Ja som si toho veľa nebrala zo začiatku, až potom, ak som niečo potrebovala. Normálka, ber zošity, oblečenie, kozmetiku, všetko, čo potrebuješ aj normálne. Ak si na intráku, kde si jedlo robíš sama (ako ja trebárs) vezmi si hrniec. Tož asi vše
šálku, príbor, zrkadlo, kozmetiku, oblečenie, notebook (ten je veľmi dôležitý ! oblečenie si môžeš aj kúpiť mobil, pičoviny, učebnice, kokotiny a podobne...
JEDLO. brutalne vela jedla. tolko ze este v marci najdete 5 vifoniek za skrinou, vermi to sa ti zide ak vam tam budu varit tak ak nám tak budes nevyslovne stastna ak takto urobis.
a radio .alebo hoco. vezu. nejaky prehravac. v najsamlepsom pripade telku ale to je az prilis nerealne asi. ale fakt sa to tam hodi pokial nechces scvoknut
však veci čo denne používaš (ach) preboha tu je toľko nesamostatných ľudí, ja sem už prisahám prestanem chodiť! nič to nevie.. však čo asi treba na intrák? si zober hrable, motyku...
už čakám kedy tu bude otázka "dá sa mi šťať, myslíte, že mám ísť na WC?"
ja toto neriešim a ako sa poznám, tak v septembri keď prídem na intrák zistím, že som na polku vecí zabudla inak teraz ma zarazilo že spolužiačke prišlo že je prijatá na intrák a že si tam musí doniesť nejakú rastlinu akože nechápem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a radio .alebo hoco. vezu. nejaky prehravac. v najsamlepsom pripade telku ale to je az prilis nerealne asi. ale fakt sa to tam hodi pokial nechces scvoknut
už čakám kedy tu bude otázka "dá sa mi šťať, myslíte, že mám ísť na WC?"