doslova ctit ako najlepšiu na svete a ona sa na teba vykašle. Ani ju nepoznaš a nevieš aka je. Mozno je povrchna a nieje to nič pre teba. Nestracaj čas tým že si mysliš ze ona je jedina na svete. Aj ked si mysliš že je tak neni. Mozno ju osloviš a radšej utečie lebo jej bude trápne kto ju oslovil kedze jej ide o vzhlad a podobne. Nikdy si neuctievaj dievča ako sväte a najlepšie lebo potom budeš ty kto bude trpieť nie ona
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Budem rád keď si čas nájdeš a odpíšeš mi.
Zatiaľ ti prajem pekný večer.
Takéto niečo?
P.S. Neposielaj jej fotku svojho vtáka, je to príšerný nápad.
Keď si z nej nervózny zbytočne by si trepol volaku kokotinu...
Takto budeš mať čas rozdychat čo ti odpísala a pouvažovať nad tým čo jej odpíšeš.
Možno jej to nakoniec príde cute že sa jej hanbíš.
Mne pridu tiež taký chalani cute.