Ahoj, chcem sa spýtať hlavne žien a dievčat, čo nosievajú v lete, keď nemajú príliš dobrú postavu a nohy na minisukničky a kraťase, ale v trojštvrťových nohaviciach je teplo...ako to riešia?
alebo jednoducho často nejde o dĺžku, ale strih a materiál a keď si dáš niečo vzdušné, z prírodného materiálu, tak ti bude ešte menej teplo ako v krátkom
každá žena ma dobrú postavu a každá žena môže nosiť to čo jej je pohodlné, nechápem prečo by ženy mali zakrývať každú chybičku krásy... táto spoločnosť je neskutočné kokotská.. s prepáčením
tiez nemam dokonalu postavu, to mam teraz v lete zhoriet? ja nosievam saty do A - su pohodlne a neobtahuju a normalne nosim kratasy (komu vadi, nech sa nepozera)
tak cisto napriklad tieto ... pene zvyraznia dekolt a potom su spustene, neobtahuju ani brucho ani zadok ... a vyborne sa nosia na tomto obrazku sice nevyzeraju boh-vie-ako ale ja napr aj take riasene saticky sijem sama je to velmi jednoduche
@anywhere.... ale tým že žena tieto partie bude schovávať nič nevyrieši.. hold ovísajúce stehná a celulitída je postupom času vec s ktorou sa väčšina žien bude musieť vysporiadať, ale táto spoločnosť sa snaží ísť proti prírode a všetky máme pocit že je to niečo fuj niečo neprirodzené niečo čo nás robí obludou....
áno je pravda že takáto žena v minisukni nevyzerá dobre... ale keď si chce dať šortky nech si dá snáď sa kôli kúsku kože ma pariť a schovávať celý život?
to bol len priklad, ja mam take modre saty, hore riasene a potom spustene a su po kolena, z padavej latky zozenies rozne taketo satky a zväcsa su po kolena ...
@tasteofrainbow pravda, ja si šortky dám, len sa necítim najlepšie...obzerám sa po iných ženách aké majú sexy dlhé nohy, super stehná a potom sa pozriem na seba..je to ťažké
nie je zac, hlavne sa neber ako skaardeu alebo tucnu alebo neviem co ... nauc sa zit so svojimi chybickami a sprav z nich svoje prednosti (ved aka by to bola nuda ak by sme boli vsetky rovnake) ... zena ma mat cici i rici ak je to len v tom ze nemas rada poobtahovane hladaj volne oblecenie ak by si bola z ke ta by som ti aj take saty usila
@anywhere a to snáď znamená že nemá právo si obliesť to čo si žena s dobrou postavou obliecť môže? mne osobne by to bolo absolútne ukradnuté keby vidím ženu s "nepeknou" postavou v minisukni alebo kraťasoch
@lumpysvk kebyže čítaš celé fórum tak vidíš, že nosím kraťasy a pod. veď keď je teplo určite si nedám rifle...ale ja by som rada hodila na seba niečo v čom budem vyzerať sexy
@zeriavka moja mama tiež mala približne toľko predtým než schudla (ale treba brať do úvahy jej výšku - je dosť vysoká) ale videl som aj 100 a viac kilové ženy a nezbláznil som sa. tak netrep somariny a obleč si to v čom sa cítiš pohodlne (ak v tom nebudeš vyzerať ako šlapka, ale v tom prípade nezáleží na výzore) a pokial tak velmi na tom trváš môžeš mi poslať fotku a ja ťa ohodnotím
@flysser to už musíš adresovať @anywhere neviem či ti pošle fotku, ja som jej už vravela čo má robiť ale už je trápna stále zakladá tie fóra a pritom som jej napísala obsiahlu poštu čo má robiť, proste treba na sebe makať a také topánky na podpätkoch opticky predĺžia nohy, a ešte som jej odporúčala dlhšie šaty sukne, kde zakrije všetky nedostatky a pod.
sorry, že som ťa tu zmiatla to ona má 80 kíl, ale už mi lezie na nervy s tým
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale dakedy na to práve nemám náladu, takže ľan!
alebo jednoducho často nejde o dĺžku, ale strih a materiál a keď si dáš niečo vzdušné, z prírodného materiálu, tak ti bude ešte menej teplo ako v krátkom
fakt odporúčam ľan!
To sa mám uvariť?
@cathy aj ja nosím kraťasy, ale cítim sa v nich divne občas
@tasteofrainbow kiež by to bola pravda...no ovísajúce stehná s celulitídou, krivé krátke nohy naozaj nie sú krásne
tak cisto napriklad tieto ... pene zvyraznia dekolt a potom su spustene, neobtahuju ani brucho ani zadok ... a vyborne sa nosia na tomto obrazku sice nevyzeraju boh-vie-ako ale ja napr aj take riasene saticky sijem sama je to velmi jednoduche
áno je pravda že takáto žena v minisukni nevyzerá dobre... ale keď si chce dať šortky nech si dá snáď sa kôli kúsku kože ma pariť a schovávať celý život?
žena neni dokonalá
nikdy nebola a nikdy nebude...
a spoločnosť chce z nás robotov
a ser na všetko...čo sa máš spariť? nech sa idú spariť tí, ktorým sa nepáči
sorry, že som ťa tu zmiatla to ona má 80 kíl, ale už mi lezie na nervy s tým
@anywhere no čo? nedrbe mi