Nejaké dve šálky zo série, alebo drahšia alternatíva parfémy alebo peňaženky, alebo kúp 1 nejaký menší spotrebič, napr. nový hriankovač, toastovač, záleží na tom, či si na vianoce darujete skôr praktické veci alebo tie nezvyčajné.
manke chcem kupit knihu 5 jazykov lasky, tatkovi este neviem mozno nejaky lepsi zapalovac alebo flasku a mankinmu manzelovi asi cdcko s nejakou trapnou hudbou. plus ked tak nejake drobnosti nech vyzera ze toho maju vela
Ak majú rodičia radi kávuičku čerstvo praženú a vraj kvalitnú , tak im kúp tuto taký pekný set kde sú 3 druhy káv a nejaké tie šáločky , v peknej drevenej krabičke a tak .
riešim to isté, pre ocka mi bolo poradené že správny chlap by mal mať nôž ale neviem kde by ho ten môj použil a mamke som premýšľal knihu takže sa rovnako nechávam inšpirovať, okrem toho mám aj priateľku a čo tej už vôbec neviem, nechcem dať nič nepraktické aj keď by to možno ocenila. Lebo načo?!
mama asi 5 rokov otravuje, že chce umývačku a keď som jej ju chcela kúpiť, tak už nechcela... tak som jej kúpila kabelku, tričko "najlepšia mama" (naša rodina je tak trochu zaťažená na tričká s vtipným nápisom) a cdčka la gioia dostane...
a tatovi som kúpila dve tričká a tepláky také lepšie, teplé
nasim som kupila taku obr nalepku na stenu taky strom s fotoramcekmi a im to capnem nad postel s nasimi fotkami .... mame som kupila take lyzicky este na konci s muffinami ci co to je lebo viem ze sa jej pacili .... a este by som jej chcela kupit knihu od Nicka Cave-a (aby som jej ju mohla potom slohnut ) a foter ... no mozno mu kupim este ponozky ak ma nenasere do Vianoc .... a este k nam chodi babka a tej dam asi obraz alebo fotku co som robila ... vzdy sa jej lubia tak jej prispejem do zbierky kamaratovi som dala vyrobit model gitary co chce ale na tu realnu nemam sancu do Vianoc nasetrit .... kamoske som kupila privesok drozdajky (hunger games) .... a druhej kamoske vobec netuism co dam .... asi tunel alebo piercing daky alebo jej zaplatim daku kerku alebo cosi
@11
ale hej, knihy knihy knihyyy! nemôžeš dať lepší darček, teda iba pokiaľ by dotyčný fakt nemal rád knihy.
ale ja kúpim tiež rodičom aj bratom knihy len, teda tatkovi som zobrala v bratiske v takej búdke drevenej kde boli "zachránené knihy" či čo to, riadne super vec
a ostatným kúpim v takom super turbo kníhkupectve kde majú aj knihy za 2-3 eurá, alebo také čo normálne stoja 30 za 10 a tak čiže tam sa budú sústreďovať všetky moje vianočné nákupy
@sveter ztej budy na trhoch mam uz druhy rok niekolko knih, tam su vazne zaujimave kusky a obchod, o ktoromhovoríš, je ten obchod na obchodnej nad Panta Rhei? moj oblubenyy
@antifunebracka my sme nikdy vela penazi nemali, darčeky sme moc ani nedostavali a kedže prvý krát chodím do práce, po škole, tak áno, prvý rok mam na darčeky ( o vlastnoručných darčekoch nehovorim, tie boli každý rok, preto som chcela nejake prekvapenie pre nich, a nemyslim si že ked sa ich spýtam, bude to ešte prekvapenie ) dufam, že sme sa pochopili
@dadley no neviem či aj na obchodnej taký je, ale ja nie som z bratisky, teda vlastne som ale nebývam tam už dlhoooo, to je jedno my máme taký obchod v LM
ja rada kupujem na vianoce take veci, ktore maju nejaku myslienku, ze sa to nehodi dat im cez rok.. napr. teraz idem mame kupit utierku s citatom -nieco v tom zmysle ze riad sa sam neumyje strasne rada vyberam darceky na vianoce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@littlesecret69 to je velmi zaujimavy napad
otcovi Opium, a mame Dior Dune ci co to bolo...
mama si panvicu zobrala už teraz ((
Tak som jej kúpila kabát
@dadley radsej sa nejdem vyjadrovat
www.coffeein.sk
Myslím že naši sa potešia
fotrikovi nic, kedze neposlucha... ale mozno nejaku picovinu, len najskor musim vymysliet ze co...
a tatovi som kúpila dve tričká a tepláky také lepšie, teplé
ale hej, knihy knihy knihyyy! nemôžeš dať lepší darček, teda iba pokiaľ by dotyčný fakt nemal rád knihy.
ale ja kúpim tiež rodičom aj bratom knihy len, teda tatkovi som zobrala v bratiske v takej búdke drevenej kde boli "zachránené knihy" či čo to, riadne super vec
a ostatným kúpim v takom super turbo kníhkupectve kde majú aj knihy za 2-3 eurá, alebo také čo normálne stoja 30 za 10 a tak čiže tam sa budú sústreďovať všetky moje vianočné nákupy
ale french press tieš nie je zle.
ale v 20 rokoch ides 1.x kupovat rodicom darceky?
minuly rok som dal otcovi tiez flasu... a bol rad