mne je to jedno, markízu už dávno skoro vôbec nepozerám...
a súhlasím s @ 6 @ tikalok , by ma zaujímalo, že čo ste pozerali predtým na markíze o ôsmej ak vás štve, že teraz dávajú túto telenovelu, lebo na markíze sa o ôsmej večer nedalo nič pozerať už roky...
Úspešne sa mi darí tomu vyhnúť. Videla som na to len reklamy a také veci sú pre mňa navždy telenovelou a nech mi nikto nehovorí, že to je seriál. Proste tam len nehrajú herci, ktorí hrajú všade v mexickcých telenovelách, a čo?
Markíza sa stáva stavá druhou v poradí po stanici DOMA
tý čo to dali v takomto vysielacom šase su asi neni normálny a sami to určite pozerajú ....no čo ...ved aj tak už ten tv nepozerám nič normálne tam nedávaju ....chuji
príšerná hovadina!!! neskutočne zle! už tam nejde nič normálne.. a to som si myslela že nič hršie ako ta trapna ordinacia už byt nemože! už tym zaplnuju aj všetky noviny.. oo užasne telo šeherezadi! oo užasny plagat šeherezadi.. oo dve hlavne postavy su manželia! ble!!
už sa nad tým ani nejdem rozčulovať alebo pozastavovať.. čakám, že nabudúce natočia niečo s nejakými teroristami .. už len to prostredie ma odrádza, kde sa to odohráva to nehovorím o nesympatických a pre mňa vekovo nezaújmavých hercoch.. ale dôchodkyne majú aspoň čo večer robiť..! !
Videla som polku jednej casti (viac by som nezvladla ) a je to riadna "ujovina"... Ti herci na seba len kukaju a ak je tam nejaky dlhsi dialog, tak je to sladky grc.
Najviac sa mi vsak nepaci to, ze to dali o osmej vecer + slovensku tvorbu (ordinaciu ) dali az po tejto sracke .Nech je uz ordianacia blbost aka chce ,ale je to slovensky serial a nie turecka telenovela .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
no čo. nie je prvý ani posledný. takto by sme sa mohli baviť o každom inom.
Najmä za ten čas v akom to dávajú.
a súhlasím s @ 6 @ tikalok , by ma zaujímalo, že čo ste pozerali predtým na markíze o ôsmej ak vás štve, že teraz dávajú túto telenovelu, lebo na markíze sa o ôsmej večer nedalo nič pozerať už roky...
prikladám aj ukážku toho chatu (z ktorej jasne vyplýva, akí zaostalci tú Šeherezádu pozerávajú):
Trt: Dobri, vi ste ten onur s tej seherezády?
Kamarát: Hej som to ja.Poznas ma? hram vtom seriali so Seherezadou
Trt: Ako vam mozem verit
Kamarát: viem po turecky, anglicky, arabsky
aj slovensky, ved preboha jak by ste mi v telke rozumeli
Trt: A mozete to nejako dokazat?
Kamarát:
كيف حالك
How are you
Nasılsın
uz mi veris?
Trt: Asi uz verim prepacte
ale skutocni onur nevie po SLOVENSKY
Kamarát: Ako to ze mi potom v televizii rozumies?
Trt: Aha vidite to somnevedel.
Vi stte ale mudri, prosim som vas velki fanussik, nemohli bi sme sa stretnut, cel bi som od vas autogram na pamiatku.
Kamarát: Nie nemohli, píšem ti až z Ankary.
Trt: Ste zli, vet ankara je blizkko
Kamarát obre tak ja idem preč kašlem na takých ludí ako ty, čo si ani nevedia vážiť že si píšu s vynikajúcim hercom ...
Trt:tak prepacte zostaneme kamosi
?
prepacte
Kamarat:Nie, som sa urazil
Trt:tak sa ospravedlunujem prepacte mi prosim
tý čo to dali v takomto vysielacom šase su asi neni normálny a sami to určite pozerajú ....no čo ...ved aj tak už ten tv nepozerám nič normálne tam nedávaju ....chuji
a nechápem, že sa nad tým pozastavujete....
ta som si povedala ze ja budem ina a tak to nepozeram
Najviac sa mi vsak nepaci to, ze to dali o osmej vecer + slovensku tvorbu (ordinaciu ) dali az po tejto sracke .Nech je uz ordianacia blbost aka chce ,ale je to slovensky serial a nie turecka telenovela .
*Herečka Šeherezády je pekná