výber VŠ, resp. to čo by som s ňou mohla aj robiť v praxi, lebo by ma bavila asi len každá 10. pozícia, preto ju riešim len teoreticky/vedecky a pripájam k nej aj to svoje, by som už robiť chcela, oblasti čo mňa aj zaujímajú a to prepojenie našťastie existuje a ešte niektoré veci, čo som mohla urobiť už dávno, vzoprieť sa niektorým ľuďom a pod.
Nič nevnímam ako omyl Akože pochybujem žeby som všetko urobila správne ale nemam pocit žeby som zažila nejaky životný omyl.
Poprípade kúpa pozemku v mestskej časti, to bola chujovina ale našťastie som na to rýchlo došla a predala to dokonca zo ziskom takže ok
Znie to možno pre niekoho smiešne, ale to že si nemôžem nájsť frajerku ...dával som si métu, že v 27 rokoch budem šťastne zadaný alebo že si nájdem počas študovania na výške babu.. ...nič z toho sa však neudialo, okolnosti neboli také ako som si myslel, a na to že nie som celkovo zlý chalan, tak stále vyčkávam na tú svoju pravú ...pociťujem už morálnu dilemu, ak si vlastne uvedomím, že moji rodičia v 27 rokoch mali už 2. dieťa ...miesto toho mi život nadelil, že nemal som žiadny vzťah a 27. rokoch je to už na porazenie pocit pre mňa niekedy
a inak nič také... sice je moment ktory som lutoval, ale dnes už to nema zmysel riešiť. A možno aj druhý, alebo tretí... ale to je o vzťahoch.... to ťažko... keby urobíš niečo inak ako si urobil, alebo ako by to urobil každý iný chalan tak to mohlo inak dopadnúť...
Ako hovorím... nemám nič také.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Poprípade kúpa pozemku v mestskej časti, to bola chujovina ale našťastie som na to rýchlo došla a predala to dokonca zo ziskom takže ok
nici mi zivot uz od veku 20 rokov =D
nvm, mala som davno odist z tejto zahovnenej republiky a nikdy sa sem nevratit
ale akoze aj dakde v Skandinavii by som musela zit so sebou, to az taka vyhra neni
a inak nič také... sice je moment ktory som lutoval, ale dnes už to nema zmysel riešiť. A možno aj druhý, alebo tretí... ale to je o vzťahoch.... to ťažko... keby urobíš niečo inak ako si urobil, alebo ako by to urobil každý iný chalan tak to mohlo inak dopadnúť...
Ako hovorím... nemám nič také.