Chcel by som sa spýtať, aké predmety máte na umeleckej strednej škole, ktoré sa týkajú toho odboru, ktorý študujete. A tiež čo na nich preberáte tak všeobecne. Zaujíma ma najmä odbor fotografie, filmu a tiež aj odbory ohľadom hudby. tnx
Ja študujem síce propagačnú grafiku... Ale máme na škole aj fotografický dizajn. Medzi odborné predmety patria dejiny umenia, technológia, počítačová grafika, prax, história fotografie... O čo všetko si prišiel.. To neviem, myslím, že učenia je aj na gympli aj na umeleckej dosť, čo sa odborných predmetov týka, hlavne v dejinách umenia a technológii.
na mojej umeleckej strednej škole je vyučovanie rozdelené na 2 časti - teória a prax. na teórii sú maturitné predmety ktoré máš celé 4 roky literatúra/slovenský jazyk, dejiny kultúry a angličtina. veľmi podrobne preberáme hlavne tú literatúru a dejiny. cez prax (ja chodím na fotografiu) si plním cvičenia ktoré dostanem od profesorov, čo sú vlastne témy na fotenie. niektoré cvičenia sme museli fotiť na film v škole v ateliéri, potom sme si to vlastnoručne vyvolávali a potom zväčšovali na fotopapiere (samozrejme všetko nás to naučili). takže mám aj k dispozícii veci ako ateliér, tmavú komoru a tak. čo dodať,..som len rada že som nešla na gymnázium pretože by som aj tak skončila v tom umeleckom smere nakoniec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...