Mám pocit, že napriek prúserom, ktoré som narobil, je na mne nalepené šťastie, akoby som improvizáciou dokázal vykĺznuť zo zlých situácii a stále byť životaschopný a schopný zmien. Čo sa týka mimo mojej osoby týkajúcich sa vecí, tak si nič necením, som sebec a viac-menej sa starám len sám o seba, takže tak. Nie som vďačný, to je to slovo.
Rodinu, zdravie.. Tiež to, že mám takú kľudnú povahu. Nič ma nestresuje zbytočne. Žijem si vcelku takým pokojným životom, a preto si viem viac užiť, keď spravím niečo spontánne.
to, že mám rodinu, že mám kde bývať, že viem myslieť pozitívne v akejkoľvek situácii a cítim keď sa niekomu niečo deje bez toho aby mi to povedal, aj keď je ďaleko a môžem mu pomôcť
Druhu sancu na zivot, ktoru mi dali moji novy kamarati, myslim to tak ze ty predtym sa namna vykaslali ale bolo to tak vzdy... Boli dobry iba ked nieco chceli....tito novy ma zavolaju aj von, ist spolu pit (ved uz mam 18) ale tak decentne do zabavy ...do nalady ...celkom ich zaujimam ...nova partia ...nove zazitky a celkom vela ich je za kratku dobu lebo predtym som to nikdy nezazil ...po vsetkych tych utrapach a zradach (niektore boli dost zavazne a hranicilo to s kriminalitou) nakolko niektory z predoslich "kamaratov" ma chceli nabalamutit na zle veci aby som s nimi akoze upevnil vztahy a pod... Rodinu mam fajn a dobru ☺ ale chce to aj inych ludi ....rodina a zdravie je vsetko ...no nieje nad to ked ma clovek par skvelych kamosou okolo seba ...nieje to taky stereotyp ...mozem sa s nimi vyvetrat odreagovat a zabavit sa ☺ po vsetkom tom celkom zlom resp. zlych vztahoch s ludmi resp. mojimi rovesnikmi som bol uzavrety, odmerany a zly na inych bol som povrchny a pokrytecky no uz je to OK a mam sa dobre ....dufam ze to bude tak navzdy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Všetko ostatné už nie je dar, ale moje zásluhy.
najviac ma to posunulo
Tieto tri,to je najviac co mam. Najcennejsie.
A pre teba?