nosím tričko s dlhým rukávom zväčša pod tričkom s krátkym rukávom, svetrík a bundu - zväčša takú čiernu látkovú čo nie je ani športová ani elegantná a je strašne stará a mám ju rada, ale teraz mám u piči jak vyzerám a chodím v nohaviciach aj tak, takže chodím v nepremokavej bicyklistickej lebo je čiernotyrkysová a teda fajn farby a teda mi až tak nevadí že je športová plus vkuse prší a je mi zima a nemám dáždnik.
a jj, som strašný zmrzliak a v zime chodím v troch tričkách a dvoch svetroch a žimušnej bunde
@james98 a biele košele, cez ktoré chlapom presvitajú bradavky a hrudné chlpy majú tiež byť priamo na tele?
myslím si, že z témy je jasné, že sa myslí nejaký teplejší kus oblečenia na vrch, ktorý býva bežne aj rozopnutý, napr. flanelová košeľa, a ináč to čo je za logiku, kým ju má rozopnutú tak je dobre, ale keď mu je zima a zapne si ju tak už zle?
presne s týmto mám momentálne problém, lebo okrem toho, že môj šatník je veľmi chudobný, nikdy neviem či mi v dvoch vrstvách, (z toho jedna krátka) nebude zima, ale teplejšie sa zo zásady neobliekam, keďže moje bežné ráno zahŕňa aj niekoľkominútový beh z časových dôvodov, a človek musí pri tomto myslieť aj na elimináciu vylučovania potu. ale väčšinou je to mikina/koženka alebo sako. v košeli je už teraz imho zima ráno
tento rok zatial svetre a pripadne plus tensiu vetrovku, inak sa to dost lisi,nechodim cele mesiace len vo svetroch alebo len vo vetrovke alebo len v kozenke...
s tym mam vecny problem. nikdy si neobleciem tricko s dlhym rukavom ani nic, co ma dlhy rukav, ale nema to vpredu zapinanie a musi sa to natahovat cez hlavu. cize mi ostavaju len nejake mikiny, ale ani mikiny nemusim, lebo sa v tom citim uplne anti-pritazlivo a len obcas najdem nejaku, co ma zaujme.
momentalne mam uzasnu sportovo/elegantnu bundu ktoru by som za nic nevymenila a mikiny uz minimalizujem, nejako som prisla do veku kedy sa mi uz nepacia, ale tak donosim tie co mam a kupim si nejaky kabat/sako/kozenku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a jj, som strašný zmrzliak a v zime chodím v troch tričkách a dvoch svetroch a žimušnej bunde
myslím si, že z témy je jasné, že sa myslí nejaký teplejší kus oblečenia na vrch, ktorý býva bežne aj rozopnutý, napr. flanelová košeľa, a ináč to čo je za logiku, kým ju má rozopnutú tak je dobre, ale keď mu je zima a zapne si ju tak už zle?
a ak mam tricko, tak nic, pretoze mi chlad nevadi, skor ho vyhladavam
Väčšinou nosím košeľu/blúzku a sako, optional vestu.
A vlastne nevlastním ani mikinu ani sveter Len tridsať košieľ a asi desať sák.
jj vyzerala som jak cibula