poradte mi prosim co mam robit ked je burka strasne leje som chora nemozem ani skaka t ani nic take kde sa zadichcim nudim sa telka nefunguje na pocitaci us nemozem dlho byt a vsetko je vkibly tak co mam delat? poradte ppliisw
pis si z nejakim priatelom na facebooku, pokeci, skipe.....alebo chod k niekomu na navstevu. alebo si dohodnie z kamosom/kamoskou cez telefon stretnutie a chodte niekam do mesta. kresli si a pocuvaj hudbu a pusti si super komediju chod nakupovat, alebo..............je toho vela citaj si dobru knihu, surfuj na internete, uc sa do skoly vsetko si znovu preopakuj, a ak mate nejake zviera hraj sa z nim, a........a.........a................a.........
teraz som si vsimla toho"sokol5310" a hovorim ze je to nechutne to "zomnou sa uz nudit nebudes" takky nech na internet radsej nechodia su trapny a nefkusny. velmi ich nemam rada
chod na moju stranku www.mojazver.webnode.sk neboja sa niesu tam virusi stranku mam uz odskusanu a sama so ju urobila a aj zaistila . ked budes tam napis o com chces aby som pisala ...............................
skrcte si viac papierov a pokrcte ho do gulicky oblepte to z lepiacov paskov len tak si to hadzte o stenu alebo s ti nieco zhadzujte ja som si to prave dneska urobil a uz sa o nieco menej nudim naozaj toskuste
kresli si, pocuvaj hudbu, tancuj alebo sialene skac namiesto tanca ak mas zvieratko tak ho trochu ponatahuj, stiahni si najky film, ak mas rada dazdovy vzduch tak zober dazdnik a prejdi sa, zavolaj niekomu, alebo vsak si niekoho dovlec domov sak jasne ze sa nudis ked si sama
Citaj knihu, pocuvaj hudbu,pozeraj tv daj si pat poldecakov palenky zavolaj kamoskam/kamosom, chod k susedom, citaj clanky na internete, surfujna internete, tancuj, behja po dome, byte mazna sa z mackou...
Ziackalub poradim ti velmi dobru vec ako sa prestat nudit ked nejde pocitac,nejde telkaa pod tak si citaj alebo volaj kamosom alebo kamaratkam ja ked som bol chory tak som vkuse volal s frajerkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
-brnkaj niekomu na nervy
-zapinaj a vypinaj sustavne svetlo v izbe
...
a vela dalsich hovadin ma napada
napíš báseň
na internete je plno návodov...
ano to je zábava ! DD
Ked sa nudím tak idem na youtube a dam si do vihladavaca Dano drevo a tajomna komnata