Mala som ruzove konce a vyzeralo to super ale peroxid mi vlasy riadne vysusil ...a ombre v mojej maličkej dedinke má už asi 10 báb ...ale asi to vyskúšam aj tak len som chcela nejaké nové nápady...lebo už neviem čo s tou hrivou
Seriózne, budeš to neskutočne ľutovať. Ja ťa chápem, tiež ma tie moje nudia, ale radšej si ch umy a pekne vyfúkaj, alebo na youtube je tisíc návodov ako si tie vlasy pekne zopnúť.
Nerob im zle, rozhodne si ich nefarbi, preboha nie v pätnástich!!
Pretože práve také, čo sa začali farbiť takto skoro teraz chodia ku kaderníčkam a chcú si dať na ich prirodzenú farbu, aby to potom mohli nechať odrastať a nebolo to vidieť a už nikdy si vlasy farbiť nechcú.
Ja si farbím 2 roky vlasy červeným šampónom. Aj ja mám hnedé kučeravé vlasy. Pokiaľ sa budeš o ne dobre starať, budú v poriadku aj nafarbené. Len by som ich neperoxidovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a vlastne ani melír.
zadreduj ich!
A nenič si ich hlúposťami.
Seriózne, budeš to neskutočne ľutovať. Ja ťa chápem, tiež ma tie moje nudia, ale radšej si ch umy a pekne vyfúkaj, alebo na youtube je tisíc návodov ako si tie vlasy pekne zopnúť.
Nerob im zle, rozhodne si ich nefarbi, preboha nie v pätnástich!!
Pretože práve také, čo sa začali farbiť takto skoro teraz chodia ku kaderníčkam a chcú si dať na ich prirodzenú farbu, aby to potom mohli nechať odrastať a nebolo to vidieť a už nikdy si vlasy farbiť nechcú.
na cerveno a kupit zehlicku na ofinu
alebo flame ombre
Vymýval sa ti šampón? Lebo už dosť písali že im to odrastalo a uvazujem o cervenom sampone lebo nechcem farbu.
Diki za odpoveď