Čo si myslíte o posadnutosti démonmi? Schizofrenik prehlásil- "bol som posadnutý diablom!"
Poruchy vedomia sa mi stali viackrát, obzvlášť pri prebudení v noci, kedy som nebol ani celkom zobudený, ani som celkom nespal. Uvedomoval som si samého seba - prežíval som však strašnú úzkosť, pretože som mal intenzívny pocit, že ma posadol diabol
Čo si myslíte, že ako lekári odborne pomenujú chorobu človeka posadnutého diablom? No určite nie, posadnutie
diablom! Volajú to všeobecne duševná choroba a to buď schizofrenia,alebo epilepsia....
Obe sú to choroby duše a majú veľmi podobné príznaky.
Najdôležitejšia z nich sú rozdvojená osobnosť, kde sa najprv človek mení na niekoho kým nieje a robí veci, ktoré ani sám nechce, ale musí lebo ho riadia hlasy z vnútra.
@9 "Volajú to všeobecne duševná choroba a to buď schizofrenia,alebo epilepsia....Obe sú to choroby duše a majú veľmi podobné príznaky. Najdôležitejšia z nich sú rozdvojená osobnosť...."
o tomto hovorím. v týchto troch vetách som našla až tri nezmysly. porovnávaj si čo chceš, ale aspoň si nevymýšľaj
ako sa vlastne dá dokázať, že je niekto skutočne posadnutý? Ako ja tomuto celkom verím, rovnako ako na kopec vecí, nad ktorými ostatní iba krútia hlavou... ale fakt... Ako sa dokazuje posadnutosť? Koniec koncov, dotyčný to môže fejkovať
Ináč, už sa mi to stalo. Toto čo je popísané v prvom riadku. Raz. A už to nikdy v živote nechcem zažiť. Pocit, že nedokážeš pohnúť končatinou, ničím, po prebudení. No fuj.
@lilnicole si pis ze priaznivec, za den styri epizody, od tretej serie ma to neskutocne chytilo, aspon mam cim vyplnat medzeru medzi ostatnymi serialmi Fringe nepozeras? ked sa ti paci Supernatural, podla mna aj tamto by sa ti pacilo
@lilnicole jojoj prva seria je len pohoda ale co sa zacne diat neskor ta to uplne poblazni a ja tym vyplnam medzeru medzi himym, tbbt, fringe a smallville
Je to ťažké rozlíšiť. Zažila som jedno, druhé, tretie.. Niektoré konkrétne na sebe, ostatné na ľuďoch, ktorí so mnou 5 týždňov bývali vo vedľajších izbách. Je ťažké rozlíšiť, čo človeku je. Doktori to nevedia, nedokážu to rozlíšiť. Liečilo ma 5 doktorov a každý z nich mal iný názor na to, čo mi je. Dohodnúť sa vedeli na silných sedatývach, stabilizátoroch nálad, a antidepresívach.
@lilnicole tak som uz v siestej serii... to video so smrtou v 5x21 je najlepsi zaber z celeho supernaturalu podla mna, atmosfera a skvela hudba aj s textom...
@moonbeam Oh Death, to je skvelá pesnička, mám ju hrozne rada Si si všimol ako skončila piata séria? A teraz si predstav, že ti to TAKTO skončí a teraz čakaj do konca septembra od polovičky mája na ďalšiu časť
@moonbeam no hej, jeden skočil do diery ale potom tam ako posledný creep stál na kraji a teraz rozmýšľaj vo co gou A máš 4 mesiace dohadov Ja sa teším, zajtra bude nová časť konečne
To, co opisuje LAVA to je spankova paralyza, na to su dokazy a je to medicinsky dokazane, ze tento stav skutocne existuje a nie je to prejav ziadnej dusevnej choroby. Ale uzivatel lava ma podla svojich reci o posadnutosti diablom a pod. urcite schizofreniu, vidno to aj na sposobe, akym sa vyjadruje a akym reaguje na prispevky inych ludi.
@pumiciatko je vela veci vedecky dokazanimi vedcami... dokonca je aj vedecky dokozane ze ludia vacsinou veria vsetkemu co je vedecky dokazane vedcami ale da sa tomu verit? su to len tvrdenia ktore si hovoria ze su vedecky/medicinsky dokazane ale nemusia byt pravdive napriklad ani dnes nevedia vedci ako funguje vesmir a maju par teorii ktore sa beru ako fakty pretoze to povedali vedci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
diablom! Volajú to všeobecne duševná choroba a to buď schizofrenia,alebo epilepsia....
Obe sú to choroby duše a majú veľmi podobné príznaky.
Najdôležitejšia z nich sú rozdvojená osobnosť, kde sa najprv človek mení na niekoho kým nieje a robí veci, ktoré ani sám nechce, ale musí lebo ho riadia hlasy z vnútra.
o tomto hovorím. v týchto troch vetách som našla až tri nezmysly. porovnávaj si čo chceš, ale aspoň si nevymýšľaj
lem o tom som nikomu nepovedala
presnejsie je to paranojicka schyzofrenia podla lekarov
z textu to možno pochopiť ako ty si pochopila a ospravedlľujem sa za to, ale myslel som to tak, že porovnával som posadnutie diablom so schizofréniou.
@moonbeam - Jeej, konečne priaznivec
Pozerám, teraz som niekde v polke prvej série /tiež vypĺňam medzeru medzi seriálmi... medzi Supernatural a Bones a tak /
Smallville už posledná séria, že? Ale Fringe už išiel teraz v piatok O.o Či nie?
a supernatural som 5x15