podla mna je to takto velmi dobre spravene, skratka ked si chcete vypocut niekoho deezer, tak si ho zapnete a otvori sa v novo okne, potom uz nejde odznova, ked sa hrabete v jeho webke, ale hra dalej, ked sa nepaci, staci vypnut a zapnut iny, super, konecne to neblbne Je tam asi este chybicka, ze ked ho zapnete, tak vas hodi na nejaku divnu stranku, mne to aspon v opere tak robi, ale to sa staci vratit naspat a ide vsetko v pohode, dobre je to takto
Teraz je to lepsie...bezne si pri pc pocuvam vlastnu hudbu a ked som si pri tom pozeral webky furt som musel vypinat deezery... + ta vec, ze stale zacinal hrat odznova, ked som sa rozhodol pocuvat nejaky
Nový spôsob je jednoznačne lepší. Človek to len stále musel vypínať a keď ho aj dačo zaujalo tak musel pozerať 2 minúty na jednú a tú istu fotkku aby mu to nezačalo hrať odznova.
A mne to najskor neslo vobec, az teraz to ide... A tiez som nad tym zacala rozmyslat, ze to asi bude zamer Najskor sa mi to zdalo neprakticke, zdlhave, ale asi si treba len zvyknut, uz sa mi to zacina pacit este by pomohlo, keby to vzdy nevyhodilo aj tu dalsiu stranku, ako spomina Dungeo Ale je to urcite lepsie teraz... A ked sa niekomu ten deezer zapaci, tak ho moze pocuvat aj mimo webky, co je vyhoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a.som za stary sposob
b.som za novy sposob
Ja osobne som za stary sposob.....
veď aj vtedy si mohol hocikto vypnúť, alebo stíšiť...
lebo mozte pocuvat a ked preklikavate nieco v profile tak nejde vzdy odznova...
Ale nervy to robilo aj mne...stále mi to tam vyhrávalo...debilné pesničky