chlast zaobstara spolubývajuci. uz mi pisal ze vypálil necelých 50 litrov slivky len pasovat sa to bude tazko lebo mam taku kravu vychovávatelku na intraku a peňáze súúú
Myslíš na prvé týždne po ubytovaní???? Ak áno tak hlavne veľa domácej slaniny a aj domácej pálenky, lebo tam príde Orava, Liptov, ja(Východ) a aj preškolená Bratislava(čo už nepije len rum). No a ešte aby som nezabudol, tak nejakú tu iskru(vyproščovák), ten sa pridá pre slabšie povahy.
ja viem co si zbalit idem do 4 rocnika takze 3 som uz prezil ide o to ze co "vynimocne" pribalit. spolubývajuci chce aj chromovú tyč. ja kufor neriesim idem na aute a berem si vlastny zosik a vlastné repráky (je to dost hebedne preto idem autom )
oblečenie, hyg. potreby (nemyslím len kozmetiku šampon a tak, ale aj mydlo, toaleťák, kefku si nezabudni) nádobu na jedlo (keď dakedy nebudeš hladný tak ti to kuchárky dajú do nádoby a neskoršie si zješ + príbor) hrnček na vodu (ja si berem aj kanvicu aby som si varila kávu ale u nás to máme zakázané také spotrebiče takže pššš ) zošity do školy a tie veci na to chápeš nabijačku na mobil !! potooom hlávna vec pre mňa cigy a pivo ale to tiež nemusíme rozširovať ďalej
a možeš si zobrať pre istotu dáky liek na bolenie hlavy lebo tam šeci hučia a tak...a hlavná vec si zober postelné prádlo !!
PS: ja sa akurát tiež balím juhuuuu, keď si na dačo zmyslím dopíšem...snáď som ti v dačom pomohla
tak ja mam približny zoznam co si zoberiem toto len tak bokom keby som nieco zabudol aby ma to napadlo. napriklad lieky by ma neboli napadli. mozem si zobrat aj nejaké "rastlinky" na balkon? snad nebudu policajne razie na intráku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a možeš si zobrať pre istotu dáky liek na bolenie hlavy lebo tam šeci hučia a tak...a hlavná vec si zober postelné prádlo !!
PS: ja sa akurát tiež balím juhuuuu, keď si na dačo zmyslím dopíšem...snáď som ti v dačom pomohla
Môj malý kufor má 1 meter krát 50 cm krát 45 cm čiže