najem sa, veľa spievam, vyrevem sa niekomu, vyrevem sa ešte sama, idem sa zničiť do fitka, spím, veľa, veľa spím.
a keď sa zobudím, naseriem sa na seba a idem robiť niečo, o čom viem, čo mi ide. alebo si aspoň upracem izbu, spravím niečo do školy, navarím atď
@leiladrumnbass ja sa takto vacsinou necitim, ale ked mi je na picu, tak sportujem silno, pozriem si 112ku (a uvedomim si ake trapne problemy mam oproti zvysku ludi)
mala som také obdobie,a proste no nejako som to pretrpela,jedla som, spala som,depkárila som ..ale zlepšilo sa to a teraz je to najviac super jak sa dá takže to enjako vydrž a bude dobre a keď nie tak siahni po nejakých zlepšovákoch( if you know what i mean
to si opisala môj život každodenný takže ... veľa premýšlam ... o niečo menej hovorím a veľa jem a rád robím veci ktoré mi robia fyzicky a psychicky dobre ... a ešte to že sa snažím prísť na niečo čo by ma poháňalo na niekolko rokov, nie maximálne na týždeň hh
zobudím sa, chodím po byte, pozrem von oknom, otváram skrine, chodím po byte, oblečem sa a idem von, na konci ulice sa otočím lebo neviem kam idem, idem domov, píšem správy a zúfam nad sebou, dostávam správy a rady ktoré už dávno viem, rozrevem sa, začnem jesť, pustím si film, skludním sa, lutujem že som zo seba robil zúfalého trula, poviem si že teda aj tak to bolo na niečo dobré, že som sa predsalen niečo dozvedel, mám jasno vo všetkom. a za desať dní, šup odznova
a šak dobré je to, prejde to časom
možno to bude mojím vysokým sebavedomím, ale ešte nikdy som sa necítila ako schránka bez života, mala som problémy ako každý, aj mierne depresie ale vždy som sa pozviechala veľmi rýchlo a šla dalej
ked teraz premýšľam čo píšem, som divná, asi až príliš tvrdo idem za svojim cieľom fuck -.- ale čo už
hm...snažím sa nejako pozitívnejšie naladit ..ale až po čase ked mam pocit že nazberam sily a chcenie posunut sa dalej...(niekedy je dobre byt chvilku aj v takom rozpoložení) vela premýšla, pozriem filmik nejaky, vybehnem na nejaku dobatu s kamosom ktorý mi vždy pomože..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo kukám seriály
a keď sa zobudím, naseriem sa na seba a idem robiť niečo, o čom viem, čo mi ide. alebo si aspoň upracem izbu, spravím niečo do školy, navarím atď
a šak dobré je to, prejde to časom
ked teraz premýšľam čo píšem, som divná, asi až príliš tvrdo idem za svojim cieľom fuck -.- ale čo už
- Manny Bianco