raz v škole na taliančine, som zle prečítala slovo, učiteľka na mňa najprv zhrozene pozerala a potom sa začala smiať a ja s výrazom wtf som sa pýtala, že čo a ona že to je nevhodné a vulgárne slovo a ja že aha ok
Ja som si raz robila srandu z novej frajerky mojho kamosa. "Peter, ved ona ma na FB, ze je vo vztahu s XY, to ti nevadi, ty si na zadane? Ty si dobre koledujes, aby ti dal na drzku, hahaha"
Odpoved: "To je jej nebohy manzel."
Well...
'Sef': - No dnes budeme asi robit holy kokot.
Ja: - No ved ja nedbam.
Proste toto bolo pred 5 rokmi a neprestane ma to matat
A vkuse mam nejake inappropriate hlasky ma cudzich muzov, mne to proste nedojde.
Alebo ked mi vletel kolega do satne, ale len budnu som si davala.
On: - Jezis, sorry. No ale ved keby si sa prezliekala, tak sa zamknes.
Ja: - No mozno ani nie.
Akoze ja som v tom momente zistila, ze tie dvere maju kluc Ale nevysvetlis.
Väčšinov sa mi stáva že keď dostávam zdrba alebo proste niečo sa pokaká tak mi zrazu príde všetko veľmi vtipné a niekedy sa začnem smiať popritom ako mi niekto káže život
My sme na strednej mali taku super nemcinarku ze jak si chcel aby ta volala (ako si sa predstavil) tak ta volala na hodine - napr. mna 4 roky Ninočka (som jej tak povedala ze uvidim dokedy jej to vydrzi a ono az do matury ... no a mala som takych expertov spoluziakov dvoch co sa predstavili prezyvkami ako sme ich volali v triede (pinďo a ďuri) a raz sme mali na nemcine hospitaciu ci ako sa to vola bola proste na hodine riaditelka a úča bola asi trochu v strese lebo to skoncilo ze: PINĎÚRI K TABULI (namiesto pinďo a ďuri ... no .. bola to vtipná hodina
A co sa mna tyka tak ja sa do takych situacii dostavam casto raz kym som este nenosila sosovky a zlomili sa mi v to rano okuliare som si povedala ze ved zas daco vidim, zvladnem to bez nich a pozdravila som sa stlpu na el. vedenie "dobry den teta" babkin sused dost cudne vraj na mna pozeral a bratranec co siel so mnou sa mi este dlllho smial
no ono to nebolo ani tak povedanie ale keď som odchadzal z ordinacie od doktora tak osm zvnútra zaklopal 2 krat na dvere a potom ich otvoril a so slovami ,,dovidenia,, som odišiel ..
do dnes nechápem čo to malo znamenať ale keď som vyšiel a odchadzal preč smial osm sa na svojej sprostosti a WTF situacii
@patrixo ja som vcera taxikarovi povedala dobru noc ale to preto lebo on mi povedal dobru noc!! a cely cas som mu hovorila prihody s ciganmi na ktorych som sa sama smiala
raz u mna platila nevidiaca kartou a ked zadala pin, tak ostala taka, ze neviem ci som dala spravne... a ja ze nevadi, uvidime! a potom zase ina, tiez nevidiaca bola pri mne a ja som sa jej opytala, ci jej to mam napisat a hned na to som si odpovedala, ze vlastne asi netreba a trochu som sa zasmiala na tom :/ doteraz ked si na to spomeniem, hovorim si preco, preco??
@method ja uz si to moc nepamatam, ze som ludom na kare robila smajliky do kavy tusim
ale mam oblubene ked som robila v obchode s telefonmi a mala uz totalnu alergiu na ludi, tak prisiel typek a ja "dobry den".. a on nic bez slova si siel pozerat veci.. tak ja.. DOBRY DEN!!! a on stale nic tak ja uz uplne nasrana ze aky ignorant "AHA NO TAK NIC"
a to uz bola v obchode jeho zena a vyrazne gestikulujuc hovori "proo-min-tee on je ne-sly-si-ci"
este raz na imatrikulacnom plese isiel nejaky typek a ofc ja som bol prvy spity a uz som tam hovoril spoluziakom, ze "aha dpc, ten ma obehol jaky je uz spity jak delo" a to kamos mi hovori: robo, ale to on je postihnuty,
keď som ešte robila ako čašníčka, podarilo sa mi vyliať pollitra vriacej vody na 10ročného chlapca (stolík bol príliš nízko, pohár sa prevážil, keď som ho dávala dole, to je jedno, proste, som mantavý kokot bola).
a mne sa z toho tak zahmlilo v mozgu, že namiesto toho, aby som sa začala ospravedlňovať, behať hore dole s ľadom, vypytovať sa ho, či je v poriadku a všeobecne proste riešiť situáciu.... som len zakrútila hlavou a oznámila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Odpoved: "To je jej nebohy manzel."
Well...
Ja: - No ved ja nedbam.
Proste toto bolo pred 5 rokmi a neprestane ma to matat
A vkuse mam nejake inappropriate hlasky ma cudzich muzov, mne to proste nedojde.
Alebo ked mi vletel kolega do satne, ale len budnu som si davala.
On: - Jezis, sorry. No ale ved keby si sa prezliekala, tak sa zamknes.
Ja: - No mozno ani nie.
Akoze ja som v tom momente zistila, ze tie dvere maju kluc Ale nevysvetlis.
a hlavne dvojzmyselné
@dumbledore : to si mal dobre potom
ja : Tak ja si to vyzlečiem...
Ťazko povedať, či som bola nevhodná viac ja alebo učiteľka (ale ja som hlavne bola zaskočená). Ale očividne hnedé nadkolienky nosia len štetky.
ona: nie
A co sa mna tyka tak ja sa do takych situacii dostavam casto raz kym som este nenosila sosovky a zlomili sa mi v to rano okuliare som si povedala ze ved zas daco vidim, zvladnem to bez nich a pozdravila som sa stlpu na el. vedenie "dobry den teta" babkin sused dost cudne vraj na mna pozeral a bratranec co siel so mnou sa mi este dlllho smial
do dnes nechápem čo to malo znamenať ale keď som vyšiel a odchadzal preč smial osm sa na svojej sprostosti a WTF situacii
raz u mna platila nevidiaca kartou a ked zadala pin, tak ostala taka, ze neviem ci som dala spravne... a ja ze nevadi, uvidime! a potom zase ina, tiez nevidiaca bola pri mne a ja som sa jej opytala, ci jej to mam napisat a hned na to som si odpovedala, ze vlastne asi netreba a trochu som sa zasmiala na tom :/ doteraz ked si na to spomeniem, hovorim si preco, preco??
ale mam oblubene ked som robila v obchode s telefonmi a mala uz totalnu alergiu na ludi, tak prisiel typek a ja "dobry den".. a on nic bez slova si siel pozerat veci.. tak ja.. DOBRY DEN!!! a on stale nic tak ja uz uplne nasrana ze aky ignorant "AHA NO TAK NIC"
a to uz bola v obchode jeho zena a vyrazne gestikulujuc hovori "proo-min-tee on je ne-sly-si-ci"
tak cudne isiel zvlastne, som myslel, ze ho toci
A najnevhodnejšie bolo, keď som chcel od predškoláka fajku za tatranku, ale to som mal vtedy ťažšie obdobie.
a mne sa z toho tak zahmlilo v mozgu, že namiesto toho, aby som sa začala ospravedlňovať, behať hore dole s ľadom, vypytovať sa ho, či je v poriadku a všeobecne proste riešiť situáciu.... som len zakrútila hlavou a oznámila
"toto sa mi ešte nikdy nestalo"