hmm .. ani neviem co mi to opat raz napadlo pridat diskusia a este ked ani neviem o com to ma byt .. ale tak ked uz tak hmm ako travite prazdniny ? ucite sa nieco ? ... ja maturujem tento rok a uz od pondelka sa snazim prinutit sadnut si ku kniham ale ked
nem "uz" skoncili prazdninky a prinutit sadnut si nad Monitory??? heh pred prazdninami som si povedla ze kazdy den aspon jeden test si spravim a myslis ze som spravila??? jednu ulohu a potom ma to prestalo bavit
no vsak jo a aj ja uz zajtra zacnem aspon listovat v knihach a poznamky si robit .. a treba vsak maturita o dva mesiace .. teda pisomna ovela skor och to uz len bude .. ale snad ma moje vedomosti ala zvycajne vyznamenany student nesklamu
Ja sa teším osobne na Letné prázky.....fúúúú....taQ tento rok bude najlepší....a prečo??? pretože už od februára žúrujeme, začíname chatou do júna, a ptm to začína.....tuning zrazy, festivaly, dovolenka, a podobnééé....juchúúúú.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a okrem toho sa este musim ucit aj na vodicak,ale tomu sa prekvapivo venujem