neznášam pokryteckosť, neznášam keď sa niekto hrá na niečo od čoho má veľmi ďaleko, neznášam keď sú ľudia násilní, neznášam podráždenosť, neznášam keď chce byť niekto za každú cenu stredobodom pozornosti, neznášam keď má človek šovinistické a rasistické názory, neznášam keď sa ľudia navzájom obmedzujú ..
milujem keď človek nosí na tvári úprimný úsmev milujem ľudí so zdravým sebavedomím, milujem ľudí čo sa vedia zabaviť, milujem ľudí čo myslia pozitívne..,milujem keď si ľudia vedia priznať chyby, milujem pravdovravných ľudí..., ľudí s vlastným názorom... a hlavne milujem keď je človek rozumný a tak správne uletený
neznášam: hysterický optimizmus (t.j. keď si niekto trhá vlasy a zúrivo reve: "dopadne to dobre!"), neschopnosť priznať sa k svojim činom a zhadzovanie na druhých, hlúposť, detinskosť, zadubenosť, faloš, ustráchanosť, posadnutosť trblietavými upírmi
milujem: ak dotyčný vie, kedy mlčať; zdravé sebavedomie, príjemné slušné vystupovanie, vlastný názor (podložený argumentnmi), výstredný zmysel pre humor
neznášam veľkonočné vajíčka (to sú isté dievčiny ktoré asi nemá rado veľa ľudí z nás, tie namyslené, zmachlené - preto že veľkonočné vajíčko, často krát hlúpe, falošné...
milujem spontánnosť, to si fakt cením, milujem ak mi niekto dáva pocit slobody, lebo mi dôveruje a milujem ak ma niekto namočí do adrenalínovej veci
Nemám rád sprostých ľudí. Nemám rád egoizmus, namyslenosť, ľudí so sindrómom výnimočnosti. Nemám rád faloš, pretvárky. Nemám rád podceňovanie, ubíjanie ostatných.
Mám rád keď niekto stojí za svojim názorom i keď ostatý nesúhlasia. Mám rád bláznivých ľudí čo si vedia užívať život. Mám rád keď niekto vie čo chce a ide za tým.
nemam rad nesplene sluby aroganciu nafukanost a pristup k ludom podla tohoé ako vyzeraju neznasam ked sa ludia napadaju biju uplne bez priciny neznasam ked sa clovek musi bat vyjst na ulicu
milujem ked sa clovek vie usmiat aj ked je uplne na dne milujem ked si clovek stoji za svojim ked je uprimny prijemny optimista a hlavne ked ma miluje mam rad ludi ktori nieco dokazu
Nenávidím na ludí to ked su hrozne namyslený a ešte moc urážlivý a roztopašný to mi tak lezie na nervy A milujem na ludoch to ked je niekdo spolahlivý a má vlastný názor a hlavne to ked je niekdo zabavny a dokáže si praviť srandu aj sám zo seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A milujem keď sa niekto snaží a dodržiava termíny a všetko čo je dohodnuté.
a mám rada.. veľa vecí
A neznasam ked je niekto vulgarny, fajci a pije lebo sa nici
milujem keď človek nosí na tvári úprimný úsmev milujem ľudí so zdravým sebavedomím, milujem ľudí čo sa vedia zabaviť, milujem ľudí čo myslia pozitívne..,milujem keď si ľudia vedia priznať chyby, milujem pravdovravných ľudí..., ľudí s vlastným názorom... a hlavne milujem keď je človek rozumný a tak správne uletený
mám rada keď je niekto aspoň z časti ako ja, je s ním sranda, spolahlivý a vždy dá včas vedieť ak niekam nemôže ísť keď sme na niečom dohodnutí
milujem: ak dotyčný vie, kedy mlčať; zdravé sebavedomie, príjemné slušné vystupovanie, vlastný názor (podložený argumentnmi), výstredný zmysel pre humor
milujem spontánnosť, to si fakt cením, milujem ak mi niekto dáva pocit slobody, lebo mi dôveruje a milujem ak ma niekto namočí do adrenalínovej veci
a milujem ked su ludia veseli a laskavy....
Mám rád keď niekto stojí za svojim názorom i keď ostatý nesúhlasia. Mám rád bláznivých ľudí čo si vedia užívať život. Mám rád keď niekto vie čo chce a ide za tým.
Mam rad seba
milujem ked sa clovek vie usmiat aj ked je uplne na dne milujem ked si clovek stoji za svojim ked je uprimny prijemny optimista a hlavne ked ma miluje mam rad ludi ktori nieco dokazu
mám rada keď má niekto zmysel pre humor, keď sa ostatní okolo mňa smejú a majú dobrú náladu
milujem sebavedomie, vtipnost, originalitu a primeranu drzost