ignoracia podla mna odizoluje a uvaze nezaujem ale cinnost a skutky dokazu ukazat aj nenavist alebo nasilie, pohrdanie, nezaujem a podobne a to vsetko aj sucasne ... slova su slova, dokazu ublizit ale podla mna omnoho menej ako priama akcia
Samozrejme že skutky. Keď mi niekto povie "zabijem ťa" tak mi to je jedno, ale keď do mňa niekto pichne nôž...tak mi to je vlastne potom už aj tak jedno.
@2 "Zabijem ťa" nie je zrovna ten typ slov, ktoré bolia...
Mala som rozpísaný komentár o fyzickej verzus psychickej bolesti, potom mi došlo, že otázka je položená inak. Úraz bolí viac ako ostré slová, ale v konečnom dôsledku, ublížiť je niečo iné a asi to boli slová, čo mi najviac ublížili, nútili ma premýšľať nad nimi, zožierať sa, a tým ma následne najviac ovplyvnili a zmenili.
Ale! Najviac vždy záleží na tom, kto ublížil a až potom akou formou a ako intenzívne to spravil. Väčšine ľudí proste nedávam moc ublížiť mi a ak hej, tak s mega rezervou a síce sa ma to najprv trocha dotkne, ale v zápätí mi je to už jedno.
Ťažko povedať. Myslím si že záleží od konkrétneho človeka. Sú ľudia čo sú veľmi ale veľmi materiálne založený a takému viac uškodíš činom na majetku ako slovami. Potom su ľudia čo sú citliví a viac citovo založení a tým ublížiš viac keď trafíš ich"citlivé miesto". A potom sú ľudia ktorí sú doslova na niekom závislí a tým ublizi najviac ak ich ten človek na ktorom zavislí sú, bude ignorovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» indianexpress.com/article/blogs/t...
Mala som rozpísaný komentár o fyzickej verzus psychickej bolesti, potom mi došlo, že otázka je položená inak. Úraz bolí viac ako ostré slová, ale v konečnom dôsledku, ublížiť je niečo iné a asi to boli slová, čo mi najviac ublížili, nútili ma premýšľať nad nimi, zožierať sa, a tým ma následne najviac ovplyvnili a zmenili.
Ale! Najviac vždy záleží na tom, kto ublížil a až potom akou formou a ako intenzívne to spravil. Väčšine ľudí proste nedávam moc ublížiť mi a ak hej, tak s mega rezervou a síce sa ma to najprv trocha dotkne, ale v zápätí mi je to už jedno.