nic...som tu mesiac a je otazka casu dokedy ma to tu bude "bavit" .. leto, a to, ze som viac doma ako niekde von, a aj ze nemam momentalne robotu, hovori za vsetko preco tu travim cas..
Keď som sem prišiel pred 4 rokmi , tak bol BIRDZ pre mňa skvelý kurz slovenčiny a úplne zadarmo , pretože každý tu mal nutkanie opravovať každú gramatickú chybu . No , a teraz keď všetci koho som poznal sem už nechodia , tak sa sem chodím nudiť .
Kedysi tu bol istý počet známych a navzájom sa ,poznajúcich' užívateľov, ktorí došikanovali novoprichádzajúcich trollov k opusteniu stránky Teraz sa práveže tí trolli držia a odchádzajú známe mená, ten elitársky Birdz štyri roky dozadu ma bral viac
miesto kde sa môže človek prezentovať skutočne taký aký je ... naozaj ma to prekvapilo keď som sledoval a zisťoval pred niekoľkými rokmi čo je to vlastne za stránku ... dnes to vnímam ako určitú komunitu, určitých ľudí ktorí sem chodia z toho istého záujmu, teší ma byť tu, pretože je to jediné miesto na (slovenskom) internete ktoré ponúka túto možnosť v takomto rozsahu...a za to som rád
len už by sa hodila tá nová aktualizácia s nejakými novinkami a stou appkou konečne
@narazuvzdornaa poznám ten birdz pred 4mi rokmi ale príde mi to dokonca také že sa vlastne nič nemení, len ludia sa nejakým spôsobom obmieňajú ... neviem ale podla mňa sa tá aktivita stránky zvýši ešte ... mam taky pocit
Neviem nie som tu non-stop.. Väčšinou to tu čeknem tak 2-3x do hodiny s tým že čakám že uvidím nejaké zaujímavé fórum
A hej chcel som si zrušiť birdz aj by som asi zrušil keby to šlo tak úplne.. bo tu sa rušiť nedá jedine že sa odhlásiš a neprihlásiš
Birdz - super miesto, kde sa dajú úžasne kritizovať satanisti, napriek tomu, že ho vlastnia. Stačí sa pozrieť, kde bývam a pochopíte. Nedá sa s tým nič robiť, lebo zmazať názov ,,mesta" je proti pravidlám fóra. Ale adminovi to zase až tak nevadí, skôr naopak, keďže kritizujem satanistov z opacnej casti tej satanistickej spolocnosti.
už sem nechodím tak často ako kedysi... niekedy aj celý mesiac tu nie som... už to nie je čo bývalo, ani niet veľmi s kým písať, fóra o ničom, ani fotky, iba keď sa nudím ta sem zájdem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum/145...
ale každopádne je tu vyššia úroveň, aká bola na pokeci, keď som ho pred 10+ rokmi opustil
len už by sa hodila tá nová aktualizácia s nejakými novinkami a stou appkou konečne
keď si začínam myslieť, že svet je o niečo krajší, prídem na B a hneď si to prestávam myslieť... ďakujem B
A nie, nerozmýšľala, dobre sa tu háda s ľuďmi.
ale sa k ním pridávam teda, birdz je pre čudných ľudí - čiže úžasná stránka po viacerých veciach, ktoré sa mi nechce menovať
ale vidím, že je to stále čoraz horšie a horšie
dokonca to predbehlo aj youtube
miesto ktoremu vdacim za to ze som v realite spoznala par velmi super ludi
miesto kde sa obcas super zabavim, ale urcite ho neberiem vazne, lebo je to v principe pre mna stale len "fucking website"
asi tak.
A hej chcel som si zrušiť birdz aj by som asi zrušil keby to šlo tak úplne.. bo tu sa rušiť nedá jedine že sa odhlásiš a neprihlásiš