@sufurky Teoreticky mozu byť peniaze bez moci, a aj moc bez penazi... len vacsinou to tak nebyva...
ale moze byt...
tak si vyber...
Co je prednejsie, rozdavat prikazy, alebo mat dom na plazy...
Maš moc ale čo budeš platiť vojakom žoldnierom a podobne čim ich budeš zbrojiť Hitlera tiež chceli dať vlastni a mal moc a to sa mu nevyplatilo ak máš peniaze dá sa kúpiť všetko aj moc pretože len ty najbohatši máju moc
@sufurky Ale niektorí ludia ked si myslia že robia správnu vec ked ťa posluchaju to robia aj zadarmo, aj bez penazí...
A takto más moc a nemás peniaze...
A zase títo ludia sa niekedy nedaju kupiť a budu služiť druhej strane ked si ty bohatý, a takto si bohatý a nemás moc... @abbey4real medzi Stastim a byť sťastná je rozdiel...
Sila. Podstatný rozdiel medzi 'svetskou' mocou (zmýšľanie, ako uvádzaš v @1 ) a silou - silu je možné nachádzať v čomkoľvek a s ňou prichádza aj ostatné.
nvm, povedala by som, ze peniaze, ale je fakt, ze ked som do niekoho zabuchnuta, tak nemam problem do neho vrazit vsetky peniaze co mam, obetovat mu vsetok cas co mam a dat mu vsetku moju energiu a potom ja sama ostavam nestastna
@alohomora
ja píšem o Pravom kresťanskom Bohu....
ak niekto s láskou vyznáva falošného boha, čo je to potom platné pre jeho spásu...
koniec koncov hovorí sa o tom aj v prvom prikázaní
moc je najsilnejšia zo všetkého. silnejšia než šťastie, pretože šťastie si človek uvedomuje len chvíľkovo a potom ho ignoruje. silnejšia než zdravie, pretože to si človek uvedomuje len vo chvíli, keď začne chýbať jemu alebo niekomu z jeho okolia. a silnejšia než láska, pretože nie každý, kto má lásku, ju posúva a rozdáva ďalej vo veľkej miere. Peniaze nie sú hodnota, je to len prostriedok ako získať vyššie spomenuté.
Lenže ak má niekto moc, dokáže to zmeniť jeho osobnosť natoľko, že si to uvedomuje každý deň, pri každej činnosti, čo robí a vo veľkom množstve prípadov svoju moc zneužíva. Človek prestane chcieť vyššie uvedené až vtedy, keď dostane moc, pretože vtedy nebude chcieť nič, len viac moci.
Takže ak mám povedať, čo je podľa mňa (nie pre mňa, pretože v tom prípade to je subjektívne, nemôžeš sa spýtať na objektívnu otázku tak, že podmienkou na odpoveď je subjektivita) najsilnejšie a má najvyššiu hodnotu, tak je to moc. Tak to aspoň vidím všade okolo seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Proste moc ako moc, peniaze ako peniaze ..
ale moze byt...
tak si vyber...
Co je prednejsie, rozdavat prikazy, alebo mat dom na plazy...
A takto más moc a nemás peniaze...
A zase títo ludia sa niekedy nedaju kupiť a budu služiť druhej strane ked si ty bohatý, a takto si bohatý a nemás moc...
@abbey4real medzi Stastim a byť sťastná je rozdiel...
Každý ma svoju cenu
Sila. Podstatný rozdiel medzi 'svetskou' mocou (zmýšľanie, ako uvádzaš v @1 ) a silou - silu je možné nachádzať v čomkoľvek a s ňou prichádza aj ostatné.
cize skurvena laska
ja píšem o Pravom kresťanskom Bohu....
ak niekto s láskou vyznáva falošného boha, čo je to potom platné pre jeho spásu...
koniec koncov hovorí sa o tom aj v prvom prikázaní
Lenže ak má niekto moc, dokáže to zmeniť jeho osobnosť natoľko, že si to uvedomuje každý deň, pri každej činnosti, čo robí a vo veľkom množstve prípadov svoju moc zneužíva. Človek prestane chcieť vyššie uvedené až vtedy, keď dostane moc, pretože vtedy nebude chcieť nič, len viac moci.
Takže ak mám povedať, čo je podľa mňa (nie pre mňa, pretože v tom prípade to je subjektívne, nemôžeš sa spýtať na objektívnu otázku tak, že podmienkou na odpoveď je subjektivita) najsilnejšie a má najvyššiu hodnotu, tak je to moc. Tak to aspoň vidím všade okolo seba.