@elinkaa ja osobne som si kedysi skúšala prelievať vlasy žihľavovým výluhom, ale nerobila som to pravidelne, tak som nevidela žiadnu zmenu
a inak mimo témy, nikdy si nedávaj na hlavu alpu (alebo len v extrémnou prípade, ako som to urobila ja a na tú vec to pomohlo), lebo sa potom urobia také "krásne" lupiny
@elinkaa ja myslím alpu ako produkt, nie ako celkovú značku ale riadne ma to dostalo, keď som zistila, že plná hlava lupín, to som ich nemala už pekných pár rokov (kedysi som mala celú hlavu zachrastovanú od toho), ale tieto našťastie neboli až také zlé ako vtedy...
a tá lopúchová voda ti pomáha nejako pomáha?
ale neviem si predstaviť umývať si vlasy každý deň, zbytočná strata času podľa mňa (nieže by som nemala problémy s mastnými vlasmi)
@mkamka Mne pomohla, ked mi vypadávali vlasy pred pol rokom.
No mne sa práveže vlasy nemastia vôbec, také tri dni mi vydržia bež umytia. Ale bojím sa toho že čím častejšie si ich budem umývať, a potom si rozmyslím že no už by staačilo - tak si ich začnem umývať znova tri krát za týžden a budem ich mať mastné...
@lenkaska1 Zistila som za ten pol rok čo mi vypadávali, že to múže byť z dvoch hlavných príčin. Prvá - zo zdravotných. Druhá - zničené vlasy žehličkou, fénom, hlavne farbením
U mňa to bolo tým farbením, kedže som si pred tým 2 roky nestrihala vlasy som ich chcela mať dlhé, som si kydla na hlavu najhoršiu a najničitejšiu farbu zo všetky 2x za mesiac a začalo peklo.. Nič nepomáhalo. žihlava tiež nie. No treba počkať asi taký mesaic bez farbenia a žehlenia. Potom sa to troška zmiernnilo, a začali pomáhať aj tie vodičky, a tablety DERMABION ktoré mi riadne pomohli aj na tvár a mám aj pevné nechty.
A s tým zdravotným - treba jesť zinok a vitamíny..Vajcia, orechy, zelenina ovocie..... A kofeín tiež pomáhal.
ale najlepšie aj tak je prestať si všímať aké dlhé ich máš a prestať sa tým zaoberať. Potom ťa ich dĺžka raz prekvapí a ani si neuvedomíš, že to trvalo tak dlho
@elinkaa ked ti padali tak si si ich vazne umyla tou alpou..akoze tou vodickou vo flaske ta co tak smrdi ako alkohol??...lebo mne teraz zacali brutalne silno moc moc moc strasne padat vlasy....
a inak na rast pomaha jedine ta zihlava a ja som si vsimla ze rychlejsie rastu aj po tom dixi zihlavovom sampone
žiadna chémia porajbi si cibuľu a daj veče na uterák a na umyté vlasy a spi v tom a tak to rob mesiac vlasy ti síce budu smrdieť ale velmi to pomáha dokonca aj na plešiny vlasi ti zhustnú a budú rýchlejšie rásť ja to mam odskúšané na sebe…a nemusíš za to dávať ťažke prachy je to prirodne a overené viem o čom hovorím…
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
a trápne reči tu budú, to ich ani nemusíš vystríhať
a inak mimo témy, nikdy si nedávaj na hlavu alpu (alebo len v extrémnou prípade, ako som to urobila ja a na tú vec to pomohlo), lebo sa potom urobia také "krásne" lupiny
No to si ma teda dojala, že lupiny..
a tá lopúchová voda ti pomáha nejako pomáha?
ale neviem si predstaviť umývať si vlasy každý deň, zbytočná strata času podľa mňa (nieže by som nemala problémy s mastnými vlasmi)
No mne sa práveže vlasy nemastia vôbec, také tri dni mi vydržia bež umytia. Ale bojím sa toho že čím častejšie si ich budem umývať, a potom si rozmyslím že no už by staačilo - tak si ich začnem umývať znova tri krát za týžden a budem ich mať mastné...
U mňa to bolo tým farbením, kedže som si pred tým 2 roky nestrihala vlasy som ich chcela mať dlhé, som si kydla na hlavu najhoršiu a najničitejšiu farbu zo všetky 2x za mesiac a začalo peklo.. Nič nepomáhalo. žihlava tiež nie. No treba počkať asi taký mesaic bez farbenia a žehlenia. Potom sa to troška zmiernnilo, a začali pomáhať aj tie vodičky, a tablety DERMABION ktoré mi riadne pomohli aj na tvár a mám aj pevné nechty.
A s tým zdravotným - treba jesť zinok a vitamíny..Vajcia, orechy, zelenina ovocie..... A kofeín tiež pomáhal.
umývam vždy streda, nedeľa, aby v škole ako tak vyzerali
ale inak moje vlasy vyzerajú dosť sucho a to ich ani nefénujem, nefarbím ani nič (moja sestra samozrejme oboje robí a má krásne hladké a jemné vlasy)
ale najlepšie aj tak je prestať si všímať aké dlhé ich máš a prestať sa tým zaoberať. Potom ťa ich dĺžka raz prekvapí a ani si neuvedomíš, že to trvalo tak dlho
a inak na rast pomaha jedine ta zihlava a ja som si vsimla ze rychlejsie rastu aj po tom dixi zihlavovom sampone
Umyla som si vlasy, a potom som si ku korienkom dávala tú lopuchovu vodu od Alpy. A 5 min masírovala pokožku hlavy.