Odkiaľ vieš, že nemá ten inteligent vo vašej triede kamarátov? Možno má aj viac, ako by si si mohol myslieť a nebaví sa len s vami, lebo ste proste... hmmm.. nemudrlanti, ale párty vymetači, ktorí sa starajú len o chlast, party a dokola to isté.... Však je to taká nuda... a ovšem zbytočné vyhadzovanie peňazí .. síce, na diskotéky, chodí možno okolo 85% mládeže, ale tak nemusí sa každému páčiť to isté... podľa mňa je hudba na diskotékach riadny OTRAS... bléé Hmmm.. škoda, že na svete je málo múdrych ľudí, bo kebyže si na mieste toho mudrlanta, pochopíš ako vníma svet on... nanešťastie, ja chápem obe strany Joooj... radšej by som bola menej empatický človek, ale ta čo už...
Ja nazývam svojich spolužiakov kamarátmi (teda len niektorých s ktorými sa aj rozprávam) Ale inak sa to na mňa moc nepodobá..
A čo si o takých ľuďoch myslím? Nič lebo ak mi nie sú sympatický nestarám sa o nich a nesnažím sa ich lepšie spoznať xD
zacitujem ti z xhtml-a
"su kreativni, vynaliezavi, rychlo sa ucia a maju prevratne myslenie. su slusni a nerobia bordel. vsetko, co robia je dokonale, az prevratne. su neomylny a nechybuju, ich nazory maju co to povedat, na rozdiel od dnesnych dospelych ludi.. v mnohom ich prevysuju, vedia co je moda, styl a zabava."
Ja som asi taký aj keď si nemyslím, že všetko viem ale niektorí to tak vnímajú. A mám aj iné názory aj inú hudbu rád, takže si myslím že to mám v tomto ohľade občas trochu ťažké, pretože nie som ani extra vtipný a neodviažem sa tak rýchlo ak vôbec čo už niekto na takých nadáva niekto ich chápe každý sme nejaký a predsa ja sa na nich snažím nenadávať. Ale zase keď treba úlohu tak som dobrý každému ale už to u nás nie je také hrozné. 2 ročník SŠ. Sú aj takí s ktorými si rozumiem viac menej stále ale aj takí čo nie často. Na moje šťastie myslím že ma tak trochu už rešpektujú aký som.
@matiarka moja spolužiačka sa to učila tri mesiace a teraz to používa vždy keď je to možné
a k téme, tiež nemám priateľov a čo? je mi jedno ako sa kto správa pokiaľ sa ma to priamo netýka
Raz to mozno budu prave oni co budu organizovat stretavku po xy rokoch. Mozno jedneho dna prides na pohovor do zamestnania a na druhej strane bude sediet prave tento spoluziak, alebo jedneho dna prides do prace a zoznamia ta s tvojim novym nadriadenym
Som asi ten typ v triede ale myslím že to až také nieje. Mám nad skoro všetkým hore obočie lebo správanie mojich spolužiakov je ozaj MŠ a pritom stále hovoria aký su už vyspelí a čo ja viem čo. Potom tiež si myslia že nemám priateľov. Priateľov nemám len v triede teda okrem pár fakt dobrých. Mám priateľov mimo školu a su super. Nemyslím si že som všetko videla všetko viem ale proste mnohí si to myslia len za to že na niečo idem logicky a proste niečo viem a chcem to povedať.
čo si o nich myslím? Bola by som presne taká, kebyže nemám svoju kamarátku už od škôlky, pretože tam sú na hľadanie kamarátov iné kritériá. A tým, že som s ňou, som aj s ostatnými, čo spôsobuje, že som v triede celkom obľúbená... Ale všetci sinapríklad myslia, že som vo všetkom najlepšia (pričom veľmi dobre viem, že to tak nie je) a sú strašne nepríjemní niekedy, keď napríklad učiteľka dá otázku za jedntku, už sa nikto ani nehlási, len sa všetci otrávene pozerajú na mňa, lebo im sa to už ani neoplatí skúšať.Nanešťastie, zažila som aj také, že ma nikto v triede nemal rád, bola som taký odvecák, práve tým, že sa líšim (vkusom, alebo jednoducho aj záujmom) nik sa so mnou nerozprával, takže som prestávky trávila nad knhiou a to zo mňarobilo ešte väčšieho nerda. KeĎ na to pozerám s odstupom, hanbím sa, lebo som si aj tak myslela, žesom viac než oni, práve tým, aká som iná. No čo, namyslené 10 ročné decko
@warhawk mne minule taka picka moja spoluziacka nadavala ze kvoli mojim reciam (lubim do nej podpichovat, lebo je prilis mudra a berie seba aj zivot velmi vazne, raz sa naplno naozaj nezasmiala za 4 roky, raz sa neopila atd, proste uplna pitcha)ma dajake hormonalne problémy, tak musi chodit do doktora, vobec ju nemam rad, povedal som jej ze to ne moje reci, ale ze to zato, ze nenecha na seba zasvietit Slnko, nikdy nevybehne vonku a nevie ako vyzera chlap, pitcha, trebalo by ju pretiahnut, zeby konecne kus brala veci v pohode a s nadhladom, ale zase mam pre nu pochopenie, ked ma dievca 23 a je panna, tak jej hormony riadne musia jebat na hlavu, az mi je jej luto, proste musi sa spravat ako pitcha amen
@agatik Aj ja som zvykla čítať knihu cez prestávky, aj na základnej aj na strednej a jednoducho si na to všetci zvykli, lebo vedeli, že ma to baví. A brali ma normálne aj napriek tomu, že to nie je bežné.
@nickyjaxon ako ja ked som skoncil strednu vacsina mojich spoluziakov mala 20 rokov a spravanie asi 10 rocnych.. s tym uz nic nespravis.. to je proste dnes normalne ze vacsina je dementna.. ale ked nieco v skole bolo treba, tak kazdy sa ohradil tym ze uz je dopely, ze vie co a ako.. ale pritom to boli rozumovo deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A čo si o takých ľuďoch myslím? Nič lebo ak mi nie sú sympatický nestarám sa o nich a nesnažím sa ich lepšie spoznať xD
"su kreativni, vynaliezavi, rychlo sa ucia a maju prevratne myslenie. su slusni a nerobia bordel. vsetko, co robia je dokonale, az prevratne. su neomylny a nechybuju, ich nazory maju co to povedat, na rozdiel od dnesnych dospelych ludi.. v mnohom ich prevysuju, vedia co je moda, styl a zabava."
triednY mudrlant,
triednI mudrlanti.
a k téme, tiež nemám priateľov a čo? je mi jedno ako sa kto správa pokiaľ sa ma to priamo netýka
ale nie, cosi