Záleží hlavně na tom kolik za ten telefon chceš dát prachů. Cenově nejvýhodnější je X8. Slušný telefon, s pěkným designem. Když máš peněz víc tak doporučuju určitě X10.
podla mňa si nevyber podľa peňazí, skôr podľa toho, že čo potrebuješ mať v tom mobile. Duran napríklad spomínal x10 a x8. X8 je lacnejší, ale má horšiu kameru. Ak napríklad vôbec nepotrebuješ perfektný foťák do mobilu a stačí ti aj 3,2 megapixelov, tak aj keď máš viac peňazí na x10, zbytočne by si na neho míňal, keď X8 vie to isté.
podľa mňa sony ericsson xperia x8 je skvelý telefón...všetky vlastnosti a funkcie má, čo dnešný mobil by mal obsahovať, aj jeho dizajn je dobrý...a cena je jednoducho super je lacnejší ako ostatné xperia produkty...mne sa najviac páči wifi, lebo často internetujem a kde bývam, dá sa tam aj s wifi, takže je zadarmo
no ja si myslím že väčšina ľudí si rozhodne kúpiť lacnejší mobil. pravda, že sú ľudia, ktorí potrebujú extra funkcie, ktoré má X10, ale väčšinou nechcú za telefón toľko platiť. takže kúpia lacnejšie mobily ako X8...a podľa mňa na fotenie vymysleli foťáky
Dobrá myšlienka: Na fotenie vymysleli foťák Ale nie každý má stále pri sebe fotoaparát Podľa mňa 3.2 megapixelov už je dosť slušné, a určite robí dobré fotky. Mne sa x8 až tak nepáči, ale funkcie má dobré.
no ano..naozaj je lacnejší..videli ste že v t-mobil je už aj za euro? Kde dostaneš telefón s takými funkciami za euro? Akože je pravda, že potom budeš platiť splátky, ale i tak je to naozaj lacný telefón. ja mám v telefóne 3,2 megapixelovú kameru a je lepšia ako kamošova, ktorý má iphone 3G. tak čo vy na to? nezáleží len na pixeloch, ale i na tom, že ako používa svetlo
no je pravda, že je za euro, ale vynechal si splátky...no nevadí Ako mobil nieje jedinečný v tejto kategórii, veď vytvorili už veľa podobných, lacnejších mobilov. Najlepšie čo môže mať to je asi to, že jeho výrobcom je sony ericsson, a naozaj málo ľudí som počul sťažovať sa na tohto výrobcu. Jedine s kým bude musieť súperiť v tejto kategórii je asi samsung... ale ja osobne si radšej kúpim sony ericsson mobil, ako samsung
Jako konkurenci bych spíš uvedl LG, než Samsung. Lg má hodně podoný telefon (Lg optimus) zatimco Samsung moc ne. Ale máš pravdu že i třeba na LG si stěžuje více lidí než na značku Sony Ericsson. Já si myslím že až bude mít konečně X8-ička upgrade na android verzi 2.1, tak se stane nejlepším telefonem své kategorie.
aj ja si myslím, že to bude celkom fajn telefón, ked vyjde upgrade na 2.1. len sa to musíme dočkať. a ja som počul, že tento rok už iste nevyjde...ale nikto nevie, že kedy to bude...:S
Upgrade na verzi 2.1 k telefonu X8, vyjde podle slibů Sony ericsson ještě letos! To znamená že na slovensko se může dostat nejpozdějš začátkem ledna. To se snad už dočkáte
Až bude upgrade 2.1 dostupný, tak si ho můžeš stáhnout na telefon přes počítač s programem PC companion. Jestli ho nemáš tak tady je link odkud ho můžeš stáhnout:
no to je veľmi dobré ale nevie niekto presne že odkedy bude upgrade 2.1? inak aj ja som veľmi spokojný s telefónom, ale bolo by dobré keby nechýbal z telefónu multitouch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ja som teda ešte nevidel, že by perie malo sex.
Ak však potrebuješ aj dobrý fočťák, tak X10.
podľa mňa sony ericsson xperia x8 je skvelý telefón...všetky vlastnosti a funkcie má, čo dnešný mobil by mal obsahovať, aj jeho dizajn je dobrý...a cena je jednoducho super je lacnejší ako ostatné xperia produkty...mne sa najviac páči wifi, lebo často internetujem a kde bývam, dá sa tam aj s wifi, takže je zadarmo
no ja si myslím že väčšina ľudí si rozhodne kúpiť lacnejší mobil. pravda, že sú ľudia, ktorí potrebujú extra funkcie, ktoré má X10, ale väčšinou nechcú za telefón toľko platiť. takže kúpia lacnejšie mobily ako X8...a podľa mňa na fotenie vymysleli foťáky
Ja som inak aj tak spokojný s mobilom, wifi, radio, pekný dizajn, aj timescape a mediascape je veľmi fajn, je to naozaj mobil pre mladých
» www.sonyericsson.com/cws/support/sof...
» blogs.sonyericsson.com/products/...
už hned to bude