hnusí sa mi to no čo k tomu... radšej si vymyslím nejakú inú hovadinu ako by som mala nadávať do neviemčoho... teda... občas sa vyšmykne, ale aj to musí byť extra situácia...
Mňa by zaujímalo, keď ide naozaj do tuhého a situácia je vybičovaná ad absurdum - čo sa používa, keď si ľudia "zabudnú" vo svojom slovníku nechávať takúto "Železnú" rezervu, lebo ju použvajú už celkom bežne? - nehovorte, že kašete rukávy (predstavte si teraz radšej proti sebe 2metrového obra, kým budete machrovať) ...S)
nadavam nehresim..ale dnes je uz UPLNE NORMALNE ze si niekto pusti... no je to kazdeho osobna vec a nevadi mi to..zvyknut sa da na vsetko ja som aka soma kazdy nech si robi co che mna ot nezaujima
nemam nic proti tomu, ked niekoho nieco nastve a od zlosti mu vyklzne nieco neslusne, ale vseobecne povazujem vulgarizmy za prejav primitivizmu a zbytocne prznenie si slovneho prejavu. To co vychadza z ust je rovnako dôlezite ako to co do nich vkladame....
Akože nadávky sú hnusné a neetické ale v dnešnom svete ani nie, som za slušné správanie ale ako sa môže človek slušne správať k dnešným ľudom a vôbec to nesvedčí o inteligencii ako to nektorý ľudia hovoria ja poznám veľa VŠ vzdelaných a každý z nich nadáva ale IQ majú nad priemer tak nech mi nikto nehovorí že nadávajú iba hlúpy ľudia. Možno nie sú niektorý vychovaný ale poznám aj takých čo vystupujú ako bez hriechu ale v súkromí okolo nich lieta kurvy, piče. Je to podľa mňa normálne ale na verejnosti by sa mal človek správať podľa nejakej spoločenskej etiky.
Nevadia mi ked sa nadava do vetra..... pokial ale urazaju konkretnu osobu vtedy mi to vadi.....
ale kto si obcas nezanadava....... to je uplne v poho akurat by tie slova nemali sluzit na doplnenie slovnej zasoby ked sa nevie clovek vyjadrit inak.... vtedy to je dost trapne
@Pa3cek suhlas len dodam, ze bez nadavok je slovny prejav cloveka niekedy tak suchy, ze sa clovek nudi a nema to korenie v sebe. Nadavat treba aj vediet, tak, aby sa na tom druhy smiali a neurazali, proste tak akurat ani nie vela ani nie malo ak uz nie sme nastvaty. Treba to napasovat na situaciu, namiesat do toho aj trocha humoru a hned aj z vulgarnosti je humor a nie si povazovany za moc velke hovado hulvatske a ja neviem ake. Ja vsak nadavam, je mi jedno kde v pripade potreby. Vravim ked ma niekto nasere tak sa to len sype ci verejne alebo nie a vobec sa za to nehanbim, lebo som rad, ze niekomu este nenatiahnem jednu. Bez nadavok by sa mi to stalo raz dva .
No a nech tu ludia nepisu, ze ako nenadavaju a nemaju to radi, lebo ked si pozriem kolko takych ludi pocuva, uznava, sprava sa a napodobnuje nejakeho Rytmusa, Kontrafakt, H16 a podobnych tak ani neverim, ze este existuje niekto co nehresi. Vulgarizmus a Iq nie su na sebe zavisle. Je dokazane, ze to pomaha ventilovat agresivitu a ked je to len tak do vetra tak pohoda. Vulgarizmus mi vsak dost prekaza u zien, ak to prehanaju viac ako nejaky priemerny chalan a v pisomnom styku najviac.
Čo by som ku tomu dodala Tak, rozhodne, na verejnosti to nie je veľmi vhodné. Ale niekedy to proste ukĺzne No, doma sa mi to stáva často, ale nesnažím sa použíť vulgarizmus v každej vete.
@46@Nikeboy Zase zacinas rypat?! Napisal som pravdu nadavam aj ja,ale ked ma niekto nasere tak nekontrolovatelne a verejne a je mi to jedno, takze mlc a sebakritikou som nesetril. Ked chces ti nejake napisem ak ti to tak chyba
@Harleystrom aka si zakomplexovana nula a primitiv, si uz dokazal. navzdy umna budes!!!!!! aby si si nemyslel ze som zabudol alebo daco ine...a ripat si zacal ty!!!!
@Harleystrom ty, ale inde, nie tu. proste akekolvek diskusia z tebou na akukolvek temu nema uroven. darmo tu nahodis " " smajlou a pretvarku, vo vnutry si stale ten istii clovek ako predtym. v tvojom veku uz nieje sanca sa zmenit, a aj vyvoj osobnosti a charakteru cloveka je ukoncenii.
@Nikeboy provokaterov ako teba by som vies co velmi dobre vies co a moja pozvanka plati, aby si 16 rocny zasran uvedomil co je slusnost,aj ked viem, ze mas viac rokov a o sebe nic nemas, lebo sa hanbis za seba a nevies splodit ani jednu jedinu vetu co dokazuje tvoju primitivnost aaaa... a naco sa opakovat, vsak vies co si o tebe myslim a vsetko som uz napisal. Presne sa ozval ten pravy co chce provokovat, dostat poriadne na papulu niekde, len tu machruje a v spravnej diskusii sa snazi ma zase vyprovokovat = je tu krasny dokaz kto do mna prvy rypol prispevok 46 NECH KAZDY VIDI!, ale to sa nestane neboj. Ja sa uz nedam, ty mi za to nestojis urcite Mimochodom ty si sa uz tiez pekne vyfarbil Tak ked ti to pomoze chod nejakemu vyfajcit ty teply buzerant a to je vsetko. Dobru nocku pomyleny chlapcek
@Tommyhot Presne to sa snazim tomu debilkovi vysvetlit a aj ho pozyvam osobne nech pride a vyjasnim si to s nim hned ak ma nejaky problem, lebo ma nepochopil. A nech si kopiruje co chce, lebo ked zacnem ja tak sa z toho aj posere co pise jake voloviny, ale ja to neurobim, lebo je to porusovanie pravidiel birdzu a ja som sa uz aj ospravedlnil verejne. Co si vsak o nom myslim to ostava, len sa nenecham uz vyprovokovat a vidim, ze uz to nezvlada A ver, ze ja som mlatit ludi na ulici nesiel, isli oni mna, tak potom moja obrana je utok a to je cela vec. Niekomu som uz tu aj podrobne vysvetloval co som zazil a preco som pisal ako som pisal. Jemu to vsak nebudem vysvetlovat. Nepochopi to a inak mohol si uz vsimnut, ze som ho nenapadal v ziadnej diskusii odvtedy,ale on to musel dnes spravit prvy tu a teraz, takze nevydrzal. Co uz. Ja som sa drzal a co som napisal som dodzal. Sam vie, ze nemam zaujem s nim debatit a hadat sa.
@Tommyhot A navyse pise akoby sa to naozaj stalo presne ako pise a on bol svedok vsetkeho. Ved to je strasne ako niekto dokaze pisat o niecom o com nema ani paru a nevie o mne nic a o sebe radsej nic nenapise, lebo sam je zakomplexovany a potom si to vsetko kompenzuje na mne a velmi rad vytrhava z kontextu pozor na to.
@Harleystrom aki si hrdina, fakt 27 dospeli muz, a ide sa tu navazat do 16rocbneho decka. no vetsieho uboziaka tu uz asi nenajdeme . co sa tika toho co si teraz napisal je CISTE KLAMSTVO!!!!!
@Nikeboy Ano napadal som ta kedze si ma tu sral. Ja som ti uz napisal, ze nechajme to tak a prestal som na teba reagovat. Dodrzal som to ale ty nie a rypol si dnes prvy do mna tu v tejto diskusii. Posledny krat ti navrhujem zmier ako starsi a naozaj nemam chut sa tu uz s tebou hadat,ok? Nazor na mna nezmenis ja viem ani ja na teba ale ostatne uz nechajme tak a nepokracujme v tom. Beres alebo neberes.
"@Nikeboy to co tu robim ta zaujimat nemusi,ale keby som vedel, ze je tu taka demencia a tolko kokotne teplych debilkov co ich treba kastrovat tak sem ani nahodou nelezem. Odisiel som sem z pokecu lebo tam je takych ludi ako ty pozehnane. A co ma 21. storocie spolocne s tym, ze pojdem proti prirode?Si proti prirode ak si teply a ze to nechapes je dalsi dokaz aky si ubohy kreten co nema ani predstavu ze na co bol stvoreny muz a zena. Niet vam pomoci, bez milosti by som vas zatvaral a kantril ako krysi. Radsej napis co ti rodicia na to povedia ked sa im priznas...lebo neverim,ze sa nic neudeje. Otec ta chyti a ako v pravek slovenskej rodie dostanes taku nakladacku, ze si navzdy rozmyslis, ci budes buzerant alebo nie
@Nikeboy nieco co je bezne a caste neznamena ze je normalne!!!Opakujem a nie proti prirode to bude vtedy,ked ty kokot budes vediet porodit dieta tym ze ta muz oplodni a to iste zena od zeny.Potom sa zhodneme.Dovtedy si proti prirode a je to nenormalne.Dost bodka koniec viac sa v tomto vlakne k tomu vyjadrovat uz nebudem. Piste si tu co chcete,ja to uz citat ani nebudem,takze sa nemusite namahat. Som hrdy na to,ze som sa tu sam postavil takej prevahe, mat vacsiu moc tak sa mozete zacat modlit to si pis, ale nikdy nehovor nikdy. Teraz ked stretnem buzeranta chudak si to za vas pekne odsere,dufam, ze sa budem aspon troska ovladat ."
to je len mala ukaska. a teraz ma tu drzost, napisat ze "som ho nenapadal v ziadnej diskusii" no...tak posud sam...
@Harleystrom "mili moj" su to tvoje vlastne slova, tvoje vlastne komenty na mna, tak laskavo tu neklam ze si ma nikde v ziadnej diskusiii nenapadal, NEKLAM!!!!!
@Tommyhot napisal som ze radsej bi mal bit na tuto temu ticho, to je vse. neviem preco sa ty stale zastavas takich ludii, zrejme prostredie v ktorom zijes robii svoje.
@Nikeboy mňa by len zaujímalo, to ťa naozaj tak hrozne baví takto sa stále s niekym hádať? každý deň než idem spať okolo tej jednej-druhej pozrem na Birdz, fórum a medzi najnovšími príspevkami si vždy ty ako sa tu s niekym hádaš, môže ísť o hociakú hovadinu ale ty sa musíš hádať akoby ti išlo o život... naozaj ťa to tak baví? len na toto chcem odpoveď...
@Wale si pozri moje @51 a zamysli sa ci sa chcem hadat. inac pises debilini, lebo ja sa nikde z nikim nehadam, jedinou vynimkou bol ten hore. inac ironia ze prave ty ides mne tu daco pisat o hadanii, vies co myslim?!
Kašlite nato chlapi však len rovnaké povahy sa furt hádajú aj ja som sa pár krát pochytil s Tommyhot a raz tuším aj s Nikeboy ale potom bol s ním v pohode pokec. Jediný ktorý ma vie nasrať jednou vetou je Perník neviem či to je tým že ma na 16 rokov drzé vyjadrovanie alebo že je rozmaznaný ani neviem ale ma furt od veci názory asi to je spôsobené pubertou.
@Nikeboy Ja som napisal odvtedy som ta nenapadal uz v ziadnej inej diskusii a na to je dokaz tiez!Takze sa nauc citat a chod radsej uz spat lebo ti to nemysli. Taktiez dodaj aj zvysok kedze ma tu uz ides zhadzovat.
"ano presne tak odsudzujem teda nazor homosexualov ze je to normalne a zdrave a nieco s cim sa treba chvalit a nemusim odsudzovat homosexuala este cloveka ako takeho celeho. Ale ked ma taky este chce nasrat a velmi sa s tym chce vychvalovat a podobne tak potom ho uz odsudzujem aj ako celok."
A opakujem este raz. Bol som tam sam proti prevahe. Nic ine nechceli len ma provokovali a navazali sa do mna, aby som napisal aj to co by som nechcel a nemyslim vazne. Pochybujem ze Nikeboy ked ma nervy nepovie alebo neurobi nieco co by za kludu neurobil. Ospravedlnil som sa, ze som to prehnal, pochopil som, ze islo potom uz o cielenu provokaciu a ustupil som. Odvtedy som na Nikeboya ani raz nekomentoval. A za tym si stojim. Ak toto popre tak klame najhorsie ako sa len da. Tu je vidiet, ze to zacal on a ja som nepovedal, ze som ho nikdy nenapadal.
@Pa3cek ved ja kaslem na to, ved vydis v @51 som to povazoval za ukoncene. ale niekto tomu zrejme nepochopil. no ja som sa ties uz pochitil davno z tommyhot. ja len stale nechapem preco sa on zastava furt takich ludii, ja tomu nerozumiem.
@Tommyhot@61 vidim, ze aj ty by si chytil na neho nervy. Som rad, ze aj niekto iny je tu rovnakeho nazoru. Bitka na dennom poriadku pre neho. A neni pravda,ze len na mna mal problem. Fakt ked zacne kopirovat ja tu a vkladat texty ake dristy a co pise Nikeboy tak zajtra bude zabanovany. Chlapec nech ma uz naozaj neserie. Velmi dorazne ho upozornujem!!!
A inak mudrejsi ustupil, urobim to znova a ked ma este raz niekde napadne prvy, tak potom to uz budete mat vsetci dokazane po druhy krat. Ja ostanem bez reakcie no comment, maximalna ignoracia.
Inak mimochodom co tak 16 rocne decko este neskoro v noci robi na pc?Vravim, nema 16 a za jeho nickname nikeboy sa skryva niekto uplne iny.
@Harlestrom@71 ked si vazne cital vsetki moje posledne komenty, vies ze som chorii. za dalsie na net nemozem chodit cez den, preto v noci. a zadalsie ..ukas mi ake dristi som ja kde pisal za posledni mesiac? vlastne...ty tu niesi ani mesiac, tak od casu odkedy tu si-zaciatok decembra, ukas, posli mi ich v TS, velmy rad si precitam co ty, povazujes za "dristy".
@72@Nikeboy ano pisal som to uz niekde hned v ten den, ze som to tak nemyslel. @70@Nikeboy ok som rad, ze to mozeme ukoncit normalnou cestou. Suhlasim dohodnute plati. Mier.
@Nikeboy A preto som ti uz nepisal potom po nasej hadke ani raz aspon to mozes potvrdit teda,ze som naozaj nechcel sa s tebou hadat a bolo to zbytocne cele. Ano ach jaj, ja chcem tu klud a pokoj a mier. To,ze si chory som nevedel, necitam a nesustredujem tvoje prispevky.
@Harleystorm ja mam na gayov rovnaky nazor ako ty, ale kedze som tu uz nejaky ten piatok, tak viem ako taketo debaty skoncia, preto sa do nich nezapajam, resp len sporadicky.. Sice si to napisal tak ako si to napisal, ale s myslienkou sa stotoznujem..
@Nikeboy ja sa nikoho nezastavam, ale ako tu uz bolo spominane, nie je jediny vecer kedy by si do niekoho nepicoval. Tebe niekto slusne povie, ze pises blbosti a uz je hned pre teba kokot. Prehodite 20 prispevkov o tom kto je vacsi pohlavny organ a potom sa este tvaris ako ti kazdy ublizuje. Trosku si vstup do svedomia, to co ti tu pisem ti uz pisalo snad 90% z tych co na teba nejako reagovali. Ako som uz velakrat spominal, chyba ti sebareflexia.
@Harleystrom tak sorry, len mohol si napisat vtedy v tej diskusii mi TS, bi neboli tam potom tie hadky. skoda ze az teraz takto sme museli sa hadat, aby sme sa udobrili . skoda ze az teraz k tomu doslo
@Tommyhot teraz mi trochu krivdiss, lebo velmi dobre vies, ze ja uz davno az tak nenadavam. ved som ti to pisal minuli mesiac asi, ze ja uz davno nenadavam. a ked niekto napise "blbosti" vies dobre ze maximalne napisem ze blbosti alebo debil a podobne, ale nikdi nie az k****. nechiba, len uz si asi aj ty zistil, ze na niektore temy som dost citlivii.
Tak "hadkami" to nie je najlepsia cesta zoznamit sa. Treba normalnu rec a vsetko bude v poho. Inak vidim,ze sme dopomohli tuto temu dostat sa na prve miesto z nejakeho piateho co bolo pred chvilou este
no...preto som zalozil diskusiu kde mi snad cez den poradia ako sa tu z niekim zoznamit. aspon konecne spravim uz vyse mesiac slubovanii novy komplet vyplnenii nick a z vlastnou tvorbou. len....rozmyslam ze tento nick budem pouzivat na diskusie a ten novy na vlastnu tvorbu,na zoznamovanie sa. lebo nechcem z niku kde budem mat kopec vecii sa zapajat do diskusiii
Dobre. Takto sa spýtam: Viete že nadávky a vulgarizmy sú odlišné veci. Pýtam sa teraz tých, čo považujú VULGARIZMY za normálne. Keby ste žili v dobre vychovanej alebo slušne vychovanej rodine, vy by ste ta boli slušne vychovaní a povedzme že otec by nadával do p... alebo k..., ako by ste sa cítili že to furt počúvate?
nie je to normalne, vela je toho nenormalneho, je len na nas, ci sa uspesne zaradime a budeme in, alebo budeme mozno neoblubeni, ale zit aspon a snazit sa moralne a pekne.....ale asi dostanem naprdel od vas, ze co moralizujem stara ropucha....ze??
Nadávky patria do nášho slovníka ... samozrejme že sú normálne, veď bez nich by bolo značne obmedzené správne vyjedrovanie.
Ide však o to, v akých situáciach sú, a v akých niesú vhodné.
Už viac než polroka som nepovedal jedinú nadávku. Trávil som čas v kolektíve, kde tak nik nehovorí.... a neskôr sa mi to odcudzilo tiež. A zistil som, že často proste neviem nájsť to vhodné slovko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
aj bezdôvodne
PS: Pod tou pastou myslíš - zubnú? Ja len, či by lepšie nezabrala o "čísielko" nižšie....
ale ja si niekedy zanadavam len tak z nudy.. .D..
ale potom sa mi nechce pred kaplanom omielat to iste stale ...poho inac..
nespolieham sa na to.. raz ma jeden zbil ale aspon mal 2 zo spravania.. cize tak ci tak to mam vyhodne
nadavky verejne male mnozstvo = ok nikto nieje dokonaly...
nadavky verejne stredne mnozstvo = ups, trocha ubrat...
nadavky verejne nonstop = hlava dole a suchat nohami,je to uz zle...
nadavky verejne adresovane druhym = neriesit,,,kto je raz debil tazko s neho urobit anjela... fatalna chyba vo vychove...
ozdaj keď zakopnem náhodou o dačo ťažké, tak nepoviem "jaj!" ale tak ako to cítim a ako to cíti každý (čiže použijem vulgarizmus )
ale kto si obcas nezanadava....... to je uplne v poho akurat by tie slova nemali sluzit na doplnenie slovnej zasoby ked sa nevie clovek vyjadrit inak.... vtedy to je dost trapne
No a nech tu ludia nepisu, ze ako nenadavaju a nemaju to radi, lebo ked si pozriem kolko takych ludi pocuva, uznava, sprava sa a napodobnuje nejakeho Rytmusa, Kontrafakt, H16 a podobnych tak ani neverim, ze este existuje niekto co nehresi. Vulgarizmus a Iq nie su na sebe zavisle. Je dokazane, ze to pomaha ventilovat agresivitu a ked je to len tak do vetra tak pohoda. Vulgarizmus mi vsak dost prekaza u zien, ak to prehanaju viac ako nejaky priemerny chalan a v pisomnom styku najviac.
ze mna si nenapadal?! no pockaj.....
"@Nikeboy to co tu robim ta zaujimat nemusi,ale keby som vedel, ze je tu taka demencia a tolko kokotne teplych debilkov co ich treba kastrovat tak sem ani nahodou nelezem. Odisiel som sem z pokecu lebo tam je takych ludi ako ty pozehnane. A co ma 21. storocie spolocne s tym, ze pojdem proti prirode?Si proti prirode ak si teply a ze to nechapes je dalsi dokaz aky si ubohy kreten co nema ani predstavu ze na co bol stvoreny muz a zena. Niet vam pomoci, bez milosti by som vas zatvaral a kantril ako krysi. Radsej napis co ti rodicia na to povedia ked sa im priznas...lebo neverim,ze sa nic neudeje. Otec ta chyti a ako v pravek slovenskej rodie dostanes taku nakladacku, ze si navzdy rozmyslis, ci budes buzerant alebo nie
@Nikeboy nieco co je bezne a caste neznamena ze je normalne!!!Opakujem a nie proti prirode to bude vtedy,ked ty kokot budes vediet porodit dieta tym ze ta muz oplodni a to iste zena od zeny.Potom sa zhodneme.Dovtedy si proti prirode a je to nenormalne.Dost bodka koniec viac sa v tomto vlakne k tomu vyjadrovat uz nebudem. Piste si tu co chcete,ja to uz citat ani nebudem,takze sa nemusite namahat. Som hrdy na to,ze som sa tu sam postavil takej prevahe, mat vacsiu moc tak sa mozete zacat modlit to si pis, ale nikdy nehovor nikdy. Teraz ked stretnem buzeranta chudak si to za vas pekne odsere,dufam, ze sa budem aspon troska ovladat ."
to je len mala ukaska. a teraz ma tu drzost, napisat ze "som ho nenapadal v ziadnej diskusii" no...tak posud sam...
@Harleystrom "mili moj" su to tvoje vlastne slova, tvoje vlastne komenty na mna, tak laskavo tu neklam ze si ma nikde v ziadnej diskusiii nenapadal, NEKLAM!!!!!
"ano presne tak odsudzujem teda nazor homosexualov ze je to normalne a zdrave a nieco s cim sa treba chvalit a nemusim odsudzovat homosexuala este cloveka ako takeho celeho. Ale ked ma taky este chce nasrat a velmi sa s tym chce vychvalovat a podobne tak potom ho uz odsudzujem aj ako celok."
@Tommyhot
A opakujem este raz. Bol som tam sam proti prevahe. Nic ine nechceli len ma provokovali a navazali sa do mna, aby som napisal aj to co by som nechcel a nemyslim vazne. Pochybujem ze Nikeboy ked ma nervy nepovie alebo neurobi nieco co by za kludu neurobil. Ospravedlnil som sa, ze som to prehnal, pochopil som, ze islo potom uz o cielenu provokaciu a ustupil som. Odvtedy som na Nikeboya ani raz nekomentoval. A za tym si stojim. Ak toto popre tak klame najhorsie ako sa len da. Tu je vidiet, ze to zacal on a ja som nepovedal, ze som ho nikdy nenapadal.
pozri sem, ja sa nechcem z tebou hadat, len vtedi tie tvoje komenty...ma dost nasrali, no.
A inak mudrejsi ustupil, urobim to znova a ked ma este raz niekde napadne prvy, tak potom to uz budete mat vsetci dokazane po druhy krat. Ja ostanem bez reakcie no comment, maximalna ignoracia.
Inak mimochodom co tak 16 rocne decko este neskoro v noci robi na pc?Vravim, nema 16 a za jeho nickname nikeboy sa skryva niekto uplne iny.
@Nikeboy ja sa nikoho nezastavam, ale ako tu uz bolo spominane, nie je jediny vecer kedy by si do niekoho nepicoval. Tebe niekto slusne povie, ze pises blbosti a uz je hned pre teba kokot. Prehodite 20 prispevkov o tom kto je vacsi pohlavny organ a potom sa este tvaris ako ti kazdy ublizuje. Trosku si vstup do svedomia, to co ti tu pisem ti uz pisalo snad 90% z tych co na teba nejako reagovali. Ako som uz velakrat spominal, chyba ti sebareflexia.
tak sorry, a mier.
O luďoch, u ktorých je DOSLOVA každé druhé slovo vulgárne, si pomyslím svoje.
Ale nadávky používam. Ale zas nie zbytočne.
Ide však o to, v akých situáciach sú, a v akých niesú vhodné.
Už viac než polroka som nepovedal jedinú nadávku. Trávil som čas v kolektíve, kde tak nik nehovorí.... a neskôr sa mi to odcudzilo tiež. A zistil som, že často proste neviem nájsť to vhodné slovko.