podla mna vsetky typy inteligencie rastu priamo umerne s inteligenciou ... niekto vseobecne inteligentny moze robit co chce na vysokej urovni..pretoze vie pochopit princip a naucit sa to jednoduchsie ako niekto menej inteligentny ...niekto hlupy moze dvihat cinky aj cely zivot..a bude nula..zato inteligentny clovek pochopi princip, zavedie si do toho nejaky system a ...
3. tam mavam problemy 1. tu neviem presne jazyky mi idu celkom dobre viem ich pomerne viac alebo lepsie ako vacsina v 15 takze asi 3.,6. su najslabsie a ostatne su silne
@32 boze len nepouzivaj tie "q" ..bo ma picne.. ale inac dobre forum, len vazne mi tam nesedi napr. ta pohybova stranka IQ..neviem.. trochu mi to pripada "nelogickE".. :d
a k tej logike, ved mi sa ju teraz ucime .. (ano ucit sa logiku, dost chore a hlavne nelogicke ale tak pani ministrovia a neviem aky este iny vystudovany pedagogovia ktory vytvaraju ucebne osnovy a skolske zakony chcu aby sme sa logicky naucili logiku ..
všetkých 6 (okrem telesného ale ten je fajn tiež ) testujú pri prijímačkách na Masarykovu univerzitu Takže asi všetky tak nejako rovnomerne.. nie som si vedomý že by niektorý prevažoval.
@37 ak sa bojíš že si menej inteligentný ako nejaký matfizák čo z hlavy odmocňuje vysoké čísla tak sa netráp je to len vec cviku. A rozhodne ťa to nerobí podradným človekom myslím že väčšina veľkých mysliteľov v známej histórií, pokiaľ to neboli práve matematici alebo fyzici, nemali v týchto veciach zvlášť veľký prehľad.
A potom, taký typ inteligencie ak je v prevahe môže byť aj na škodu, človek ti síce vypočíta priemer zeme podľa lomu slnečných lúčov či čo, ale v bežnom živote a medziľudských vzťahoch je totálne nepoužiteľný
A vezmi si len všetky tie hanlivé prívlastky ako : vypočítavý, kalkulujúci.. dáva to tej matematickej inteligencií taký negatívny nádych. Je to inteligencia, ale taká chladná.. to dokáže aj počítač a trošku lepšie a nepotrebuje k tomu skúsenosti, city ani múdrosť. Úlohu geniálneho matematika by som si prisvojil len za predpokladu že tie ostatné typy by tým neutrpeli
u mna jednoznačne výťazí jazykovy typ, potom asi intrapersonalny typ interpersonalny typ, telesno pohybovy typ, priestrovy typ, hudobno muzikalovy typ, a nakoniec to z čoho som najviac tupa logicko matematika
@luc.ka (2) - 7 - intrapersonálny typ, opak interpersonálneho, ktorý sa zaoberá komunikáciou a chápaním vzťahov medzi ľuďmi, intrapersonálny sa pravdepodobne zaoberá chápaním samého seba (čo je veľmi vzácny jav v dnešnom svete )
1. keďže programovacie sú tiež jazyky, tak asi áno. a okrem toho rád píšem a som strašne ukecaný...
2. hmmm... vraj mám v tejto oblasti potenciál, ale nevyužívam ho...
3. donedávna som si myslel že priestorovú predstavivosť mám dobrú, ale vraj nie
5. hm... ináč asi nie muzikálový, ale muzikálny. podľa mňa ti ten jazyk až tak príliš nejde... nič v zlom...
6. trpím prudkou neúctou k ostatným, takže 6tka nie je moja parketa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A u mna to bude jazykovy, intrapersonalny, mozno aj hudobnomuzikalovy, kto vie
moj trapny nazor
2-schoponost poradit si s logickou ulohou a vyriesit ju
3-predstavivost obrazotvornost
6-medziludska- socialne ucenie medziludske vztahya vzathy a ostanym ludom
7-vnutorna-vztah k srbe
2. logicko matematicky typ ----> milujem matiku a z logiky toho vela nenazbieram
3. priestrovy typ ----> tak telesa si viem predstavit, aj tie zlozitejsie, ale zeby som v tom vynikal?
4. telesno pohybovy typ ----> tak na toto som uplny antitalent pohyb a sport mi nic nehovoria
5. hudobno muzikalovy typ ----> tuto mi staci spomenut si na nasu hudobnicku Daru Toth a mam dost
6. interpersonalny typ ----> ak to je ten s medziludskymi vztahmi, tak to moc ne...ludia ma moc nezaujimaju az na par vynimiek
7. intrapersonalny typ ----> ak to je to o mne, tak v tom velmo az prehnane
ja si myslim ze som genialny teda vsetky..
a ak by som mal povedat pravdu tak ... /co ja viem.. hlavne ze viem spravit TSP/
a najmenej asi interpersonalny typ som... bo njako extremne nevyhladavam spolocnost a s ludmi ktorych mam okolo semba mi je dobre
2. logicko matematicky typ - nemam problemy s matikou ak sa tomu venujem, ak nie tak ajtak vpohode
3. priestrovy typ - to netusim
4. telesno pohybovy typ - neviem
5. hudobno muzikalovy typ - gitara
6. interpersonalny typ - vela kamaratov
7. intrapersonalny typ - som dost sebareflexivny na to aby som odhadol svoje moznosti...
Zoradil by som to 2 7 6 (4 3 1) 5 tie v zátvorke sú na rovnakej úrovni
najmenej jednoznačne tá matika
dufam ze to bolo myslene zo srandy
a k tej logike, ved mi sa ju teraz ucime .. (ano ucit sa logiku, dost chore a hlavne nelogicke ale tak pani ministrovia a neviem aky este iny vystudovany pedagogovia ktory vytvaraju ucebne osnovy a skolske zakony chcu aby sme sa logicky naucili logiku ..
najmenej 1,4
A potom, taký typ inteligencie ak je v prevahe môže byť aj na škodu, človek ti síce vypočíta priemer zeme podľa lomu slnečných lúčov či čo, ale v bežnom živote a medziľudských vzťahoch je totálne nepoužiteľný
A vezmi si len všetky tie hanlivé prívlastky ako : vypočítavý, kalkulujúci.. dáva to tej matematickej inteligencií taký negatívny nádych. Je to inteligencia, ale taká chladná.. to dokáže aj počítač a trošku lepšie a nepotrebuje k tomu skúsenosti, city ani múdrosť. Úlohu geniálneho matematika by som si prisvojil len za predpokladu že tie ostatné typy by tým neutrpeli
priestorový, inter a intrapersonálny, takto by som sa ohodnotila sama, s dodatkom, že z interpersonálneho postoja si často zrobím paradox
2. logicko matematicky typ - to mi ide velmi dobre - dokonca aj skolsky poriadok som si vysvetlila tak, ako mi vyhovuje
3. priestrovy typ - to som mala v psychologickom teste na 100pro
4. telesno pohybovy typ - to ano, uz len preto, ze dokazem pochopit, co ten nas ucitel telesnej vlastne od nas chce
5. hudobno muzikalovy typ - tu tak akurat viem pocuvat. skusam to so spevom, ale asi zostanem radsej len pri pokusoch
6. interpersonalny typ - v teorii vynikam, v praxi je to horsie
7. intrapersonalny typ - neviem odpovedat.
2. logicko matematicky typ - niekde vo mne ticho spia matematicke bunky,ale necham ich radsej odpocivat..
3. priestrovy typ - tak napoly..mame teraz akurat stereometriu a viem si to vsetko predstavit, len do pisomky napisat je to horsie ..
4. telesno pohybovy typ - mam rada iste sporty,cize aj ano. nie som drevo
5. hudobno muzikalovy typ - to uplne najviac..klavir,bassgitara,djambe,tamburina a najnovsie spev..chcela by som skusit aj violoncelo
6. interpersonalny typ - aaale ano sak ja vas seckych lubim niekedy su vztahy fest zlozite ale zatial som v pohode
7. intrapersonalny typ - nerozumiem sama sebe cize asi nie..
2. IQ 110+
5. Bude urcite dobra.
Ostatne som testy neskusal ale 6 - 7 budem mat mizerne urcite.
1. keďže programovacie sú tiež jazyky, tak asi áno. a okrem toho rád píšem a som strašne ukecaný...
2. hmmm... vraj mám v tejto oblasti potenciál, ale nevyužívam ho...
3. donedávna som si myslel že priestorovú predstavivosť mám dobrú, ale vraj nie
5. hm... ináč asi nie muzikálový, ale muzikálny. podľa mňa ti ten jazyk až tak príliš nejde... nič v zlom...
6. trpím prudkou neúctou k ostatným, takže 6tka nie je moja parketa...