Čo sa stane, ak si budem dávať peeling každý deň alebo každý druhý deň?
Kedže sú na birdzi samí odborníci, či lekári, politici, ekonómovia, spisovatelia a neviem čo všetko tak isto je tu aj nejaký odborník na pokožku a povie mi, čo sa stane, keď si budem robiť peeling na nohách každý deň. Kvôli holeniu epilátorom mi zarast
Trochu prehnane si myslim. To si ich aj holis kazdy (druhy) den a aj ti tak rychlo rastu? Predpokladam, ze nie, takze logika kazdodenneho peelingu kamsi odletela...
@luc.ka ja práve neviem odhadnúť čo je prehnané a čo nie. Epilujem si asi tak raz týždenne? Ale večne na nejakom mieste mi chĺpok zarastie pod kožu. Robím si peeling 2x týždene ale zdá sa mi to málo . Tým, že si ich epilujem, tak sú slabšie, tak nemajú takú silu sa drať von cez pokožku. Kebyže si holím žiletkou, tak by som musela každý druhý deň
@h8u tak tie prípravky, čo sú na tvár, sú tomu aj prispôsobené, tiež ide o to, aký peeling to je, či si si nejaký kúpila a je tam napísané, že sa má len ráno a večer tak na tom nevidím nič zlé, tiež som sa s takými stretla.
Ja som kedysi tiez pouzivala peeling na tvar rano aj vecer... a bolo to to najhorsie obdobie pre moju plet... nohy su urcite menej citlive ale i tak mi pride prilis agresivne "skriabat" ich denne, ved to sa ani pokozka tal rychlo nemeni...
ked som si prvykrat spravila peeling z kavoveho socu som myslela ze nikdy neprestanem lebo som mala po tom pokozku ako babo, no podla mna to vidis najlepsie sama, pokial sa nesupes a natieras sa hydratacnym kremom popripade olejom, ti to asi neskodi
a aky peeling pouzivas?
po čase budeš mať veľmi zodratú a presušenú pleť a bude ti šupinkavieť pretože jej nedáš čas aby si vytvorila svoju vlastnú ochranu. nieje to o tom kto je na čo odborník, toto dá zdravý rozum a netreba k tomu dermatológa. natierať sa krémami/olejami a prirodzená ochranná vrstva kože je niečo iné. krém nemá v sebe zložky ktoré má v sebe tvoja vlastná pokožka produkujúca maz ktorý ju zvlhčuje. to že je to kávový peeling neznamená že ho treba používať denne. aj tak to koniec koncov drhne pokožku a keď chceš nasilu odstraňovať bunky ktoré ešte neodumreli do as you please
@popolcek ja sa na to práve pýtam lebo neviem odpoveď a zdravý rozum mi chýba a ako by poznamenala tangerina tak aj logika
nepvoedala som, že za to že je to káva tak to môžem používať denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som ho pouzival dost dlhe obdobie, pomohol mi vyrazne sa zbavit zanesenych porov a zlepsit plet
neprehanaj
a aky peeling pouzivas?
ja neviem či mit o škodí natieram sa dost, lebo mame na intraku suchu vodu
nepvoedala som, že za to že je to káva tak to môžem používať denne