ako som tam prijatá, idem tam, len by som sa chcela poinformovať od ľudí, ktorí tam niečo zažili ja tam hlavne kvôli basketbalu, pretože ja nie som z KE som z Bardejova a bojím sa hlavne toho že to nebudem zvládať učenie + škola..
na bilingválnej sekcii na PM máš 5 ročné štúdium, z toho prvý ročník máš tuším 20 hodín španielčiny (ak dobre pamätám) takže nemusíš vedieť ani slovo po šp. proste za ten prvý rok sa naučíš perfektne speakovať, a potom hurá učiť sa skoro všetky ostatné predmety v šp. A získaš titul, ktorý má váhu štátnice zo španielčiny (Bacheller) čo asi tiež nebude na škodu. Nieje to najťahšia škola v Ke, ale má dobré meno a tak ako na inom gymku sa na 100% dá zvládať škola spolu s mimoškolskou aktivitou.... takže vzhúru do toho
ja chodim na ine bilingvalne v inom meste ale ludia co trenovali vela picuju ze nemaju cas ale inak pohoda. ved nato chodime do skoly aby sme sa to naucili (v tomto pripade po spanielsky). spanina neni tak tazky jazyk neboj sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
gratulujem..zodpovedal si si na otazku
moje 2 bývalé spolužiačky tam šli, ani jedna ani slovo po španielsky nevedela, jedna je teraz na ročnom pobyte v španielsku
neviem, ja by som tam nešla, ale je to jedna z tých lepších škôl v KE.
Ak chceš, choď.