Co si myslíte o tejto teórii o nacistoch? (1. koment)
Taká teória, ze nacisti bojovali vlastne za ľudstvo, a ze Hitler rozlustil ro, ze vo vláde sa nachádzajú raptiliani a ze to je druh mimozemšťanov co sa podobajú na plazy, vlastne su to plazy z iných planét a ze nás prišli ovládnuť a nakonci ocipovat a vyh
Toto je demencia, ktorá prekonáva absolútnu demenciu - vôbec sa nedokážeš zamyslieť nad tým čo napíšeš? Alebo veríš absolútne každej kravine čo nájdeš na internete?
@27 tak to si teda pozriem zatiaľ som zákernejšiu teóriu nepočul. Nieje na konci s poďakovaním Vesmírni lidé? alebo Anděle Světla? to by mnoho vysvetlilo
V každom prípade vie každý že Hitlerova elita bola vývojovo úplne na inom levely ako iné armády..... študoval staroindické védy a Hitler bol človek posadnutý okultizmom....o tom svečí svastika prebraná zo staroindickej kultúry ( hákový kríž ). Myslím že veril v čistotu rasy ako takej nie že by tu šlo o iný druh ktorý tu tomu šéfuje.....ALE KTO VIE......
Hitler chcel s nimi bojovať ale proti nám.,.. A jedná fakt že ale fakt pravda ktorá niektorých zastancov predkožkárov a homosexuálov nepoteší... Medzi Nacistami boli aj Homosexuáli aj židia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
odporúčam si trošku zistiť fakty a nie len veriť každému čo ti povie, že hovorí pravdu
po pravde, aj keby to bola pravda, tak ma to nezaujíma, keďže "experti" na danú vec ma označili za reptiliána
ale súhlasím len s jedným: naozaj sme boli kúsok od zotročenia ľudstva....
ale važne nečitaj tieto scifi urývky z konšpiračnych teorii......