všetci hovoria vitamíny, všelijaké aj špeciálne na nechty a vlasy sú ale mne to teda hovno pomohlo. možno časom, mama mala v mojom veku tiež úplne mäkké a divné a teraz má perfektný tvar a skoro vôbec sa jej nelámu. tak snáď budem nasledovať jej príklad
ale od Mavaly sú dobré ochranné spevňujúce laky, aspoň dačo
mne na pocudovanie pomohlo, ked som ich zostrihala na iny tvar, inak si ich lakuj co mozno najmenej a ked uz, tak radsej len priesvitny, spevnujuci lak... u mna sa to osvedcilo
laky na zhrubnutie su aspon z mojích skusenosti na velky prd... jednoducho zinok a mlieko je základ pri vsetkom si myslim... (síce ani ja ho nepijem dost ale v takýchto situaciach ucinkuje...
ďakujem za rady asi začnem užívať zinok, ale mlieko piť nebudem neznášam mlieko asi si na nejaký čas aj prestanem lakovať...ostanem max tak pri kricom laku... tak teda ešte raz díík
ja som ich mala take iste mno že mi narastli pekne mno potom sa mi lamali ale teraz neceli tizden si na nie davat to co som si kupila v DM a zda sa mi ze su tvrdsie je to maximum growth
ja som nejaký asi rok používala spevňovací lak i keď som mala krásne pevné nechty ale často sa mi lámali tak som to začala používať, a neviem, zdá sa mi že mi to skôr zhoršilo stav nechtov a teraz sú strašne mäkké a neviem čo mám robiť a keď ich mám ostrihané tak sa mi začnú štiepiť až do mäsa čo sa deje aj teraz. Skúšala som citrónové zábaly aj olej ale zatiaľ nič nepomohlo, chcem skúsiť ešte zinok ako to kamarátka brala ale po vysadení jej zase zmäkli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale od Mavaly sú dobré ochranné spevňujúce laky, aspoň dačo