Čauko, už asi mesiac sa mi stáva, že aj keď jem málo aj veľa aj nič aj nejako primerane tak sa mi asi tak 2-3 krát do týždňa stane, že vraciam a potom keď už nemám ani z čoho tak vraciam žlč. No a ešte keď zjem nejaké jedlo tak ma tiež začne napínať asi t
Neviem, ja som mala podobný problém a mala som to pre problémy v škole. Vtedy som mala isté nezhody z matematikárom... Bála som sa chodiť do školy a chodila som za školu. Mala som podobné stavy, aj keď to bolo už dávno pamätám si to doteraz. Určite choď k lekárovi, on už ti povie čo a ako
Sesternici sa dialo niečo podobné a asi po 3 rokoch na antibiotikách jej zistili, že má celiakiu.. Ale neviem či to môže byť ono, keď ty máš problémy aj so žlčou. Každopádne choď k doktorovi, tu ti asi nikto nepomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Tak choď k lekárovi a ten ti povie čo ti je
kazdopadne doktorovi fast !
skus ist k lekárovi, počula som že nemajú pri sebe samopaly..
ale kedze nepise zeby sa napchavala niekde narazovo alebo take nieco. Nemas vela stresu v zivote?
a chod za doktorom, lebo ked to je pravidelne a este aj zlc vracia podla mna by ti takto cez net ani doktor nepomohol. Urcite ti spravia nejake testy
môže to byť ozaj stresom..ale aj kadečím iným. vážne choď doktorke, . !
Neviem, ja som mala podobný problém a mala som to pre problémy v škole. Vtedy som mala isté nezhody z matematikárom... Bála som sa chodiť do školy a chodila som za školu. Mala som podobné stavy, aj keď to bolo už dávno pamätám si to doteraz. Určite choď k lekárovi, on už ti povie čo a ako
mesiac je už dosť dlho... tak to asi nebude len pokazený žalúdok... choď k lekárovi, asap.
ale pri takomto dlhom onom radšej fakt vhoď k doktorovi.