zasadne sa neospravedlnujem. moje ozvanie sa znamena napisanie nejakej dalsej provokacie po par dnoch z ktorej vyjde vseobecny mier ale nikdy sa neospravedlnujem
@kaylee To ani ja neviem Ale ber to tak, že my sme sa prakticky tak riadne ani nepohádali Boli konflikty názorov, občas sme jedna druhú nechápali, ale zase prelomová hádka sa ešte nekonala
ak mi na ňom záleží, prileziem späť po štvornožky (v zmysle že pokorne, nie že ožratý slight_smile: - síce keď mi je opakovane hovorené že moja snaha o vyjadrenie pokory a ľútosti vyzerá ako keby mi to bolo úplne jedno...
ospravedlním sa. Keď sa niekto poháda a nemá pravdu, tak čakám, že sa ospravedlní tiež.. ja sa hnevať neviem viem sa len sklamať. a zo skúseností viem, že to je horšie stokrát
Kazda hadka bars aj o hovadine , ostava v neaktivnej casti vedomia a trvale narusuje vztah medzi dvomi ludi. Priatelsky aj partnerky. Bez toho, aby si to clovek nevyhnutne uvedomoval. Ale raz sa to nakopi ..... a potom prichadza spatna vazba.
Uprimne ospravedlnenie je jediny sposob, ako ten pomyselny suflik zatvorit.
Clovek to proste potrebuje pocut a chce to pocut, aj ked si to neprizna.
@hluzar pokiaľ som ja nepochybila, pokiaľ som neurobila žiadnu chybu...a pohádali sme sa za úplnu hlúposť. Ale ja viem že on sa neospravedlní, lebo to nemá v povahe aj keď mi tým veľmi ubližuje. Mám sa ospravedlniť ja?
@hluzar ja viem že si to nepovedal, len som chcela počuť tvoj názor...lenže ja som povedala že sa mu už viac krát neospravedlním, vždy som to robila...a teraz ma prešla trpezlivosť. Chýba mi. Chcem aby sa to napravilo, ale mal by si uvedomiť že pre to aby sme boli naďalej priatelia treba niečo urobiť. No nie?
@eveve samozrejme , postupujes uplne spravne , len ti drzim palce, aby si to vydrzala , ked mame niekoho velmi radi , sme ochotni ustupovat, ale ustopovat sa neda vecne....
Ak to zvladnes, bud si to zachranila, alebo si len urychlila nevyhnutne......
keď sa cítim byť vinná, tak sa ospravedlním...NIEKEDY dokonca aj keď sa necítim vinná...alebo dúfam, že sa dotyčný ospravedlní prvý...záleží od situácie...
vacsinou som sa ja odula a cakala som nech sa pride ospraveldnit aj ked to bola niekedy moja vina (JA VIEM, JE TO HNUSNE), ale ja som nedokazala povedat prepac. teraz sa hadame coraz castejsie, a bojim sa ze ked ostanem oduta tak sa budeme hadat este viac, a tak sa ospravedlnim ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
No ja sa nedokážem na niekoho dlho hnevať, a tak sa vždy ospravedlním ja...
@perkele presne to isté cítim
problém je, keď sa druhá strana cíti ukrivdene, ale podľa mňa bezdôvodne, resp. si to spôsobila sama
Kazda hadka bars aj o hovadine , ostava v neaktivnej casti vedomia a trvale narusuje vztah medzi dvomi ludi. Priatelsky aj partnerky. Bez toho, aby si to clovek nevyhnutne uvedomoval. Ale raz sa to nakopi ..... a potom prichadza spatna vazba.
Uprimne ospravedlnenie je jediny sposob, ako ten pomyselny suflik zatvorit.
Clovek to proste potrebuje pocut a chce to pocut, aj ked si to neprizna.
to je len obycajna jesitnost..... nevediet sa ospravedlnit, proste ego... nic viac
Ak to zvladnes, bud si to zachranila, alebo si len urychlila nevyhnutne......