Čo sa vyskytuje raz v trezore, dvakrát v každej pobočke, ale ani raz v peňaženke?
nazdar prosim vas robil z vas niekto tu finnancnu akademniu s rytmusom ? ja si myslim ze je to hrozny kokot ale za 30 euro sa mi na neho divat stoji ale toto ma zarazilo pls poradte ja viem ze to bolo tazke aj pre vas na to prist ale ak by sme si nepomaha
@sugy1 oni maju najradsej ulohy v style Alenka by rada isla do pariza a do kahiry ale nesla by do moskvy a do helsiniek. Chcela by ist do san francisca? a odpoved je ze nie, lebo alenka prikokotena nevie povedat pismeno S a to bol ten spolocny znak ktory bolo treba hladat >___>
@tunidlo a co to je? vies si za to zaplatit najom? vies sa z toho najest na cely mesiac? pride mi fakt divne pozerat primitivizmy za jednorazovych 30 korun, ktore zarobis na brigade za par hodin...
@tommyhot hm.. ja ako student ratam kazde euro a za 30 eur mam v pohode na pol mesiaca obedy v jedalni.. alebo elektricenku na tri mesiace.. mne sa to nezda malo..
Viem sa za to najesť na hodne vyše týždňa napríklad.
A niekto sa určite vie aj na mesiac.
Tiež mi to nepripadá, ako vhodný spôsob zárobku, ale ako vhodné mi ani nepripadá tváriť sa, že moje vnímanie tridsiatich eur je objektívna slovenská predstava.
@tommyhot 30€ jak uz pisalo vyssie mi je na 3 mesiace - cize na cely jeden moj semester (neviem preco sa to nevola trimester) na MHD, pripadne na jeden mesiac na autobus do mesta kde studujem a naspat domov, na 2x ist s babou niekde na pizzu, 3x si dobit kredit , kupit si kilo oblubeneho udeneho lososa a neviem co vsetko ..... to chape kazdy ... ale kedze ta trosku poznam z birdz sveta, tak je skoda sa k tebe vyjadrovat ..... ty si s 30 € asi utieras zadok, prepac ze my ostatní sme chudáci
@rothschild "ty si s 30 € asi utieras zadok, prepac ze my ostatní sme chudáci"
nebol si ty nahodou najbohatsi clovek sveta, clen elitnej rodiny, ktory nas tu vsetkych ovlada? zrazu je z teba socka? lol
@nikol545 ved 3e/hod zaraba hociaky primitiv s vychodenou zakladnou skolou s krompacom v ruke. Ja som pred 8 rokmi zarabal len o nieco menej na druzstve, ked som oberal s ciganmi rajciny.
@tunidlo no co ti poviem, studaci placu, ze ich nikto nezamestna, lebo nemaju prax, ale to, ze miesto praxe (ja som robil zadarmo asi rok len aby som tu prax mal) radsej zajebavali cas primitivami ala rytmus uz im nevadi... @quixinka mne ani neslo poukazat na to aku ma 30 eur hodnotu, ale skor na ten jebnuty sposob ako sa dostat k par korunam.
@tommyhot Ja zarábam na mojej brigáde 2, 40 a to je dosť na dnešnú dobu. Ak si si nevšimol, je kríza. Poznám mnoho ľudí, ktorí zarábajú minimálnu mzdu a majú VŠ, pretože sa nemohli zamestnať vo svojom odbore. Dnes ti len ta nikto nedá 30 eur, chlapče. No, pardon, možn tebe hej... Dosť ma iritujú ľudia s primitívnym rozmýšľaním, ako máš ty. Mal by si si začať vážiť peniaze...
@nikol545 kriza nekriza, ked si hlupa, nevzdelana a neuplatnitelna na trhu prace, tak zarabas 2.40, to je lahka matematika... tak ci onak, za 12 hodin mas 30 eur, nevidim dovod zabijat cas rytmusovskymi primitovnostami...
@nikol545 neviem preco to beries osobne, asi si si tam nevsimla ten podmienovaci sposob? ide o vseobecne platnu rovnicu, ak nemas co trhu prace ponuknut (a priciny su prevazne nizke vzdelanie a teraz nemyslim cerveny diplom, ale know how v nejakej oblasti), tak trh prace ti toho tiez vela neponukne.. to je cele
@tommyhot chlapče, ak už hovoríš o všeobecnej inteligencii, zopakuj si podmieňovací spôsob a k veci, vôbec tu nejde o vzdelanie, ale o známosti... true story
@nikol545 myslel som podmienku vyjadrenu slovom "ked", ja som zo skoly uz par rokov, ale keby si nechytala za slovicka, tak by si prisla na to, co som tym chcel povedat..
to je hlupy alibizmus, ktorym sa ludia snazia ospravedlnit svoju neschopnost mozno pochopis, ked raz budes zaujimava pre trh prace.. dovtedy sa vzdelavaj a popri tom brigaduj za 2.40 prax sa vzdy hodi...
@nikol545 to nie je o tom co si myslim, to je realita.. odhliadnuc od najroznejsieho rodinkarstva a protekcionizmu je tu stale velka cast trhu, ktora je ochotna zaplatit nemale peniaze za KNOW HOW (ziskavanie know how je pre mna ozajstne vzdelavanie, nie vysedavanie v skole, hltanie tony nepotrebneho balastu a zbieranie pismenok do indexu).. mozno pochopis casom a mozno nie a trh ta zozerie...
@n0win0u nuz reklamou sa ovladaju masy a cim primitivnejsia tym ucinnejsia. Inak nerozumiem, ktory mlady clovek este naleti na tieto klasicke bankove ojeby, ked nam tu vyrastaju cisto internetove banky bez poplatkov a s vyhodnymi podmienkami... No co, hlavne ze rytmus nieco porozprava...
@tommyhot fakt seriozne nechapem, kto takuto vec moze pozerat, riesit, alebo ja neviem co sa v tom da este robit. ked je tam henten panak a prva otazka ci co to je ocividne, je takato donebavolajuca picovina. to fakt niekto rata s tym, ze sa dozvie nieco, co by si nenasiel cez google za 3minuty ? O__o
fakt do hovien tu idu ludia uplne a horsie, ze uz aj mladi su jebnuti jak vrece zemiakov
@n0win0u ja tiez nechapem, nastastie v mojom okoli nie je az taka vysoka koncentracia primitivov. Kazdopadne necudujem sa niektorym, ked doma pocuvaju krcmove reci rodicov, tak potom z nich vyrastu rovnaki picuzy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
logiku trošku zapojte
taká banka by mala byť seriózna aj pre ostatných a týmto dosť klesli u mňa
som rad ze su tu aj taky ako ty
Nie každý vníma 30 eur ako drobné na čokoládu.
Viem sa za to najesť na hodne vyše týždňa napríklad.
A niekto sa určite vie aj na mesiac.
Tiež mi to nepripadá, ako vhodný spôsob zárobku, ale ako vhodné mi ani nepripadá tváriť sa, že moje vnímanie tridsiatich eur je objektívna slovenská predstava.
nebol si ty nahodou najbohatsi clovek sveta, clen elitnej rodiny, ktory nas tu vsetkych ovlada? zrazu je z teba socka? lol
@nikol545 ved 3e/hod zaraba hociaky primitiv s vychodenou zakladnou skolou s krompacom v ruke. Ja som pred 8 rokmi zarabal len o nieco menej na druzstve, ked som oberal s ciganmi rajciny.
@tunidlo no co ti poviem, studaci placu, ze ich nikto nezamestna, lebo nemaju prax, ale to, ze miesto praxe (ja som robil zadarmo asi rok len aby som tu prax mal) radsej zajebavali cas primitivami ala rytmus uz im nevadi... @quixinka mne ani neslo poukazat na to aku ma 30 eur hodnotu, ale skor na ten jebnuty sposob ako sa dostat k par korunam.
"nebol si ty nahodou najbohatsi clovek sveta, clen elitnej rodiny, ktory nas tu vsetkych ovlada? zrazu je z teba socka? lol"
dokazes odlíšiť to ked si niekto robi srandu a vyrypava od toho, ked sa bavi o vaznych veciach ..... asi zbytocna otazka ... pekny den
kvoli jednorazovym 30 euram robit rozhodnutia, ktore by ste inak nespravili
a @majo to vystihol
to si robite uz picu zo mna. fakt uz tento jebnuty narod nezachrani nic asi
to je hlupy alibizmus, ktorym sa ludia snazia ospravedlnit svoju neschopnost mozno pochopis, ked raz budes zaujimava pre trh prace.. dovtedy sa vzdelavaj a popri tom brigaduj za 2.40 prax sa vzdy hodi...
...
@n0win0u nuz reklamou sa ovladaju masy a cim primitivnejsia tym ucinnejsia. Inak nerozumiem, ktory mlady clovek este naleti na tieto klasicke bankove ojeby, ked nam tu vyrastaju cisto internetove banky bez poplatkov a s vyhodnymi podmienkami... No co, hlavne ze rytmus nieco porozprava...
fakt do hovien tu idu ludia uplne a horsie, ze uz aj mladi su jebnuti jak vrece zemiakov