Aký máte názor na túto "novinku" dneštnej doby? Myslíte, že je to skvelá vec ktorú sa oplatí kúpiť, alebo skôr vrchol techniky ktorý nie je prakticky na bežné používanie? Ja osobne by som taký mobil nechcela. A čo Vy?
no zalezi na tom od akeho vyrobcu je...su take co sa pokazia velmi rychlo ani rok mozno nevydrzia a ludia si povedia nikdy viac ale su take znacky ktore to robia fakt kvalitne e vydrzi to aj dlhsie ako pausal cize rok a pol/dva roky...ale myslim ze teraz uz vsetko pomaly bude prechadzat na dotykove veci takze to je len zaciatok...
podla mna to je blbe na pisanie sms to ked ma niekto tučne prsty tak stlači aj 2 pismenka naraz ( ked píše prstami hej ) . . v inom pripade je to ked ma nato paličku
Je to najprirodzenejšie ovládanie. Nie je to novinka dnešnej doby, tie displeje a zariadenia s nimi existujú už pekne dlho, to len teraz si to začali kupovať deti, tak je to cool. Samozrejme keď si kupujete telefóny za 5 korún, nedivte sa, že tie displeje nebudú správne reagovať a budete mať na to nervy.
@littlephoenix štandartné odporové dotykové displeje sa majú ovládať stylusom, nie prstami ako si väčšina ludí myslí.
ja aj moje sestry také máme ale strašne sa tam špiní obrazovka pri chytaní a keď som ho dostala nevedela som ho ovládať a pri tom ako som sa ho dotkla som omylom vytočila číslo svojho učiteľa heh tak že treba na ňom vedieť robiť
nie kazdy dotykovy displej je rovnaky. su aj kvalitne a menej kvalitne. ak by niekto dostal kvalitne prepracovany dotykovy mobil a povedal by, ze sa to neda ovladat dobre, tak ma but tucne prsty velmi alebo je zakomplexovany voci dotykovkam
ja mam dve dotykove zariadania: mobil (nokia 5800xm), ktory nema az taky dobry ten displej, no napriek tomu som spokojny a naucil som sa to uz stiskat
a potom mam iPod touch, ktory ma identicky displej ako iPhone a ten je vazne skvely! nemam jedinu vyhradu voci nemu
Je to krok vpred, no nie kazdemu to musi nutne vyhovovat, ako uz bolo spomenute, kazdemu podla chuti. Mne to vsak absolutne vyhovuje. Mam kapacitnu dotykovu obrazovku a som s nou spokojny.
nepraktické...strašne debilne sa na tom píšu smsky, hrajú hry teda aspon podla mojho nazoru...navyše mam mp3 s ovladacimi tlačítkami dotykovími a prisambohu ma nebaví v zime ked idem po ulici vytahovat z rukavice prst aby som mohla prepnut song...
ja radsej ostanem verna obycajnym tlacitkovým nokiám
Ja som za normálne tlačítka. Mobil používam málo, a keď aj, tak na SMS a volanie, a k tomu dotykový mobil určite nepotrebujem. Na ostatné veci mám počítač.
ja mam dotykovy mobil...no a druhy krat by som si ho nekupila....strasne neprakticky ,ked chcem niekomu v rychlosti napisat sms..tedy ma to strasne vytaca ...ale zas to ma aj svoje vyhody
vo vseobecnosti su na prd, koli nahovno operacnym systemom. Len HTC, HP (s perom) a iPhone su na tom dobre.. ostatne nevedia spravit ani displej a ani system, ktory ho obsluhuje..
mám dva...jeden je samsung, ten mám už skoro rok a som s ním spokojná, takmer všade som čítala, že tí, ktorí radi píšu SMS.ky by si nemali taký mobil zaobstarať, no aj tak som sa na to dala. a písanie SMS.iek je pre mňa hračka.
...druhý je LG, s jeho ovládaním mám trošku problémy, ale asi to bude tým, že techniku zostrojovania MENU a ostatných funkcií u výrobcu LG asi nikdy nepochopím...
Mam Satio a som spokojny.Minule mi ho kamos vyrazil z ruky a padol na chodnik.Funguje.A predtym mi padol asi na 3s do vody,ked som ho vybral tak stale isiel,vypol som ho,nechal trochu vyschnut,potom zapol,fungoval,pod displejom trocha vody ale za par dni uschol uplne.Takze vydrzi dost.Fotim snim taketo pekne fotky:
@opinko ja viem....ale keď mne by vadila hoci len malá šmuha...to by som sa nautierala ale v poho...veď oni by aj tam mali mať nejaké ovládacie perá alebo tak...
Určite sa oplatí pri pozeraní filmov (najlepsie Div ....hranie hier na dotykovkách je tiez celkom fajn hlavne na Androidoch....na tych sa to oplati... ...problem je v tom zvyknut si na ovladanie .....a najvesci nepriatel je VODA...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale ja taky chcem a bodka.
2. blbo sa to ovláda
3. par krat to spadne na zem a už to dotykové nebude
@littlephoenix štandartné odporové dotykové displeje sa majú ovládať stylusom, nie prstami ako si väčšina ludí myslí.
už mi aj padol aj neviem čo všetko sa mu stalo a stále som s ním veľmi spokojná aj keď je pravda že nestál 5€
@perkele aj ja som si to myslela ale dá sa to....
@pernik ako to? ....ja svoj môžem
ja mam dve dotykove zariadania: mobil (nokia 5800xm), ktory nema az taky dobry ten displej, no napriek tomu som spokojny a naucil som sa to uz stiskat
a potom mam iPod touch, ktory ma identicky displej ako iPhone a ten je vazne skvely! nemam jedinu vyhradu voci nemu
a to že niekedy mám problém napísať správu (rozumejte keď som opitá na mraky má svoje výhody aspoň nepíšem to čo by som na ďalší deň oľutovala
ja radsej ostanem verna obycajnym tlacitkovým nokiám
...druhý je LG, s jeho ovládaním mám trošku problémy, ale asi to bude tým, že techniku zostrojovania MENU a ostatných funkcií u výrobcu LG asi nikdy nepochopím...
By si ho utrela