Teta ma tiez takeho jedneho kabeloveho smrada, vola sa Kubo a je na nom nadherne vidiet tie komplexy z toho jak je krpaty, agresivna mala chlpata gula...
@1 no yorkshira ma sused a teeda.. dnes ked som vysla z domu sa zase na mna cez celu ulicu hnal co mu sily stacili, len mu ten jeho copik na hlave skakal.. ale uz po mne neskace ani nehryzie , zvykli sme si na seba
je to mensie ako macka a tie zvuky tomu tiez by som ja uz nenadavala stekot strasne agresivne psy podla mna a ked nesu agresivne tak su rozmaznane, no neviem co je horsie.....
Nemám rada malé psy :/ Ale tuto ako niekto spomínal že sú agresívne... No to všetko záleží od výchovy... Pretože keď si niekto kúpi malého psa s vedomím že o to sa nejak extra starať netreba a je to malé zlaté k deťom tak to aj tak dopadne že toho psa sa budú báť aj členovia rodiny :/
@12 lespi daky bernardin ako rodinny pes, civava je postrach ale jasne ze to zalezi od vychovy, ale aj tak to zvyknu byt agresivne psy...cim mensi tym agresivnejsi myslim ze to plati zatial celkom
@14 áno, lebo veľké psy si väčšinou kupujú ľudia ktorí sa psom rozumejú a vedia s nimi pracovať, zatiaľ čo čivavu si kupujú ako som už spomínala na hrajkanie... :/
ja mam niečo podobné civave..pochybujem ze ked ten nazov napísem tak to niekto bude poznat PRAZSKÝ KRYSAŘÍK.. ale nebrese to a uz vobec nehryzie.. obcas pochybujem o tom ze je to pes.. ale je to moj malý milácik..
Mám rada psov, ale ktorý majú aspon takú strednú veľkosť, tieto sa mi až tak nepáčia.
A najviac "milujem" ked idem so psíkom po ulici a zrazu z ničoho nič sa niečo také malé rozbreše, dobre že od ľaku nedostanem infarkt
Nie preto, že by som sa toho bála, ale ked je ticho, ani toho psa nevidno a zrazu začne niečo tak zvláštne brechať, je to taký dosť nepríjemný moment prekvapenia, že čo sa deje
@17 heh krysarik extra mini maly dobermanik to ma celkom zaujimavu povahu, narozdiel od civav....
moju kamaratku raz nahanalo take male cudo, neviem ci to bola civava ale kamoska vraj mala take chlpate cimzy a ono sa jej do nich zakuslo a nechcelo ju pustit
Civava sa predsa nemoze titulovat ako pes... pes pokial steka, tak sa netrasie ako hracka na baterky a psa nemozno len tak prekopnut cez plot pricom zapisti ako gumena hracka... ergo civava nie je pes to je omyl. Neznasam tieto male zakomplexovane psy, obzvlast ked sa rozbehnu po cloveku a tvaria sa strasne nebezpecne. Mam 100 chuti z takych malych zmrdov spravit raketu zem-zem len to by tie ich umele panicky nerozchodili.
civavy su na jednej strane zlate ale na druhej strane niektore su agresivne.... minule sa jedna za mnou tak rozbehla a vrcala na mna...asi tym chcu dokazat,ze "aj ked som mala, viem sa obranit"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@1 sa ti nieco nepaci na yorkshirakoch ?
Mám rada psov, ale ktorý majú aspon takú strednú veľkosť, tieto sa mi až tak nepáčia.
A najviac "milujem" ked idem so psíkom po ulici a zrazu z ničoho nič sa niečo také malé rozbreše, dobre že od ľaku nedostanem infarkt
Nie preto, že by som sa toho bála, ale ked je ticho, ani toho psa nevidno a zrazu začne niečo tak zvláštne brechať, je to taký dosť nepríjemný moment prekvapenia, že čo sa deje
moju kamaratku raz nahanalo take male cudo, neviem ci to bola civava ale kamoska vraj mala take chlpate cimzy a ono sa jej do nich zakuslo a nechcelo ju pustit