Strasne sa mi paci, ako vydrbali s kapitalizmom a ziju (dost dobre) z toho, ze ludia si z nudy pustia videjko o tom, ako isli na prechadzku so psom. To je taka chujovina, ze to musis obdivovat
Mňa vždy zaujímalo, že aké faktory rozhodujú o tom, ktorý youtuber bude úspešný a ktorý nie.
Prečo ľudí zaujíma čo raňajkovala jedna tuctová basic bitch, ale pri ďalšej stovke rovnakých basic bitches to ľudí netrápi.
Tomuto fakt nerozumiem. :S
odoberám len goga a selassieho, ktorých ako-tak aktívne sledujem, inak nesledujem nikoho, sem-tam nejaké to videjko kuknem ale inak sa o daného youtubera nezaujímam
a nie som, a nechcem byť
Páči sa mi ten know-how od nich, ktorý začínali v dobe, keď ešte nejaké peniaze z youtubu neboli a vydržali dodnes....je to podľa mňa práca na plný úväzok 24/7 a nie je to pre každého. Najlepší sú tí, ktorí vytvárajú niečo hodnotné, napr. naučia vás ako naprogramovať arduino(roboty)...no nepochopím na druhej strane 15 ročné slečny, čo sledujú tie ich hviezdičky, ktoré s kamerou v ruke, v mhd vedú monológ s kamerou v ruke, že idú na plaváreň. SUPER! Tlieskam! Na druhej strane rozumiem prečo to robia a rešpektujem to...je to ich život a mňa do toho nič To je to, čo si myslím
Poznam aj osobne da sa povedat... podla mna je to fajn, niektori su dobri. Iste su nepochybne aj mnohi trapny a neoriginalny, ale globalne by som toto "youtuberstvo" neodsudzoval.... Sice niesom nejaky vasnivy odberatel, ale sem tam si pozriem niekoho. Ja by som nechcel byt taky youtuber typu "gogoman, xploited, fattypillow [ci ako sa to pise...]" odhliadnuc od tych penazi co z toho maju, tie by asi chcel kazdy... ale mat nejaky kanal s par tisic- par desattisic odberatelmi s hudobnou tematikou by bolo dobré
Moji obľúbenci slovenskej scény sú Zrebný, Frlajs a spol. a ešte pozerávam Kanaďanku Esteé Lalonde, lebo je kjut, vtipná a skoro všetko, čo by som chcela byť . No a Dose of Buckley, lebo je to sarkastické hovado ♥
Chvalabohu, ze som sa narodil v case ked este detsky trend youtubu nebol na takom vzostupe ako je teraz, lebo pocuvat tie sracky okolo toho od deciek ako napriklad: " Gogo sa pomaloval nutelou, aj ja som to urobil, je to sranda " asi by ma jeblo. Ok, chapem youtuberov co nieco plnohodnotne tvoria ako napr. videoblogy o vareni, interview so znamymi ludmi a ich reakcie, ale nie nejakych youtuhajzlov, co robia pred kamerov neustale ako neandertalci trapne grimasy a skriekaju ako opice len preto, aby boli zaujimavi a nasilu cucali peniaze z klikani na reklamy, este aj tie reklamy si ich tam najebu miliony, aby co najviac z toho vyryzovali. Uznavam vsak, ze sa chopili prilezitosti a robia to, co ich bavi, ale mohli by to robit inym pristupom, aby sa prezentovali ako normalni ludia a nie ako retardovane mlada.
keby to bol trend tak 10 rokov dozadu tipujem ze aj ja by som bola youtuber lebo v mojom skorom teen veku sme stale natacali nieco take ako dnesne vlogy len tym ze sme si to sami pozreli to aj skoncilo ani to nebolo kde zverejnovat ani nas to nenapadlo.
ked som videl kolko ti ludia zarabaju mesacne za sledovanost. na jednom videu maju niekolko nasobne viac zhladnuti ako ja na vsetkych 700 videach dokopy
ked slovak/cech dokaze na tom zarobit 2500-5000 eur mesacne tak klobuk dolu
Milujem pewdsa, Zoellu, Peťa Popluhára a najnovšie Sajfu..lebo to nie sú 15 ročné deti, čo robia videá o hovne...ale tie zárobky im závidím...Gogo je vďaka tomu, že ho pozerajú deti, aj keď je vrcholne trápny, milionár
sú určití youtuberi (ale iba zahraniční) ktorých sledujem a vydávajú kvalitný obsah a zaujímavý, o tých si myslím že robia presne to čo ich baví a zaujíma a dajú do tej tvorby naozaj veľa a záleží im na tom a majú z toho radosť a páči sa mi to, celý ten prístup.
a potom sú tu ľudia ktorí vydávajú videá väčšinou bez nejakej hodnoty, len tak, väčšinou stupídne alebo nezmyselné, nedajú si na tom záležať a potom to aj tak vyzerá (dosť slovenských aj českých takých poznám) tam je vidieť že kvalita ide bokom a dôležita je kvantita a pár stoviek ktoré mesačne za to zoberú
to čo ja potrebujem vidieť a počuť musím hladať veľmi dlho na nete, toho ponúkaného "odpadu" je tu neúrekom...
a ešte berú aj za to peniaze...
sú to špinavé prachy...
zo slovenskych peto popluhar jednoznacne naj. ostatok dost zle, hlavne ked niekedy pocujem tu momu alebo gogovu frajerku, tak je mi hrozne nevolno
a zo zahranicnych mam uz ucty hodnu zbierku, ale sledujem ich uz pomenej, lebo predsa len, je to furt o tom istom.
nesledujem nikoho, ale čo som čítal rozhovor s jednou, vraj je to dosť náročné byť stále trendy a keď vás mladí stále riešia, že to asi nebude robiť do konca života...
Záleží od obsahu. Ak niekto navrhuje a vyrába CNC stroj ako iforce2d a natáča updaty, postrehy a problémy, ktoré sa pri stavbe vyskytli tak je to podla mna fajn, lebo ludia môžu čerpať užitočné informácie z jeho kanálu. Ale ak natáčajú ako hrajú hry, ktoré ani nevedia hrať a len to obkecávajú, tak to je podla mna trash. Ľudia majú radšej ale ten trash...
myslím si o nich, že robia čo ich baví a vedia si tým aj zarobiť. niektorých sledujem ak sa mi ich tvorba páči. ostatní sú mi ukradnutí... ja by som nechcela byť youtuberka, pretože by som jednak nechcela vystupovať na kameru a jednak ani neviem o čom by som hovorila.
Ja by som chcel byť youtuberom stále, ale nie takým, akým je teraz každý druhý youtuber, ale proste ten čo by mal aj nejaký prínos pre publikum. Napr. kanál, ktorý by natáčal nejaké fakta, zaujímavosti, konšpiračne teórie alebo súčasný trend ako TOP 5. Tento typ videí sa mi v poslednej dobe hrozne zapáčil.
nesledujem žiadnych...neviem sa na tom smiať + nehovorím ani o slovenskej "scéne" kde je všetko kopírované zo zahraničia a je to tak sílené, až mi je nepríjemne na žalúdku
Akoze fakt ok, ked niekto toci recepty, vselijake how to, hovori o niecom "k veci", nieco ludi nauci a tak ale hentie prijebane deti s iq pouziteho kondomu (slovenske aj neslovenske...vseko je to rovnako trapne a jebnute) akoze hej, vyjebali so systemom a vsetko ale do pice kto sa na to moze pozerat...
z takych fakt ze youtuberov, som sledoval len caseyho neistata, kym s tym nesekol. a posledne ma nejak chytil pewds, aj ked predtym som ho nemohol vystat. ale zas nejdem sa z neho zblaznit. zo slovenskych, ku ktorym som dosiel, to bol uplny hnoj/trapne. snad pppppeter je asi jediny v pohode ale toho nesledujem, len co som si kukol par videi.
co ja viem, na youtubu toho moc zaujimaveho nieje, ale najdu sa tam videa co za to stoja, inak si tam vzdy len hladam hudbu. @alex458 preco odoberas goga ? Ja som si vzdy myslel ze je to pre ludi tak max 15-rocnych.
neviem či sa za jutuberstvo považuje nahrávanie obrazovky .. ale asi thenewboston, foreignguymike potom chalani z xdadevelopers, ten typek čo robí ".as fast as possible", tie videá čo sú že top5 dačoho.. ale že by som 10 min pozeral do ksichtu nejakemu typkovy že ako sa dnes vysral to až tak neláka
Neskutocne ma irituju...Ale ze neskutocne zo vsetkych stran proste...najmä ked pocujem hlas jednej nemenovanej "jutuberky" blogerky kedy si davam volume na bod mrazu a lutujem repraky ze taketo nieco museli prehrat, mam chut pocuvat radsej hadku susedov ako zmatlanie o nejakej nepodstatnej veci ktora je absolutne nazazivna, nezaujimava a 98%je clickbait...Neviem ako vy ale mne aj prekaza ta nova kvalita kedy je vsetko taky focus ze ma az oci bolia nato pozerat, irituje ma tiez aj to ze velmi dobre vie ze ma skvelo preautofocusovany obraz ktory ti ide oci vyrezat tou ostrostou, ale jak puča sa ide "ospravedlnovat" ze dufam ze vam nevadi horsia kvalita a bla bla bla...A hlavne ze cely SR/ČR youtube je jeden originalny content mam chut ist zit do nejakej krajiny kde take nieco nieje niecim co hybe dnesnym biznisom lebo uznajte ze kvoli milej tvaricke kde ma na ksichtiku najebany nejaky 100% parabenovy makeup o ktorom vymyva mozgy mladym dospievajucim faded dievcatkam, ze je to uplne raw bio a vsetky tie novodobe NESKODNE chobotinky sa potom citia potom ze niesu dostatocne dobre alebo trendy aby zili v tejtl umelej dobe...stracam jak nit aj nervy uz s tymtom majte pekny den a nebudte faded cauu
Sledujem veľa. Už dooost dlho. Neviem odkiaľ pochádza to že sú tam len ľudia čo natáčajú čo vegánske zjedli a ptm svojho psíka hihi. Pre mňa je yt namiesto tv. A každopádne obdivujem každého pre koho je yt živobytie....
CO STE DOKÁZALI VY ŽE MÔŽETE KRITIZOVAŤ? GOGO JE NAJLEPŠÍ BOREC NA SVETE A VY MU NESIAHÁTE ANI PO KOLENÁ. AŠ BUDETE ÚŽASNÝ AKO ČO ON TAK POTOM NIEČO HOVORTE...
@nel22 boze to bolo strasne a co je este horsie, ze ludia ju realne odoberaju, pozeravaju a zjavne ich jej zivot zaujima, co je uplne chore, lebo v tych videach som nenasiel absolutne ziadnu hodnotu, ci uz vypovednu alebo vizualnu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Prečo ľudí zaujíma čo raňajkovala jedna tuctová basic bitch, ale pri ďalšej stovke rovnakých basic bitches to ľudí netrápi.
Tomuto fakt nerozumiem. :S
a nie som, a nechcem byť
ked slovak/cech dokaze na tom zarobit 2500-5000 eur mesacne tak klobuk dolu
a potom sú tu ľudia ktorí vydávajú videá väčšinou bez nejakej hodnoty, len tak, väčšinou stupídne alebo nezmyselné, nedajú si na tom záležať a potom to aj tak vyzerá (dosť slovenských aj českých takých poznám) tam je vidieť že kvalita ide bokom a dôležita je kvantita a pár stoviek ktoré mesačne za to zoberú
a ešte berú aj za to peniaze...
sú to špinavé prachy...
a zo zahranicnych mam uz ucty hodnu zbierku, ale sledujem ich uz pomenej, lebo predsa len, je to furt o tom istom.
...inak aj vám to zvýši počet notofikácii o 3 keď vás niekto tagne?
@alex458 preco odoberas goga ? Ja som si vzdy myslel ze je to pre ludi tak max 15-rocnych.
najviac asi od why not
chcela by som byť youtuberka pohodlný spôsob zarábania peňazí