Ked som smutny, dam si Welcome Home alebo Fade To Black, popripade One ci The Day That Never Comes od Metallicy, Always Will Be od HammerFall, Immortal od Helloweenu, Brave New World, The Reincarnation Of Benjamin Breeg od Iron Maiden, proste balady ja rad.
A nasraty? Metallicu(All Nightmare Long je supa), nejaky stary Diamond Head, Motorhead, Megadeth, Arch Enemy, proste nejaky vypalovak.
asi od NO Name alebo odkoho je ta pesnicka Večnosť tak tu si pustim vždy ked svet je nahovno potom prejdem na Komunalni Odpad- jedenact hodin do utoku ,atd....potom Pyramidu- Poručik a potom sa už odreagujem konečne neako
jaaj tam pise nasraty ...sorrka ..tak oprava .. KEd som nasraty tak nieco kde si mozem schuti aj zaspievať takže DANIEL LANDA .... nieco ako PRAVO JE SILA (moje jedno z viacerych mott dokonca )
che che..no ja ked som nasrata..tak pocuvam nieco kde je kazde druhe slovo nadavka..nieco na com sa strasne vyburim..a potom ked jednu a tu istu pesnicku pocuvam uz asi 50krat..clekom zistujem ze som sa upokojila
@13 No ta pesnicka je od Bless the fall ak myslis tu pesnicku co ja...... Aj ja ich pocuvam ked som nasrata... a este black rose dying je od nich dobra (no tu nedokazem pocuvat bez toho aby som nezosmutnela a nenasrala sa zaroven-mam na nu iste spomienky... )
no ja pocuvam nieco tvrde,kde sa vela vrieska napr slipknot,metallicu,3days grace,korn,mansona a tak ked som doma tak si aj pokricim kopem do dacoho a tak.........ale takto nastvana som uz davno nebola
jeej tato tema sa mi paci, kedze som skoro kazdy den smutna a utapam sa vo vlastnych slzach...pocuvam vzdy smutne piesne, nebudem pisat nazvy...niekedy nedokazem nic pocuvat, je mi z toho este horsie, ale veselu hudbu si tiez v takejto chvili nedokazem pustit...
@37 nie emo nie som, aspon dufam, ze nie...ale mam uz nejaku tu dobu depresie, a potrebujem sa niekam sama zasit a vyplakat..mam ist ku psychologovi...
@39 viem, ale nechcem lieky...jj mam kamosov, ked osm s nimi je vsetko super a na niektore veci uplne zabudnem, ale ked som doma je to uz horsie...a kamosov mam v meste, ja byvam na dedine, takze nemozem byt s nimi stale...musim sa prisposobit podla toho jak mi idu busy, podla toho co maju stale na plane oni, ake maju povinnosti atd. atd.
to o antidepresívach si pamätám... a hm úprimne si myslím že tabletky žiadnej depke nezabránia... skôr lepšie lieky by boli: "kamoši a kopa srandy" alebo niečo podobné
@40 ved si najdi aj kamosov v tvojej dedine v mojom dedine je kopa dementnych ludi ale mam tu aj par kamosov, ale je pravda ze s ludmi z mesta si tiez rozumiem lepsie...hm ale obcas by ta mohli prist navstivit
@41 , @42 jej ste mili, ked mi bude zase blbo tak si na vas urcite spomeniem, ze niekto mi chcel poradit a pomoct ...je to super, lebo moji kamosi a kamosky su super, mam ich rada..ale aj ked vedia co sa deje, tak mi vzdy povedia, ze to prejde, ze to je len take prechodne.. z toho mi je este horsie..ale chapem ze netusia ako by mi mohli pomoct...
@29 no jo krasna to pesnicka a este od GunsNroses - don´t cry...to na depky...ale snazim sa ich nemat ale tak ked sa to uz neda prekonat niecim inym tak prave tieto dve...
a ked som na nieco nasrata tak sa skludnim prechadzkou s metalom v usiach...nieco aby som sa vyburila dostatocne a ked ma nik nevidi tak si aj zaheadbangujem a hned je lepsie
takže je to komplikované. ked som nasrana a už nechcem tak si pustím Boba Marleyho...ked som nasrana a chcem počúvať niečo tvrdšie tak Nirvanu alebo Alesanu...a ked som smutná tak jednoznačne Placebo a Radiohead ...
Niečo strašne deprimujúce, po čom som ešte viac v keli, ale neviem sa toho zlozvyku zbaviť. Momentálnu situáciu mi už dlhý čas vystihuje Hello od Evanescence, čo je najdeprimujúcejšia piesen, akú poznám, a paradoxne ju počúvam vždy, ked mám depku. Neviem, nejak zvláštne ma tá pomalá melodia upokojuje...a význam slov ma psychicky totálne zabíja, a predsa si nemôžem pomôcť a musí to počúvať, aj tisíckrát za sebou. Alebo si pustím orchestrálnu verziu Requiem for a dream... Ale najmä to Hello.
keď som na niekoho nasrata tak pocuvam vsetko kde to poriadne bucha a hraje hlasno aby so sa toho zbavila,ked mi je do placu pocuvam etse nieco smutnejsie pokym ma to neprejde(alebo pokym to neprejde moju mamu a nezacne po mne z obyvacky vrieskať že to mam vypnuť) a ked som uz na dne zo vsetkeho toho stresu tak odporusujem H16-Nemaj stres
ked som smutny, sklamyny red si hodim sluchatka a pocuvam Eminema (co inak vobec nepocuvam) a zacnem si kreslit nejake vecicky (napisy) na papier. Pri tom sa dostanem znova do normalu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Text:
tak poďte do mňa, vy ku*vy vy ku*vy,
tak poďte do mňa a rozj*bem vám hlavy!
tak poďte do mňa, vy ku*vy vy ku*vy
tak poďte do mňa a
a môžem všetkých zajebať!
vy ku*vy vyj*bane, tak poďte, tak poďte, tak poďte do mňa, vy ku*vy, vyj*bane ku*vy, tak poďte, poďte do mňa, ku*vy, poďte!
všetkých vás zaj*bem, všetkých vás zaj*bem....aaaaaaaaaa!!!
zaj*bem
nasratejší text tuším nepoznám
guym like you make us bad ale skupinu nevem :
no je to logické ked si smutný tak ta vsetky tie vesele bezstarostne pesnicky akurat znechutia deprimuju nastvu ...
a ked som smutná....hm to by sa teraz oplatilo skopčiť sem playlist za posledne tri mesiace ale to sa mi fakt že nechce
tak v skratke, pomalé rockové balady
A nasraty? Metallicu(All Nightmare Long je supa), nejaky stary Diamond Head, Motorhead, Megadeth, Arch Enemy, proste nejaky vypalovak.
mne osobne ale staci aj taky dobry hardstyle...
Zas a znova je tu čas ,
keď sa pýta každý z nás život ktorý stále vedieš vôbec zmysel ma?
Zabudnutý nevedia tý čo su tu ti povedia nesmieš sa báť sam seba ,
všetko sa zmeniť dá . Koľko z našich nádeji tu nič nezostane
vždy sa ale nájde niekto , kto sa ťa zastane .
Tak neboj sa zdvihni hlavu
nech počuť tvoj hlas
ešte su to znamená , že si jedným z nás.
A keď všetko skur---- je , ja však neverím ,
že to takto zostane a nič sa nezmení .
Kde su slova hrdinov tých nejvädších rebelov ,
po vädšine z nich tu zostal iba smrad.
Tý ľudia su dávno preč , veď ty sám to dobre vieš.
Zostali tý čo verili ja som iba rád.
Koľko z našich nádeji tu nič nezostane
vždy sa ale nájde niekto kto sa ťa zastane.
ALE ked je mi smutno a mam chut plakat tak je tu jedna nadherna pesnicka od Ewa Ortiz... skoda ze neviem jak sa vola xD
alebo balady Od NIGHTWISH ako je ,,swenheart" alebo ,,away" .. je otho dost..
poslednoiu dobodu od White Skull ,,the terrible slaughter" co odporucam si najst a vypocut
I want somebody to share
Share the rest of my life
Share my innermost thoughts
Know my intimate details
Someone who'll stand by my side
And give me support
And in return
She'll get my support
She will listen to me
When I want to speak
About the world we live in
And life in general
Though my views may be wrong
They may even be perverted
She'll hear me out
And won't easily be converted
To my way of thinking
In fact she'll often disagree
But at the end of it all
She will understand me
I want somebody who cares
For me passionately
With every thought and
With every breath
Someone who'll help me see things
In a different light
All the things I detest
I will almost like
I don't want to be tied
To anyone's strings
I'm carefully trying to steer clear of
Those things
But when I'm asleep
I want somebody
Who will put their arms around me
And kiss me tenderly
Though things like this
Make me sick
In a case like this
I'll get away with it
nejako neriešim, či mám zlú náladu, alebo dobrú...
@36 ved nie si EMO tak preco si smutna
..ale diky fakt, ste obidvaja zlati
a ked som na nieco nasrata tak sa skludnim prechadzkou s metalom v usiach...nieco aby som sa vyburila dostatocne a ked ma nik nevidi tak si aj zaheadbangujem a hned je lepsie
abo ako vzdy nejake psycho
Ak depka, tak My Immortal, Hello = Evanescence + pomalé songy od Vondy Shepard a iné "slaďáky"...
A keď som nasratá, tak sú to "tvrdé veci" od Evanescence...
V Nasratosti - Dimmu Borgir, Dark Tranquility, Arch Enemy, (hed) pe, Hypocrisy, E-Nomine
Me When Youre Sober