Ja mám rád starých Bratislavčanov, náš prízvuk, bohatú históriu, zvyky, kvalitnú kuchyňu (napr. lokše s husacou masťou, viedenské knedlíky) naše víno (Račianske) a tiež že su tu nikto do nikoho nestará, baby sú otvorené a ludia sú fajn.
Mam rada nasu prirodu, kaufland ktory je narodnym sportom v meste , ulicku po ktorej chodim denno denne a kde byva moj crush , ok fajn, mam rada len tu prirodu, sice nemozem povedat ze nemam rada svoje mesto, lebo mam a velmi aj ked polovica slovenska ani poriadne nevie kde je
Pocit domova to, ze byvam na dedine (ulicku odomna mam les a polia) a zaroven v meste, lezecku stenu T2, lebo ked idem kdekolvek inde na akukolvek "lepsiu" lezecku stenu, citim sa tam strasne cudzo mestsky park, hlavne v lete.. je to nadherne miesto :3 hrajuce fontany a vsade holuby! uzasne zakusky v cukrarni v auparku :3 a par restauracii, kde som jedla asi naj jedla vobec moj klub a skolsky klub a ludi, ktori sa stali mojou sucastou a mam rada aj moju školu hlavne pre tych milion vyletov (a zahranicnych pobytov a hlavne moju matikarku! a mame peknu zoo a samozrejme prizvuk a take to nase typicke narecie a nase slova
Ach. Námestovo je neuveriteľne krásne mesto. Máme tu priehradu a pripadá mi to ako kúsok mora. Zbožňujem ten pokoj čo tu väčšinou vládne a hluk, ktorý sprevádzajú párty po nociach. Príroda je tu krásna a tých pár nedostatkov, ktoré mesto má mu vďačne odpustím. Navždy aj keď časom možno pôjdem do zahraničia to tu ostane mojim domovom, do ktorého sa budem s láskou vracať.
Neviem co mas na mysli pod "moje mesto", tak budem pisat o meste kde zijem.
More, pocasie (vacsinou slnecno), milych ludi, vyhlad zo striech, parky, night markety, metro, okolie rieky, mestske bicykle (pol hodka zadara), ze tu nie je az tolko zemetraseni ako v okolitych mestach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@Moonshine nie som z race ale bratislava bez race by bola ako auto bez motora
More, pocasie (vacsinou slnecno), milych ludi, vyhlad zo striech, parky, night markety, metro, okolie rieky, mestske bicykle (pol hodka zadara), ze tu nie je az tolko zemetraseni ako v okolitych mestach...