ide o to aké je to očkovanie.. očkovanie proti chrípke je napríklad zbytočné ale na druhej strane strašne ľutujem že som sa nedala zaočkovať proti borelióze.. a tak
a ty si myslím že ked sa dáš očkovať, že budeš zdrava??? v minulosti očkovania neboli a ludia prežili inak by sme tu neboli viete vôbec aké svinstvo obsahuje očkovacia látka a ešte ked sa picha malemu babatku, ktory je len 2 hodiny na svete.......ved také male dieta ešte nema taký organizmus aby mohlo spracovať takú látku......očkovania a lieky tú je samá chemia...... ako to môže byť zdravé pre človeka moja mama nebola nikdy očkovana a má sa lepšie ako ostatny ludia ktory dopuju každy den chemiou.......není nad bylinky zaujímavé je že lekarne predavajú samú chemiu a byliny chcú stiahnuť z predaja........
no čo sa tyka tej borelioze viete o tom že sa to musí očkovať každy rok lebo ked sa raz žačnete očkovať proti borelioze a potom by ste sa už nedali tak je vačšia pravdepodobnosť že ju dostane ako tí čo sa nedali proti tomu vôbec očkovať lebo telo si zvykne na to očkovanie a stratí vlastnu prirodzenu imunitu moj tato je lekár a sam je proti očkovaniu......
ja som uz vyse 5rokou nemal ziadny liek a pouzivam len bylinky a ked som bol na preventivnej prehliadke tak podla krvy mi zistili ze som prekonal uz niekolko roznych chorob, na ktore sa davaju velmi silne lieky... a ockovanie je zbytocne podla mna tiez, ako vsetky lieky co vyrabaju farmaceuticke spolocnosti, lebo im nejde o to aby boli ludia zdravy, ale o tom aby mali co najvacsie zisky, to znamena dlho uzivat lieky. a este k tomu kazda vakcina obsahuje urcitu latku ktora je zakazana a zdraviu skodliva ani pre zvierata ked sa robia vakciny sa nedava tato latka len pre ludi... uz som zabudol jej nazov.
akoze niektore choroby vdaka tomu vymizli ale zato niektore vakciny v sebe maju tazke kovy, niekto zle funguju. Myslim napr. na cierny kasel, kedze v Svedsku bolo zaockovanych 98% populacie a pri tom tam bola epidimia davno.
@estersvk to je taky paradox, ze vyvojari a vela lekarov su proti tomu.
no čo sa tyka tých chorob, tak niektore su umelo vytvorené len aby sa dali ludia očkovať to je všetko politika len toto mnohí ludia nevedia, a viem že v minulosti boli choroby ale to preto lebo vtedy nebola dostatočna hygiena ako je teraz v 21.st.........ved ked sa dokaže vymysiel vakcina tak vytvoriť umelo nejaky virus je hračka
a navyše existuju bylinky proti každej chorobe aj proti bolelioze........ a viete o tom že obyčajna soda bikarbona je proti rakovine zastaví ju aj ked už ju mate....v živote by som nešla na chemoterapiu ved to skor zabije ako tá rakovina.........len o druhych môžnostiach ludia nevedia lebo farmaceuti a lekari ponukajú len chemiu........a preto aby si na tom zarobili ved na tom sa najlepšie zaraba na ludoch..........dokonca pichanie inzulinu nahradí obyčajny žihlavovy čaj alebo škorica a aj stevia........
povinné sú v pohode pokiaľ dieťa nie je nejako choré alebo nemá vrodenú chybu imunity,ale tiež by nemuseli očkovať 4-dňové hned po narodení-to je učite pre neho šok...mali by počkať...ale tie ostatné by nemuseli byť-v živote som nebola na inom ako na povinnom
no ja sa nedam určite očkovať nikdy......... na každu chorobu existuje bylina, ktora ti pomôže.......len ludia su skor ovplyvnení lekarmi........lebo čo povie lekar to je pre niekoho svaté......proste v dnešnej dobe chcú len zarobiť na ludoch využiť to že sú chory.......... moja mama sa liečila na vysoky krvny tlak vela rokov brala lieky a nič až raz ked si na nete čítala članky o bylinkach tak si kupila obyčajnú žihlavu a po 3 dnoch sa jej znížil tlak čo liekmi sa jej za tie roky nepodarilo už moj tato ako lekar na to prišiel a svojím pacientom vobec neodporúča sa dať očkovať lebo vie o čom hovorí...........sam už 15 rokov nieje proti ničomu očkovaní........
@marleymt a si myslíš že keby bola preukazana nejaka alergicka reakcia tak s tým pojdu na verejnosť oni vedia že čo to sposobuje len s tým nepojdu na verejnosť lebo potom by sa nedal nikto očkovať
@estersvk alebo napriklad chrom a vanad dokaze uplne nahradit inzulin a u niektorych zvierat co im dali cukrovku tak tymto sposobom uplne vyliecili cukrovku, ale nevidim ze by to bolo niekde pisane aj ked to je uz dokazane.
@mefistofel jasne že sa nikde o tom nepíše, lebo chcú aby brali chemiu a davali sa očkovať, ale niektorým ludom nevysvetliš že to škodí......lebo už to nedava zmysel ako môže byť niečo čo je vyrobené v labaku byť prospešné a zdrave pre človeka......
ked sa uz jedna o ockovanie tak napriklad tetanovka vobec neni treba... ludia ju nikdy nepouzivali a nikomu sa nic nestalo. sice raz bola epidemia, ale to viac menej si sposibili ty ludia sami, normalny bezny clovek nemas sancu dostat tuto chorobu aj bez ockovania.
Alebo ockovanie proti rakovine krčku maternice bolo vela pripadou ked do 48hodin od ockovania pacient zomrel, len vzdy sa to volako ututlalo a nestalo sa to len 1x, alebo rozne vedlajsie priznaky maju ale trvale.... napriklad ako neschopnost pohybu, problem s dychanim, problemy zo zrakom, nevolnost, hnacky, unava, strata vlasou ale toto su bezne vedlajsie ucinky po tomto ockovani.
a tiež nemam rada ked niekto argumentuje že v minulosti boli choroby lebo neboli očkovacie látky.....to je hluposť lebo vtedy nebola dostatočna hygiena aka je teraz a navyše MARIA Terezia uzakonila povinne očkovanie ale to je rozdiel ktory ludia nevedia vtedy boli prírodné očkovacie látky vyrobené len z bylin a nie ako teraz čo obsahuju kovy, ortuť, dokonca latku z mrtveho embrija, alebo aj prasací podkožny tuk no hnus.........
po zlych skusenostiach, vaz. neziaducich ucinkoch a dlhorocnom studiu danej problematiky viac neockujem......(len ma mrzi, ze som to zistila neskoro...)....ale radsej neskor ako nikdy.....
inak ockovanie proti borelioze pre ludi neexistuje....len tak na margo......tu kludne mozete dostat, nic vas nezachrani
no to je pravda ked si niekto myslí že ked sa da očkovať proti borelioze že ju už nedostane tak je to hluposť...........ale no to už je na ludoch či sa dajú alebo nie........
na to aby bol clovek zdravy staci sa len zdravo stravovat a dodavat dostatok vitaminou a mineralou. napriklad v 40. niekolko doktorou a vedcou liecili rakovinu len pomocou zeleninovej a ovocnej stravy a vitaminou a vysledok, viac ako 60% vyliecenych pacientov. A v tejto dobe? chemoterapia, lieky za stotisice a uspesnost je menej ako 30%.... V tejto dobe je vitaminova liecba v USA prisne zakazana a tresta sa, skoro viac ako vrazda... ale v mexiku je povolena.
zaujímavé je že v amerike nie je povinné očkovanie a tam žijú samí cudzinci z celého sveta kde môžu roznašaať kadejaké choroby a u nas je povinné očkovanie a ešte v niektorych štátoch v europe........
@estersvk bolerioza to je napadanie celeho tela, organou, rozne cervene flaky na tele pripadne to moze vyzerat len ako alergicka reakcia, ale zas encefalitida to je napadnutie mozgu, zvracanie, teplota a podobne.
Pýtaš sa na názor a potom tu vyskočíš na každého, kto súhlasí s očkovaním a oháňaš sa bylinami. Prepáč, ale predpokladať, že vláda dáva do obehu rôzne vírusy je paranoja.
Nehovorím, že sa treba očkovať proti každej somarine. Ale je prirodzené zaočkovať dieťa po narodení proti hepatitíde, keďže jeho telo je náchylnejšie na takéto choroby a potrebuje si vytvoriť protilátky. Očkovacia vakcína obsahuje oslabený vírus toho, proti čomu sa očkuješ, takže ak by sa s nejakou chorobou neskôr stretla, telo by si ľahšie poradilo.
Niekomu byliny pomôžu, niekomu nie. Mňa by napríklad mohli dostať akurát tak na lôžko, keďže som na väčšinu alergická. Ale máš pravdu, netreba sa dopovať liekmi pri každej menšej bolesti.
@estersvk ano s tym suhlasim, len som chcela uviest veci na pravu mieru
@kofolavsrdci no napr. toto ma zaujima......mne sa zda totolna blbost ockvoat 3mes. dieta proti hepatitide B, kt. sa prenasa krvou alebo sex. stykom.....ako ak chce niekto ockovat proti tomu ok, ale neskor, ekd uz je ta imunita rozvinutejsia.....ako sorry, ale konk. tato vakcina je pre batola zbytocna....
inak nie kazda vakcina obsahuje oslabeny virus......
@kofolavsrdci to nie je paranoja...........ale je to tvoj názor, lebo všetko svinstvo ide z ameriky, umelo vytvorené virusy len aby sa rychlo išli ludia očkovať.......to je všetko politika.......a ty si mysliš že ked male dieta daš očkovať proti hepatitíde tak si vytvorí protilatky, ved telo si dokaže prirodzene vytvoriť protilatky a ked sa dáš očkovať tým si narušíš svoju prirodzenu imunitu a moja mama nemola nikdy očkovana a je tu a moj tato to tiež odsudzuje a to je lekar.... a pracuje v rakusku kde očkovanie nie je povinne........a sam si napísal že malé dieta je nachylnejšie na choroby a tym že také malé dieta zaočkuješ tak mu to pomôže?? len sa mu naruší je prirodzena imunita
@estersvk Ľudia v minulosti zomierali na choroby ako je nádcha či chrípka. Nemali imunitu, nemali lieky. Nie som zástanca vedy, ale nazývať lieky zbytočnou chémiou je iba ľudská hlúposť. Tak teraz poďme prerobiť všetky štatistky, ktoré sa vzťahujú na 6 miliárd ľudí len kvôli tomu, že tvoja mama sa nezaočkovala a neochorela.
Nemám rada, keď sa musím opakovať, ale keď ma poriadne nečítaš, nech sa páči:
Malé dieťa je náchylnejšie na choroby a NEMÁ vytvorenú silnú imunitu. Tým že ho dáš očkovať, dieťa dostane slabý vírus danej choroby, s ktorým sa dokáže vysporiadať. Tým sa vytvára jeho imunita a schopnosť bojovať. Ak by malé nezaočkované dieťa zasiahol ozajstný vírus s plnou silou, kľudne sa môže stať, že sa budeš pozerať ako ti umiera pred očami. Tie lieky nie sú vytvorené pre srandu. Všetko dokáže pomôcť, ak je to užité v správnom a neprehnanom množstve.
@kofolavsrdci ludia zomierali na nadchu a chripku, lebo nemali ani na chleba a nie este aby si dali volake ovoce alebo zeleninu kde su vitaminy. a napriklad v azii tam sa ludia dozivaju viac ako 100rokou bez problemou a preco? lebo maju zdravu stravu a nedavaju si do seba ziadne skodliviny ako synteticke lieky a podobne.
a to ockovanie dieti neni az tak uplne ako vravis, lebo vela deti ma rozne vedlajsie nasledky, napriklad ako hyperaktivita a podobne.
presne tak ludia zomierali v minulosti pretože nemali dobrú hygienu, a chudobny ludia nemali ani na chleba nie tak na zdravu zeleninu a ovocie, preto ani nemali imunitu a lieky boli ale ako prírodné tinktury ktory vtedy lekari používali lenže chudoba nemala na to peniaze.........skor ludska hluposť je ked si ludia myslia že ich chemia vylieči.......viem o tom viac pretože ako som už pisala otec robí lekara v rakusko kde očkovanie nie je povinne a on vie svoje čo mnohí ludia nemajú ani potuchy...........
@19mato19 iba som bola v minulosti ked som bola decko, ale keby moji rodičia predtym vedeli aké je to svinstvo nikdy by ma nedali očkovať.........a teraz sa už vobece nedavam očkovať nikdy
@estersvk Pisala si, že tvoj otec očkovany nebol, zaujimave o seba sa postaral, no teba očkovať dal, vystavil ťa takemu velkemu riziku si mu to odpustila ?
Pisala si, že tvoj otec je doktor, vie o tom velmi vela, samozrejme ty maš nazor po nom, ved je vzdelany troška neskôr si zase napisala, že doktory nam tlačia klamstva do hlavy a my ako tupci im verime.
Nebudem ti tu pisať o dalších tvojich protirečeniach, svoj názor na to mám, lenže ako vidim, ti tie nazory ostatnych vôbec nerešpektuješ, tak tu pisať nič nebudem...a samozrejme..bilinky vyliečia rakovinove bujnenie , a smozrejme bilinka nahradi inzulin džjeaahhhh
@19mato19 ja som nepísala že moj otec je nebol očkovany, to moja mama nebola očkovana a vtedy otca nepoznala a ano moj otec je lekar ale vtedy ked ma dal očkovať ako decko pracoval na SR a ešte nevedel aké je to svinstvo teraz pracuje v Rakusko a vie o tom o mnoho viac....v minulosti ešte neboli také dostupné info. na SR, a teraz ked robí v rakusku o tom viac a navyše tam je očkovanie nepovinne......takže neviem o akych protirečeniach hovoríš asi si zle čítal a nikomu nevnucujem moj nazor pre mna za mna sa môže dať očkovať a 10 krat za rok
a moja mama nebola očkovana preto nie že by už vtedy vedela aké je to svinstvo ale preto že vtedy bola taka doba a navyše sa narodila doma nie v nemocnici......tak mala len štastie nie ako teraz ked sú očkovania u nas povinne.....
inzulin je hormon a Škorica - povzbudzuje tvorbu inzulínu, hormónu, ktorý reguluje krvný cukor. Práve škorica v sladkých jedlách napomáha lepšie metabolizovanie cukru, pritom stačí jedlo, či maškrtu hoci len poprášiť.
ja veľmi dobre viem čo je inzulin, nemusiš sa robiť priliš mudra..
podme troška diskutovať..si velmi chytra
po prve tuto dobu s dobou predošlou velmi neporovnavaj..nieje chyba ani faramceutov ani doktorov ake su životne podmienky (ekologia, smog, vypary, ozonova diera) kt. v tejto dobe podporuju vznik alergii, rakovin a dalších kurevskych chorôb a zdravotnych problemov...vieš o tom asi moc veľa, môžeš neviem kolko moralizivať, ale realita je realita...to tvoje bilinkarstvo..povedz mi, uprimne...spapkaš kusok škorice pri akutnom hyperglykemickom šoku ?..ak ti doktory povedia že maš rakovinu..samozrejme daš sa na bilinkarstvo, bol by som zvedavi či by ti to tvoj otec dovolil...ano, bilinka zastavi metastazovany karcinom pluc....prosim ťa, ak máš nejake dôverihodne zdroje alebo študie o tom ako niečo prirodne zastavi rakovinove bujnenie, s radostou to prijmem, prečitam si to uznam ti to..samozrejme, viem že chemoterapia je svinstvo, ale človek si ju dá len kvôli tomu aby sa dožil o čosi viac ...tie bilinky a prirodne látky, niesu to tabu veci pre ludi, je toho plny internet, všetko k niečomu pomaha...ale nedáš 60ročnej cukrovkarke len škoricu...ešte takto, máš niečo proti exogennemu inzulinu ?..mysliš si že aj do neho farmaceuti pridavaju karcinogenne latky? a navyše ak ma niekto cukrovku 1typu..tvoje rady mu budu na hovno..vtedy pomôže len inzulin. ...
v minulosti vraj ludia neboli ockovani a prezili. moja pozri si preiemrny vek dozitia v tej tvojej bajnej minulosti. uznavam ze exstuje urcity farmaceuticky lobbing. ale uplne odsudit ockovanie a tie agresivne kampane proti tomu, to je absolutna hlupost.
Tvoje ohradzanie sa hygienou je hlupe, kedze väcsina infekcnych ochorenie je prenasan kvapockovou infekciou- cize kychanim a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ale sama za seba hovorím toľko, že minúť peniaze na zdravie mi nie je ľúto
@estersvk to je taky paradox, ze vyvojari a vela lekarov su proti tomu.
Alebo ockovanie proti rakovine krčku maternice bolo vela pripadou ked do 48hodin od ockovania pacient zomrel, len vzdy sa to volako ututlalo a nestalo sa to len 1x, alebo rozne vedlajsie priznaky maju ale trvale.... napriklad ako neschopnost pohybu, problem s dychanim, problemy zo zrakom, nevolnost, hnacky, unava, strata vlasou ale toto su bezne vedlajsie ucinky po tomto ockovani.
inak ockovanie proti borelioze pre ludi neexistuje....len tak na margo......tu kludne mozete dostat, nic vas nezachrani
Nehovorím, že sa treba očkovať proti každej somarine. Ale je prirodzené zaočkovať dieťa po narodení proti hepatitíde, keďže jeho telo je náchylnejšie na takéto choroby a potrebuje si vytvoriť protilátky. Očkovacia vakcína obsahuje oslabený vírus toho, proti čomu sa očkuješ, takže ak by sa s nejakou chorobou neskôr stretla, telo by si ľahšie poradilo.
Niekomu byliny pomôžu, niekomu nie. Mňa by napríklad mohli dostať akurát tak na lôžko, keďže som na väčšinu alergická. Ale máš pravdu, netreba sa dopovať liekmi pri každej menšej bolesti.
@kofolavsrdci no napr. toto ma zaujima......mne sa zda totolna blbost ockvoat 3mes. dieta proti hepatitide B, kt. sa prenasa krvou alebo sex. stykom.....ako ak chce niekto ockovat proti tomu ok, ale neskor, ekd uz je ta imunita rozvinutejsia.....ako sorry, ale konk. tato vakcina je pre batola zbytocna....
inak nie kazda vakcina obsahuje oslabeny virus......
Nemám rada, keď sa musím opakovať, ale keď ma poriadne nečítaš, nech sa páči:
Malé dieťa je náchylnejšie na choroby a NEMÁ vytvorenú silnú imunitu. Tým že ho dáš očkovať, dieťa dostane slabý vírus danej choroby, s ktorým sa dokáže vysporiadať. Tým sa vytvára jeho imunita a schopnosť bojovať. Ak by malé nezaočkované dieťa zasiahol ozajstný vírus s plnou silou, kľudne sa môže stať, že sa budeš pozerať ako ti umiera pred očami. Tie lieky nie sú vytvorené pre srandu. Všetko dokáže pomôcť, ak je to užité v správnom a neprehnanom množstve.
a to ockovanie dieti neni az tak uplne ako vravis, lebo vela deti ma rozne vedlajsie nasledky, napriklad ako hyperaktivita a podobne.
Pisala si, že tvoj otec je doktor, vie o tom velmi vela, samozrejme ty maš nazor po nom, ved je vzdelany troška neskôr si zase napisala, že doktory nam tlačia klamstva do hlavy a my ako tupci im verime.
Nebudem ti tu pisať o dalších tvojich protirečeniach, svoj názor na to mám, lenže ako vidim, ti tie nazory ostatnych vôbec nerešpektuješ, tak tu pisať nič nebudem...a samozrejme..bilinky vyliečia rakovinove bujnenie , a smozrejme bilinka nahradi inzulin džjeaahhhh
ja veľmi dobre viem čo je inzulin, nemusiš sa robiť priliš mudra..
podme troška diskutovať..si velmi chytra
po prve tuto dobu s dobou predošlou velmi neporovnavaj..nieje chyba ani faramceutov ani doktorov ake su životne podmienky (ekologia, smog, vypary, ozonova diera) kt. v tejto dobe podporuju vznik alergii, rakovin a dalších kurevskych chorôb a zdravotnych problemov...vieš o tom asi moc veľa, môžeš neviem kolko moralizivať, ale realita je realita...to tvoje bilinkarstvo..povedz mi, uprimne...spapkaš kusok škorice pri akutnom hyperglykemickom šoku ?..ak ti doktory povedia že maš rakovinu..samozrejme daš sa na bilinkarstvo, bol by som zvedavi či by ti to tvoj otec dovolil...ano, bilinka zastavi metastazovany karcinom pluc....prosim ťa, ak máš nejake dôverihodne zdroje alebo študie o tom ako niečo prirodne zastavi rakovinove bujnenie, s radostou to prijmem, prečitam si to uznam ti to..samozrejme, viem že chemoterapia je svinstvo, ale človek si ju dá len kvôli tomu aby sa dožil o čosi viac ...tie bilinky a prirodne látky, niesu to tabu veci pre ludi, je toho plny internet, všetko k niečomu pomaha...ale nedáš 60ročnej cukrovkarke len škoricu...ešte takto, máš niečo proti exogennemu inzulinu ?..mysliš si že aj do neho farmaceuti pridavaju karcinogenne latky? a navyše ak ma niekto cukrovku 1typu..tvoje rady mu budu na hovno..vtedy pomôže len inzulin. ...
Tvoje ohradzanie sa hygienou je hlupe, kedze väcsina infekcnych ochorenie je prenasan kvapockovou infekciou- cize kychanim a podobne