Ahojky, dostala som sa do situácii ked potrebujem poradiť. v škole stretávam už viac rokov jedného chlapca. Vždy náš "vzťah" prebiehal tak, že sme sa maximálne pozdravili, prehodili pár slov a išli dalej. No teraz som ho začala viac spoznávať a zistila so
záleží na tom ako ťa vníma on ak ťa berie len ako kamarátku tak si myslím, že je úplne zbytočné aby si sa zamilovávala ak z toho aj tak nič nebude ..podľa mňa by si sa najskôr mala pokúsiť zistiť, že ako na tom si, ako ťa vníma on a potom poprípade urobiť krok vpred
@daarkness daj tomu priestor a čas, možno teraz mu neprídeš nejako atraktívna, alebo zaujímava..ale časom, poznávaním sa a s prežitím spoločných zážitkov sa možno vybuduje tá náklonnosť a aj láska... Odporúčam spraviť si nejaký výlet, niečo neojedinelé, aby ste na to mali spomienku na seba, pomocou ktorej si vybudujete puto Ale najprv treba spraviť prvý krok, skús ho spraviť ty ak sa ti páči, nenechávaj to na neho, možno sa mu páčiš aj ty, nuž nemá toľko odvahy, treba skúsiť...nič za to nedáš
Podľa toho čo píšeš nejestvuje nejaká prekážka, poznáte sa len zbežne apod. Takže ak máš o neho záujem a nie je priamo z tvojej triedy, tak by som do toho šiel. A čo robiť? Ťažko povedať, závisí od konkrétneho človeka, ale určite sa s to rieš s ním a nie s nejakými "prostredníkmi" a osobne je to tiež lepšie ako na internete. Niekam ho pozvi a hneď budeš vedieť na čom si. Ak bude chcieť, tak bude súhlasiť, resp. navrhne náhradný termín, miesto apod.
ak ho spoznávaš viac, daj tomu aj viac času ... spoznaj ho ešte a ešte lepšie a vytváraj situácie v ktorých mu budeš schopná ukázať svoje sympatie ... postupne vycítiš či je schopný reagovať a nakolko ... postupne pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov