Ahojte,moja kamarátka robí SOČku a veľmi doležité tam je,čo pre ľudí znamenajú symboly,čo boli vaše symboly ,keď ste boli malí,čo je teraz vaším symbolom a tak..skratka : Čo pre vás znamenajú symboly ?
Ďakujem pekne
no ked som bol krpaty tak mojimi simbolmi boli 3 ruze asi tak ako na erbe mojho mestecka lebo moj presov bol pre mna vela a zil som v BA no a teraz mojim simbolom no ako povedal by som nas erb slovensky ale no asi skor slniecko lebo mi na slniecku velmi zalezi lebo mi dava silu a energiu a hlavne mi je hned lepsie a som veselsi
Symboly su pomerne komplexna tema. Vsetko cim nieco vyjadrujeme je symbolickym vyjadrenim toho co tym mienime. Cim vseobecnejsie su teda informacie ktore podavame a cim beznejsie byva podobny typ informacii podavany tym mensia je potreba byt znaly kontextu. Sam mam skusenosti ze mi casto nestaci rec aby som vyjadril vsetko co si myslim alebo co chcem povedat. Ale to je len rec. Symbolom moze byt vsetko mozne. Veci na ktorych sme sa zhodli ci sme si toho vedomi alebo nie. Subreci ktore sa intuitivne ucime okukavanim ako je zdvihanie ruky pri pozdrave ci ine. Znaky ruk ktore sa ucime vedome a napokon symbolicka rec umenia... kde hovori za nas viac kontext ako konkretne vyhradene pole ci rec symbolov ako im rozumeju ludia teda obrazce. Kazdy symbol ma viacero funkcii vzhladom na subjekt. Je aj dolezite po aku periodu casu existuje. Napriklad slovo vyslovene ma iny psychologicky efekt ako slovo napisane. Je toho dost co sa da o symboloch povedat. Je to vstup a vystup do kodu vyznamov na ktorom sa nejaka skupina zhodla a rec je spojenie vole a nejakeho priestoru. Ci uz psychologickeho, socialneho alebo ineho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
napriklad aky symbol ta charakterizuje a tak..napriklad ta charaktrerizuje srdce lebo si zalubena a tak
@11 uz som ticho,ale fakt to potrebujem
@9 to teda budú,ale to je ich práca