ja by som sa chcel dat vystrelit do kozmu... aj by to slo keby si odkladam mesacne 300 eur, to by som aj nasporil na to.. alebo si postavim vlastny raketoplan
Ja chcem, aby ma nechali niekde len tak pohodeného. Nezakopať a ani nepáliť, kurva! Chcem si poležať niekolko rokov pod jedličkou, pomaly sa rozkladajúc.
Mne je ľúto, že moderné hroby sú také škaredé, neosobné.. chcela by som oldschool hrob obrastený brečtanom, s oldschool fotkou z mladosti, na viktoriánskom cintoríne
Ja si myslím, že najekologickejšie je pozostalých zjesť. Buď len tak s chlebíkom alebo spopolniť a spraviť si nebožtíka na spôsob rannej instantnej kávy či kakaa, ako je komu po chuti. Bon apetit
@marcello1111 ale zajko neruhaj sa.. aky navrt duse, ved ty tu pleties reinkarnacie.. mal by si sa dnes poriadne pomodlit a porosit pana Jezisa nech ti odpusti
Kremacia a idealne keby ma (popol) zakomponovali do nejakej “sochy”, nejakeho predmetu a nechali ma vonku - proste nepaci sa mi ked je ta urna zavreta v tej tmavej schranke, ja chcem vidiet na svet aj po smrti a mat pekny vyhlad...uvazujem nad tym uz nejaky ten cas a urcite si to spisem do zavetu
@marcello1111 "duša mielikki sa podľa toho vráti do nakej sliepky a v nej bude prebývať - ozaj dobrá budúcnosť...ale jej sa nečudujem, ona za to nemôže, chudiatko je chorá, ju ľutujem najviac..." Mielikki o ziadnych dusiach presunutych do sliepky nezmienovala to ty.. radsej sa kajaj modli a pros o odpustenie a nevyskakuj tu
@patrixo Jaaj boa, tam malo byť nebožtíkov to už tá neskorá nočná hodina
Tak ešte raz:
Ja si myslím, že najekologickejšie je nebožtíkov zjesť. Buď len tak s chlebíkom alebo spopolniť a spraviť si nebožtíka na spôsob rannej instantnej kávy či kakaa, ako je komu po chuti. Bon apetit
Ach, už by som z nás spravila kanibalov mŕtvy sa nepočítajú, to je iba reciklácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tak ešte raz:
Ja si myslím, že najekologickejšie je nebožtíkov zjesť. Buď len tak s chlebíkom alebo spopolniť a spraviť si nebožtíka na spôsob rannej instantnej kávy či kakaa, ako je komu po chuti. Bon apetit
Ach, už by som z nás spravila kanibalov mŕtvy sa nepočítajú, to je iba reciklácia
alebo skompostovat a pohnojit
alebo rozobrat organy a tkaniva na vyskum
chcem proste vratit svoje atomy do prirody, nie zaberat sto rokov dakde miesto v obetonovanej kazete