@zajko1211@2 nad tym som ani neuvazovala, nepríde mi to podstatne , no chcela som dat este prsia a zadok, ale nakoniec som sa rozhodla pre celkovú postavu, ktorá to zahŕňa viac-menej oboje...
Moc PROSÍM, pokial je to mozne, nehlasujte za "všetko" a "nič", skúste si niečo vybrať, s cim ste najviac spokojní, naozaj ma to zaujíma... Myslím všeobecná štatistika, čo sa ludom na sebe najviac páči. Ďakujem... (kľudne stačí uplne malinka odchýlka, ktorá vas k tomu hlasu privedie)
Vlasy asi tak hovoria mi, ze ich mam huste a kvalitne, a to aj napriek tomu, ze sa o ne vobec nestaram, parkrat som mal ich zafarbene, mam hroznu zivotospravu a nervozitu.
Viem, hlasovala som za všetko, ale objektívne to tak je. Veď ja som fajná. ?
Ale aby som si to rozobrala:
Tvár - a šak môže byť. Som prirodzene pekná. ?
Postava - meh, mám veľké brucho, som ovisnutá, ale mám pekné nohy.
Vlasy - pekné, husté, lesklé, zdravé, silné.
Oči - kravské, ale páči sa mi moja podivná farba.
Ústa/úsmev - mám zuby ako hrabličky.
Hlas - mne sa páči a názory ostatných tiež neboli nikdy negatívne.
Well, som skvelá. Momentálne mám takú žiarivú chvíľku. To o chvíľu prejde, ale aj tak som sa snažila byť objektívna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale aby som si to rozobrala:
Tvár - a šak môže byť. Som prirodzene pekná. ?
Postava - meh, mám veľké brucho, som ovisnutá, ale mám pekné nohy.
Vlasy - pekné, husté, lesklé, zdravé, silné.
Oči - kravské, ale páči sa mi moja podivná farba.
Ústa/úsmev - mám zuby ako hrabličky.
Hlas - mne sa páči a názory ostatných tiež neboli nikdy negatívne.
Well, som skvelá. Momentálne mám takú žiarivú chvíľku. To o chvíľu prejde, ale aj tak som sa snažila byť objektívna.
@Marjy77 ale dá nevidela si moje škulavé