čaj, čaj, čaj (a preto mi je z toho slova na Č už na grc), teplé oblečenie, teplé ponožky, posteľ, deka, deka a ďalšia deka, niečo na potenie, nejaké tie veci ako teraflu alebo coldrex drink, na hrdlo septolete a strašne dobrý vynález - horské slnko... a za dva dni akoby ani choroba nebola
prišla som dnes domov.. chorá jak neviem čo, som si len ľahla, brucho ma bolelo, bola mi zima, z nosa mi tieklo. Obliekla som si legíny, rifle, jedny ponožky jedny podkolienky a vybrala som sa vonku za kamošmi. Zrazu mi už nič nebolo
@luthien7 teraz je také blbé obdobie a každý je chorý... a ešte aj tá krutá zima čo práve udrela... ja takisto práve vypísaná doma sa vyvaľujem.. kašlem jak o život! sem tam ani nadýchnuť sa neveim noc to je klasika že je upchatý... beriem antibiotiká tak verím že to neskončí zápalom pľúc ako min. rok...
podla toho ci je to len take prechadnutie alebo mi je fakt na nic. Ale skor podomacky lebo lieky nejem cely rok ak ano tak to uz musi byt nieco a ked mi hned napari antibiotika nieje mi z toho moc dobre....
skúšam to bez lekára.čaj, posteľ, theraflu..a vňčšinou zaberie..ale včera som už bola v takom zlom stave, že som chtiac-nechtiac musela prejsť na antibiotiká..
antibiotika som nevidela minimalne tri roky. v uk ta aj nechaju skapat. ak ti nieco je kup si paracetamol alebo sirup alebo strepsils. alebo kvapky do oci. lekarovi ist je uplna zbytocnost. cize sam sebe si pomoz. kludne aj domacou medicinou. pijem vela caju, domaca liecba a k je to horsie tak zajdem do lekarne pre nieco "ucinnejsie".
u lekárky som nebola ani nepamätám. nielen v zime mi pomáha, že jeden deň ostanem doma a celý ho prespím v posteli. + zázvorový čaj pijem a bylinkovú domácu tinktúru. a na druhý som už skoro zdravá
@ivushaa zápal pľúc som ešte, našťastie, nemala, takže neviem čo to je, ale všeobecne viem že je to zlé, takže, treba sa preliečiť, kým to ide, preventívne. mne dnes zistila lekárka angínu(konečne mi raz stanovila diagnózu, na ktorú sa aj cítim- doteraz mi vždy bolo zle a vždy povedala že mám len trochu zapálené hrdlo....takže aleluja) a dala mi tabletky, ktoré som už raz brala- fromilid uno, a asi ma z toho porazí, lebo mam na ne velmi zle spomienky...raz mi ktosi ,,mudry" poradil nech tu mega tabletku, ktorá chutí príšerne, zjem s trochou chleba...a skončilo to tak, že som sa s tým skoro udusila.....takže obavy tu sú ale hádam to prejde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Takze caj, teplo, ziadne hole krize a tenke ponozky. Viac lezat prikryta v posteli, vitamin C, ovocie a je to
2. nebol som dlho chory(hlava sa nerata)
3. ked mam nejaky chorobny pocit, tak si idem nakrajat kilo cibule a poctivo s voljakof slaninof zest a hla zdravy som
1000€ zamrzí ...