Neviem, v poslednom čase som totálne znechutený ako slovenskými ženami, tak aj slovenskou spoločnosťou. Hnusia sa mi ženy, ktoré v živote nič nedokázali a prestrkujú sa na rôznych miss, či už tej slovenskej, alebo tuning, autosalón a sú ich plné noviny. S
Toto nie je o hádzaní do jedného vreca, neznášam škatuľkovanie, žiadne ad numerum sa nekoná. Hovorím tu o určitom druhu žien, nie o všetkých, tak si to prosím pozorne prečítajte !
zeny vzdy chceli aby sa chlapy pozerali na to co maju v hlave a nie na to ako vyzeraju...ako pises vedia ukazovat len svoje tela a nie ich inteligenciu...
Tak pre presnosť, Miluskaaa sa nevyjadrila k téme. Ja tu vravím o Slovensku nie o celom svete, je to mimo témy!
Nemám mindráky, bude to možno znieť namyslene, ale som spokojný, mladý úspešný a vraj aj pohľadný muž, ktorý nemá problém nájsť si peknú partnerku.
Neviem prečo tu rozoberáte omáčky namiesto toho, aby ste sa vyjadrili, alebo nemáte čo k tomu povedať, preto sa zaoberáte tým, čo ma viedlo k založeniu tejto diskusie?
Predsa len, ja neznášam, keď sa človek vyjadruje na adresu druhéh a nevie o ňom ani makké f. Vôbec to tu nemá nič so zhadzovaním vlasti, ja osobne som jeden z mála, ktorý svoju vlasť nie že obraňuje ,ale ju aj rozvíja a uchováva jej tradície.
Takto to nie je iba na slovensku, lacne zeny su vsade. A tie o ktorych pises urcite netvoria vacsinu. Najlepsie urobis ked nebudes podporovat taketo sracky typu: Miss. Dievca za milion a podobne, nekupuj si bulvarne platky. Zastavit sa to asi neda ale da sa od toho distancovat.
Andulicek01: Hlupich zian a muzov je asi narovnako, ale najinteligentnejsie ludia na svete su muzi. Preco myslis ze vacsina vedcov, vynalezcov hudobnikov, umelcov, a celkovo uspesnych ludi su muzi? Mozes si nahovarat ze zeny su inteligentnejsie, ale klames iba samu seba.
je to prosto narovnako.......a este k tym zenam co sa pretrcaju...preco by nemohli....len si vsimni kolko chlapov sa pretrca...sami futbalisti, hokejisti..ale to oni mozu asi..sak su muzi tak preco nie....zeny nech sa skryvaju a chodia po kanaloch zeby ich nikto nevidel....
18. takto by sme mohli kecat az po vznik cloveka z opice...a v dnesnom uponahlanom svete nejde ani tak o inteligenciu ako o to kto sa ako vie presadit...co je podla mna ubohe ale zial je to tak
22.Zeny ked sa pretrcaju,tak sa tiez pretrcaju lebo im zato platia.
17.Ano,je to pravda,v minulosti bola vacsina vedcov,vynalezcov a neviem coho este muzi,ale nezamyslel si sa nad tym,ze to tak asi bolo,pretoze zenam to proste umoznene nebolo ?
15.Ak neznasas, ked sa niekto vyjadruje na adresu cloveka, ktoreho nepozna, preco robis to iste???Poznas tie baby?Nie....Vyjadrujes sa na ich adresu?Ano...
Tak potom mi nemas co vycitat...
14.Vyjadrit k teme som sa vyjadrila...tym,ze som sa ta spytala,ze co si myslis, ake publikum maju organizatori tychto akcii na mysli, ked ich vymyslaju? Ano muzske....
Podla mna Ti ide o zavist. zavid, ze take daco nemas. Mnohe zeny prave toho vela dosiahnu, tym, ze sa budu lacno pretrcat a potom budu postupne rast. To je ako vo firme. nikde Ti nedaju hned velky post. A inak mnohe zeny len za jedno vystupenie zoberu do 68 tis korun to su tie top co su zname. To mozno ani Ty sa mesaic nezarobis.
dalej k tym zenam co sa vydavaju za starych. ... no co maju prachy skusenost su zabezpeceny. Ide im o to, aby mali to co chcu. Mna to ani netrapi. ... a na co. lebo keby ma to mala trapit tak by som si pripadal ako .... ze oni maju a ja nie.
ale musim priznat, ze ani mne sa moc nepacia tie, ktore svoje krivky len tak odhaluju. ALe za to su oni platene zasa (aspon si myslim) .. su mlade a ked chcu nech ukazuju.
Lucille - Ucitelky nemusia byt intelignetne, staci ked ovladaju zaklady svojho predmetu a pedagogiu(a to zdaleka vsetky neovladaju). Ucit na zakladnej moze hocikto kto vysiel vysoku a na strednej ten kto vystudoval zaroven a pedagogiu, a vysoka skola nie je v dnesnej dobe zarukou inteligencie.
Miluskaa - neviem o tom ze by zenam v dnesnej dobe niekto v niecom branil.
Hokejistom neplatia za "pretrcanie" ale hlavne za hru.
K tym organizatorom a publiku - su to muzi, ale nenutia ziadne zeny aby sa tam isli pretrcat ako lacne lakadlo, ony tam idu dobrovolne.
no tak zeby ich bolo neskutocne vela pripadov...ono je to mozna o tom ze mlada hlupucka pipka nema v hlave a preto robi podobne veci...ale myslim si ze stale je ovela viac tych ktore inteligetne su, nepretrcaju sa nikde a vedia zaujat aj niecim inym ako vystrihom...ibaze o nich sa nevie pretoze normalni ludia slovenskych citatelov ci co to je nezaujimaju. A myslim ze rozpravat sa o tom ktore pohlavie ma byt akoze inteligentnejsie je dost ubohe a vela hovori o urovni cloveka.
Lucille - ja nie som clovek ktory urobi za prachy cokolvek, ak by som si mal vybrat lahku pracu kde by som stal ako idiot a lakadlo alebo tazsiu pracu ktora ma nejaky zmysel, tak si vyberiem tu co ma zmysel.
34....okej mas nafotit katalog za 60 tisic...alebo mas pracu na stavbe..tak si vyberes pracu na stavbe lebo to ma zmysel..hm...a nehovorim ze zeny sa maju pretrcat za kazdu cenu...vsetko s mierou
preco by mali byt muzi inteligentnejsi? myslim ze je to velmi individualne na to aby to nejaky muz tu mohol s istotou povedat. Ano, mate pravdu ze vacsina vynalezcov vedcov a pod. su muzi...ale to nehovori vela o inteligencii. Predstav si ze mas genialnu zenu a muza...zena moze mat IQ 200 a muz "len" 150...ale v dnesnej spolocnosti su to vzdy a vzdy len muzi ktori sa dostavaju na prednejsie priecky...mate to zakodovane, mate dajme tomu vacsiu priebojnost a silnejsiu volu presadit sa. Cize kym muz, ktory ma v podstate mensie iq sa vdaka tomuto dostal na vyraznu poziciu a ma dostatok prostriedkov aby vytvoril nejaky zavazny objav, zena aj ked by mohla mat inteligecne naviac nie je natolko priebojna a mozno sa stane prave tou profesorkou alebo bude dokonca stat cely zivot pri hrnci a my sa nikdy nedozvieme co mohla objavit
No dasa samozrejme tento trend zastavit a to tak ze vsetci zacneme zarabat tak 60 tisic mesacne a uz bi nekukaly na zabespecenie.Ale inak zeny boli vzdy svine ktore hladeli len nato aby nemusely pohnut ani prstom naj taktika ktoru robia ked vidia ze maju v hrsti bohaca alebo cloveka co bude dret len aby bola spokojna tak si ho podrzi dlchsie a necha sa nabuchat a potom uz do prace ju nedostanes ani heverom toto su slovenske zeny bleeeeeeeeeeeeeee.Je mi zvas zle spiny.
trocha ma zaráža, že to hovoríš LEN o slovenských ženách. a to ako ťa zaráža, že sa pretŕčajú? no chcela by som vidieť ako uhýnaš zrakom pred niečim tak "odpudzujúcim"
podobnym zenam sa nejak aj hovori specialne, nejake indulonove slovo, ze v blave je ich neurekom, lovia bohatych starsich muzov, jeden clanok o tom bol...
ale to, co popisujes mi skor pripada ako dobre si zarobit a urobit pre peniaze vsechno...je pravda, ze v tomto su dominantne zeny, ale zase muzi su vybiti tiez riadne, lebo chcu len, aby sa o nich staralo, vsak to vidim v okoli aj v mentalite tych trulov v srdcovych zalezitostiach, len sa o vas starat, hyckat, pestovat, jakeby sami boli neschopni sa postarat o seba, ziju si u mamickach...mne sa zase toto nepaci na vas
Preco by mali byt vsetky missky a pekne zeny sproste? Co sa tyka tych slecien na autosalonoch-keby som ja vypadala trocha k svetu a niekto by ma oslovil neh tam stojim a pekne sa usmievam a za to nic co by som tam bola by mi zaplatili tolko co by som na normalnej brigade za par mesiacov tak idem.Odkial vy viete ze tie slecny tam su preto lebo ich to tak naramne bavi robit zo seba pipinu.(Aj ked je vela takych co sa na pipinu hrat ani nemusia)Odkial viete ze slecna si tak ako ja ak by sa tak stalo nechce odlozit peniaze na sakra drahe studium na vysokej skole?Ked vystujem samozrejme ze sa chcem venovat uplne inej cinnosti ale ked je baba mlada tak co lahko nezarobit?
vincent vega: s tymi uctelkami tísko, lebo na nasej fakulte na molekulke vladne profesorka, na genetike vladne profesorka, zatial co zoosystematika je premnozena chlapmi, ale to nie je ziadna vyhra, pretoze porovnavat zoologiu, hoci aj fyziologiu zovocichov s genetikou, tak to nie, zoo ti moze studovat aj idiot, ale genetika a molekulova biologia je dnes velmi krasna a narocna...mimochodom cviciace RNDRky su u nas len zeny
z histologii kraluje docentka, z katedry chemie mame kopec rndr-iek a docentky dve, takze tak , a na strednych skolach deto..myslim, ze v oblasti fyziky a ifnormatiky su doma muzi, a v oblasti tej, co som menovala hore vyssie su zeny, je to pol na pol
52. co sa ti nepaci na tom ked chlap zije u mamy? ...dobre ale ti chlapi su dementni stari mladenci...vsetkych chlapov co poznam nad 40 rokov a su bez zeny preskakuje ...
V podstate som tu našiel aj odpovde, všetko je o prachoch.
Naposledy som mal chrobáka v hlave, prečo toľko mladých pekných žien robí v bankách. Až sa moja kamarátka nechtiac prekecla, že pozerá chlapom do ich bankových účtov...
Najviac ma však vytáča, ked každú chvíľu počujem, ktorá slovenka sa zas pre aký časpopis vyzliekla, pre koho fotila šteklivé fotografie, kto je zase playmate.
Pre zakladatela diskusie...pretoze dnesna spolocnost prezentuje zeny ako len sexualne objekty a myslenie ludi je uz tak zdeformovane ze to bere ako nieco automaticke....mne sa tiez take pretrcanie hnusi(vynimkou je jedine umenie)...a myslim ze ked je zena inteligentna a dba o seba tak aky problem?
1 Zeny mozno su mudre a je vela rndr aj na skolachaj vo vyzkumnych ustavoch-
odpoved:ale boli su a stale budu brzdami pokroku:kym praclovek muz chodil polonahy praclovek zena sa zacala zahalovat a nechcela ukazat to co muza povzbudi v jeho tvorivosti.......aj dnes nosia podprsenky
2 Od davna radi klebetili-ohovarali ostatne ak chodili viac odhalene
odpoved
Asi neviete otom co dohromady pisete:
odpoved:ale boli su a stale budu brzdami pokroku:kym praclovek muz chodil polonahy praclovek zena sa zacala zahalovat a nechcela ukazat to co muza povzbudi v jeho tvorivosti.......aj dnes nosia podprsenky
odpoved:branili tym spolocnost pred pripadnymi pochybnymi myslienkami niektorych muzov vynalezcov
3.
4
5Suma sumarum bohaty si berie chudobnu apodobne sa dialo uz davnomuz chcel mat viacej zien lebo sa citil byt silny a tych druhych radsej zabil.Alebo zemepani mali hradne a sluzobne atd tak ako aj vojakov ktory utlacali chudobnych.Ale to vsetko skoncilo ako za priemyselnej revolucie zbankrotovany milionary.
Otazka preco?
Lebo boli to vsetko brzdy pokroku
Dufam ze dnes nebudeme hladiet na to co je odhalene ale budeme hladat to co je skryte.Cloveku to zabija tvorive myslienky.Podla mna mohli ti ludia ostat pri sodome a gomore a tam nadalej fantazirovat ahyrit hlupostami.
Alebo chceme aj dnes skoncit niekde pri 3 svetovej vojne?Ved aj dokonaly vrah si zarobi tak preco bi to nerobil.
Mne nevadi to ze by sa tam aj vyzliekli alebo neviem co ale vadi mi ze niekto z nakradnutych penazi si dopraje a ty krasny chudobny mu radi vyhoveju a ostatnych povazuju stale za chudobnych.
Pripada mi to ako ked sedliaka zverbovali aby daval pozor nad ostatnymi sedliakami .
Alebo sedliacku vzali za sluzku aby ich obsluhovala
Najlepsie riesenie ja vidim vymenu aby si vymenililudia svoje pozicie.Ved nam nadriadeny stale hovoria ze sa mame dobre a ze nam stale minimalna mzda rastie tak by si mali raz vyskusat z nej zit ci by si ten blahobyt zien dopriali....................................................................
Akože dostal ma názor, že muži sú inteligentnejší, pretože väčšina slávnych umelcov a vedcov sú muži. Ten DOTYČNY totiž pravdepodobne nie je dostatočne inteligentný na to, aby vedel, že diskriminácia žien práve v týchto oblastiach sa tiahla naprieč takmer celou históriou ľudstva a ASI LOGICKY muži, ktorí mali poväčšine v týchto odboroch oveľa lepšie vzdelanie a príležitosti rozvíjať svoj talent a schopnosti excelovali, zatiaľ čo ženy ich pekne čakali doma s teplou večerou...
Som znechutená....
Hore ma zaujala otázka, prečo ženy utekajú k starým mužom a cudzincom. Starí muži - peniaze, poväčšine. nechápem, ako sa vôbec niekto tak inteligentný ako MUŽ môže spýtať na takú otázku. Cuzdinci? Lebo sú exotickejší, zaujímavejší a v mnohých prípadoch i tolerantnejší. Počas mojej veľmi krátkej návšteve Británie som stretla toľko zaujímavých a dobre pôsobiacich mužov, koľko som tu nestretla za celý život. Ženy neutekajú za cudzincami len pre peniaze. Netvrdím, že v mnohých prípadoch to nie je dôvod, len... v mnohých je dôvodom celkovo fakt, že nás očarí ich šarm a osobnosť a túžime poznávať aj iné kraje, nie sedieť stále na tom istom nudnom mieste...
A teraz k téme: áno, mnohé slovenky si privyrábajú práve takto. No a? Mnohé si zas privyrábajú svojou inteligenciou a kreativitou, nuž a nie každý musí písať poviedky, excelovať v matike či vážiť tekvice v zelovoci. Nechápem, čo je na tom, že mnohé ženy a dievčatá sa rozhodnú zvoliť si ako svoju cestu spomínané aktivity. Ja by som to nerobila, ale neodsudzujem ich za to; nechápem tiež, aké právo si na to uzurpuješ práve Ty, vážený zakladateľ diskusie...
Milý Folkgrapp,v niečom pravdu máš a v niečom zas nie.Ano-sú ženy,ktoré sa potrebujú pretrčať-zrejme sa chcú zviditelniť(alebo lepšie povedané-mamička ich chce zviditelniť)to sú tie Fajterky za Svetový mier.Ale také sa nájdu všade na svete,nie len u nás.
Potom je však aj mnoho iných žien-tiež úspešných,len iným sposobom.Za svoj úspech si museli tvrdo zamakať a nič im nepadlo samé do huby.Také sú aj na Slovensku,aj v Cechách,aj v Karibiku, aj všade inde.Vie sa o nich však velmi málo.
to máš tak, buď sa narodíš do pekne zabezpečenej rodinky, a nemusíš pohnúť ani prstom, no poprípade sa mihneš na nejakej spoločenskej akcii, ak sa podarí vyrobíš škandál, aby si bol známy a si v slovenskom showbiznise no ked to šťastie nemáš, a nechceš trieť biedu, musíš makať, študovať, robiť...
ale nie všetky na to majú a tie čo na to nemajú, ale sú pekné, sa pretŕčajú na miss
aby som to zhrnula, skoro u všetkých je to čistá chladná vypočítavosť a snaha čo najskôr a bez najmenšej námahy prísť k dobrému menu a luxusu koniec koncov aj chlapi sú takí, len oni majú na to iný spôsob
pisem priamo Inkheart pocas kratkej navstevy Britanie kde uz robim 4 roky si si nestihla hadam hladat pracu.Mozno ani nevies ako sa spravaju k tym ktory tu pracu nemaju a ako rozdielne sa spravaju k tym ktory si pridu pytat len informaciu kde sa nachadza najblizsia restauracia.Mozno si sedela len niekde na lavicke a z tvojho pekneho vyzoru ti povedali pekne slova.Ja som nastastie nasieldobru pracu ale je mnoho s ktorymi zametaju a povazuju za nuly.Povedzme ak anglican ide na holiday tak volaju hadam aj desat agentur aby ste prisli mame pre Vas vazeny pane pracu na 2 tyzdne.Ale potom vam povedia teraz nic nieje zavolame vam.Pracu hladajuci si musi pripadat ako nula ze bol zastupovat niekoho kto bol na holiday a produkty sa nadalej vyrabali.Aspon ak by mu dali tu pracu na mesiac-to je uz manazer vacsi gentleman a vie ze peniaze nie su prvorade.Podla mna by si sa mala vratit a skusit si hladat pracu ako casnicka a neskor im povedat ze chces pracovat ako upratovacka.Myslis si ze by ti dali tie iste peniaze?Pritom upratovacka roby viac smradlavu pracu.Alebo preco nechava niekto maly a niekto velky tringel.Niekto predsa viacej nakradol chudobnym tak si to dovoli-zeny chlast sex a nemusi ani rozmyslat.Ide vsak o to ze su to kradnute peniaze a takych by mali pozatvarat nadobro a 27 slovenskych zamkov a dat im sto hrmenych palicami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Niekedy nevychadzam z udivu, ako niekto moze zhadzovat vlastnu krajinu...
Ano,mas pravdu,slovenske zeny su najhorsie, su to kurvy, spodina spolocnosti...Vsade inde su zeny pocestne a skromne...
A celkovo k zenam, urcite su inteligentnejsie ako slovenski muzi
Adulicek : ja si myslim presny opak
...ale celé mi to tak pripadá ako keby si mal nejaké mindráky z toho čo by ťa nemohla chcieť,alebo ťa odmietla taká-povedzme veľmi pekná-slečna
Nemám mindráky, bude to možno znieť namyslene, ale som spokojný, mladý úspešný a vraj aj pohľadný muž, ktorý nemá problém nájsť si peknú partnerku.
Neviem prečo tu rozoberáte omáčky namiesto toho, aby ste sa vyjadrili, alebo nemáte čo k tomu povedať, preto sa zaoberáte tým, čo ma viedlo k založeniu tejto diskusie?
Predsa len, ja neznášam, keď sa človek vyjadruje na adresu druhéh a nevie o ňom ani makké f. Vôbec to tu nemá nič so zhadzovaním vlasti, ja osobne som jeden z mála, ktorý svoju vlasť nie že obraňuje ,ale ju aj rozvíja a uchováva jej tradície.
Andulicek01: Hlupich zian a muzov je asi narovnako, ale najinteligentnejsie ludia na svete su muzi. Preco myslis ze vacsina vedcov, vynalezcov hudobnikov, umelcov, a celkovo uspesnych ludi su muzi? Mozes si nahovarat ze zeny su inteligentnejsie, ale klames iba samu seba.
20. presne tak
17.Ano,je to pravda,v minulosti bola vacsina vedcov,vynalezcov a neviem coho este muzi,ale nezamyslel si sa nad tym,ze to tak asi bolo,pretoze zenam to proste umoznene nebolo ?
15.Ak neznasas, ked sa niekto vyjadruje na adresu cloveka, ktoreho nepozna, preco robis to iste???Poznas tie baby?Nie....Vyjadrujes sa na ich adresu?Ano...
Tak potom mi nemas co vycitat...
14.Vyjadrit k teme som sa vyjadrila...tym,ze som sa ta spytala,ze co si myslis, ake publikum maju organizatori tychto akcii na mysli, ked ich vymyslaju? Ano muzske....
dalej k tym zenam co sa vydavaju za starych. ... no co maju prachy skusenost su zabezpeceny. Ide im o to, aby mali to co chcu. Mna to ani netrapi. ... a na co. lebo keby ma to mala trapit tak by som si pripadal ako .... ze oni maju a ja nie.
ale musim priznat, ze ani mne sa moc nepacia tie, ktore svoje krivky len tak odhaluju. ALe za to su oni platene zasa (aspon si myslim) .. su mlade a ked chcu nech ukazuju.
Miluskaa - neviem o tom ze by zenam v dnesnej dobe niekto v niecom branil.
Hokejistom neplatia za "pretrcanie" ale hlavne za hru.
K tym organizatorom a publiku - su to muzi, ale nenutia ziadne zeny aby sa tam isli pretrcat ako lacne lakadlo, ony tam idu dobrovolne.
...a to je aj pre zakľadateľa...prečo by sa mala mladá,krásna a úspešná zahadzovať s nejakým suchárom keď môže mať všetko na čo si pomyslí?
ale to, co popisujes mi skor pripada ako dobre si zarobit a urobit pre peniaze vsechno...je pravda, ze v tomto su dominantne zeny, ale zase muzi su vybiti tiez riadne, lebo chcu len, aby sa o nich staralo, vsak to vidim v okoli aj v mentalite tych trulov v srdcovych zalezitostiach, len sa o vas starat, hyckat, pestovat, jakeby sami boli neschopni sa postarat o seba, ziju si u mamickach...mne sa zase toto nepaci na vas
z histologii kraluje docentka, z katedry chemie mame kopec rndr-iek a docentky dve, takze tak , a na strednych skolach deto..myslim, ze v oblasti fyziky a ifnormatiky su doma muzi, a v oblasti tej, co som menovala hore vyssie su zeny, je to pol na pol
Naposledy som mal chrobáka v hlave, prečo toľko mladých pekných žien robí v bankách. Až sa moja kamarátka nechtiac prekecla, že pozerá chlapom do ich bankových účtov...
Najviac ma však vytáča, ked každú chvíľu počujem, ktorá slovenka sa zas pre aký časpopis vyzliekla, pre koho fotila šteklivé fotografie, kto je zase playmate.
odpoved
Asi neviete otom co dohromady pisete:
odpoved:branili tym spolocnost pred pripadnymi pochybnymi myslienkami niektorych muzov vynalezcov
3.
4
5Suma sumarum bohaty si berie chudobnu apodobne sa dialo uz davnomuz chcel mat viacej zien lebo sa citil byt silny a tych druhych radsej zabil.Alebo zemepani mali hradne a sluzobne atd tak ako aj vojakov ktory utlacali chudobnych.Ale to vsetko skoncilo ako za priemyselnej revolucie zbankrotovany milionary.
Otazka preco?
Lebo boli to vsetko brzdy pokroku
Dufam ze dnes nebudeme hladiet na to co je odhalene ale budeme hladat to co je skryte.Cloveku to zabija tvorive myslienky.Podla mna mohli ti ludia ostat pri sodome a gomore a tam nadalej fantazirovat ahyrit hlupostami.
Alebo chceme aj dnes skoncit niekde pri 3 svetovej vojne?Ved aj dokonaly vrah si zarobi tak preco bi to nerobil.
Mne nevadi to ze by sa tam aj vyzliekli alebo neviem co ale vadi mi ze niekto z nakradnutych penazi si dopraje a ty krasny chudobny mu radi vyhoveju a ostatnych povazuju stale za chudobnych.
Pripada mi to ako ked sedliaka zverbovali aby daval pozor nad ostatnymi sedliakami .
Alebo sedliacku vzali za sluzku aby ich obsluhovala
Najlepsie riesenie ja vidim vymenu aby si vymenililudia svoje pozicie.Ved nam nadriadeny stale hovoria ze sa mame dobre a ze nam stale minimalna mzda rastie tak by si mali raz vyskusat z nej zit ci by si ten blahobyt zien dopriali....................................................................
Som znechutená....
Hore ma zaujala otázka, prečo ženy utekajú k starým mužom a cudzincom. Starí muži - peniaze, poväčšine. nechápem, ako sa vôbec niekto tak inteligentný ako MUŽ môže spýtať na takú otázku. Cuzdinci? Lebo sú exotickejší, zaujímavejší a v mnohých prípadoch i tolerantnejší. Počas mojej veľmi krátkej návšteve Británie som stretla toľko zaujímavých a dobre pôsobiacich mužov, koľko som tu nestretla za celý život. Ženy neutekajú za cudzincami len pre peniaze. Netvrdím, že v mnohých prípadoch to nie je dôvod, len... v mnohých je dôvodom celkovo fakt, že nás očarí ich šarm a osobnosť a túžime poznávať aj iné kraje, nie sedieť stále na tom istom nudnom mieste...
A teraz k téme: áno, mnohé slovenky si privyrábajú práve takto. No a? Mnohé si zas privyrábajú svojou inteligenciou a kreativitou, nuž a nie každý musí písať poviedky, excelovať v matike či vážiť tekvice v zelovoci. Nechápem, čo je na tom, že mnohé ženy a dievčatá sa rozhodnú zvoliť si ako svoju cestu spomínané aktivity. Ja by som to nerobila, ale neodsudzujem ich za to; nechápem tiež, aké právo si na to uzurpuješ práve Ty, vážený zakladateľ diskusie...
Dohovorila som...
Potom je však aj mnoho iných žien-tiež úspešných,len iným sposobom.Za svoj úspech si museli tvrdo zamakať a nič im nepadlo samé do huby.Také sú aj na Slovensku,aj v Cechách,aj v Karibiku, aj všade inde.Vie sa o nich však velmi málo.
ale nie všetky na to majú a tie čo na to nemajú, ale sú pekné, sa pretŕčajú na miss
aby som to zhrnula, skoro u všetkých je to čistá chladná vypočítavosť a snaha čo najskôr a bez najmenšej námahy prísť k dobrému menu a luxusu koniec koncov aj chlapi sú takí, len oni majú na to iný spôsob
V podstate je mi jedno čo si o mne myslíš,ja mám voči ženám úctu, mám rád (inteligentné)ženy a ženy majú rady mna.
Mne len lezú na city zlatokopky a kurvy(tých je na Slovensku viac než dosť)