čo si o piercingu? máte nejaký? ak áno kedy ste si ho dávali urobiť? nechali ste si ho urobiť v pierc štúdiu alebo sami? Kde ho máte? mali ste nejaké komplikácie?
piercing nemám ale stačilo mi, keď som si dala nastreliť náušnice (po tom, ako mi zarástly dierky) a plánujem si nastreliť ďalšie okolo dĺžky ucha.. a ak to v chrupavke viac bolí, už sa teším :ble:
ja mam pod perou v strede vyse roka...a prepichoval mi to kamarat na namesti nebolelo ma to skoro vobec, menej jak ucho, sice som to mala asi 2 mesiace zapalene ale ani vtedy ma to nebolelo, potom som si to zacala poctivo cistit a davat na to repik a je to v pohode
ja mam v jednom uchu tri (sama som si prepichla a v pohodičke) a v druhom mam jednu normálne a helix (chrupavka hore) a tiež v pohode. ten helix som bola v studiu a chcem pierc do pery vľavo dole, ale mama zatiaľ bojuje proti tomu
1. k niektorým mám neutrálny vzťah, k niektorým negatívny lebo sa mi nepáčia (napríklad genitálne).
2. mala som dva.
3. robili mi ich osoby čo sa vyznali ale nie v štúdiu.
4. mala som v pupku a industrial, oba som si nedávno vybrala.
5. žiadne závažné komplikácie som nemala, jedine raz som mala zapálený pupok keď som si ten piercing nechtiac skoro vytrhla a dala som to dokopy + industrial tiež keď mi do toho raz kamarát nechtiac buchol.
a industrial + okuliare + slúchatká neboli pre mňa dobrá kombinácia, tlačilo to všetko dokopy.
@elenari
ja na tvojom mieste by som si to do chrupavky nastrelovať nenechala lebo sa to dlhsie a bolestivejsie hojí ( kamoška si po mne tiez nechala urobiť, ale nastrelenim- bojí sa ihiel a aj keď je to nastrelovali ma držala tak silno za ruku že mi skoro prst zlomila - a este teraz 2 mesiace potom na tej strane nemože spať a ma to trosku opuchnute zatiaľ čo ja to mam tri mesiace v pohode na tej strane spinkam a mne to ani po prepichnutí neopuchlo). je to vačšie poškodenie.
Hej, mám web tongue. Nakazila ma tým nnatka kus.
Prvýkrát mi to robila spolužiačka na wéckach, HA HA HA, ale mala som to dosť nízko, nahala som to zahojiť.
Po týždni ma to zas chytilo, tak som si spravila dieru sama a ta-dá, mám to už druhý týždeň tuším.
Už len čakám, kedy ma to prestane baviť a vytiahnem ho. A možno čakám len na návštevu zubárky, nah sa toho môžem zbaviť.
máte nejaký? / ano
ak áno kedy ste si ho dávali urobiť? / prvy v 14
nechali ste si ho urobiť v pierc štúdiu alebo sami? / prvy labret, septum a cheeks v studiu, ostatne sama
Kde ho máte? / momentalne usi, snakebites a septum
mali ste nejaké komplikácie? / ano, jazva na pupku, jazva pod okom
@elenari
ja len horím ze lepsie je to ihlou - ja som si nechala to urobiť bez umrtvenia lebo som sa dva dni predtým vrátila z nemocnice kde do mna aspoň dva krát denne ihlou pichli takze som na ihly a bolest bola nastavena- a da sa to robit s umrtvením. ak sa ti to páci nechaj si to urobit, zalezi to len na tebe a pri bolesti ide veľmi aj o psychiku ak si vystrašena bude to bolieť viac - ja som si piercerom srandovla tak ze mu kvoli mne raz ihla od smiechu na zem padla-
aj ja chcem brutalne veľmi snake bites, ale mama sa zaťala jak to skusam tak to skusam nechce povolit ta jej obrana. a keď sa mi to aspoň trochu podari tak ma urazi a ja sa stiahnem napr včera "to ti piercingi si videla v tom sprostom anime?" mi povedala som myslela že už jej fakt cačo poviem, ale čo už :ehm:
máte nejaký? áno, mám ich dosť...
ak áno kedy ste si ho dávali urobiť? 2010, 2012
nechali ste si ho urobiť v pierc štúdiu alebo sami? jazyk- štúdio a ostatok-doma
Kde ho máte? mali ste nejaké komplikácie? Jazyk,uši
@shiki dala som si urobiť asi vo februári alebo marci 2013, hojil sa mi doteraz, dala som si ho v pierc. študiu, mám vlastne forward helix a mala som s tým problémy a dokonca som si ho raz natrhla ale nakonic sa zahojil a mam tam len malinku jazvičku
chccem si dat do nosa kruzok- jak krava ja viem ale bojim sa bolesti... v pupu sa mi to nepaci, je to odpudzujuce podla mna,,, a bradavku by som si neprepichla ani keby
ak sa počítajú náušnice,v každom uchu mám 3
mám v pere a mala som aj v nose
v pere mám asi rok a nose som mala cez prázdniny
ľúbi sa mi to
dala som si to prepichnúť v štúdiu
žiadne komplikácie
Mám medusu - v strede nad hornou perou( robila mi ho kamaratka a bez problemov, hojenie asi rýchlejšie ako zo štúdia )
Mala som chvílu Nostril ( to som si robila sama )
Mám tunel, ale to nieje piercing, to som sa len potrebovala pochváliť
a mam jednu dierku naviac, nad spomínaným tunelom, v ktorej nosím zo zásady len velké farebné naušnice!
A.. no nič, to je všetko
Prepichla som si nos, nebolelo to, ale bála som sa, lebo mi hovorili, že si to dávali prepichovať v štúdiu. Skoro vôbec ma to nebolelo, asi týždeň mi to troška hnisalo, ale ináč to bolo v pohode. Aááá potom som si pichala do prstu na ruke, ale ten som si vytiahla, a bolelo to hej, ale dá sa to vydržať
A klasika, pár dierok na ušiach navyše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
2. mala som dva.
3. robili mi ich osoby čo sa vyznali ale nie v štúdiu.
4. mala som v pupku a industrial, oba som si nedávno vybrala.
5. žiadne závažné komplikácie som nemala, jedine raz som mala zapálený pupok keď som si ten piercing nechtiac skoro vytrhla a dala som to dokopy + industrial tiež keď mi do toho raz kamarát nechtiac buchol.
a industrial + okuliare + slúchatká neboli pre mňa dobrá kombinácia, tlačilo to všetko dokopy.
ja na tvojom mieste by som si to do chrupavky nastrelovať nenechala lebo sa to dlhsie a bolestivejsie hojí ( kamoška si po mne tiez nechala urobiť, ale nastrelenim- bojí sa ihiel a aj keď je to nastrelovali ma držala tak silno za ruku že mi skoro prst zlomila - a este teraz 2 mesiace potom na tej strane nemože spať a ma to trosku opuchnute zatiaľ čo ja to mam tri mesiace v pohode na tej strane spinkam a mne to ani po prepichnutí neopuchlo). je to vačšie poškodenie.
A potom budú aj snakebites, ale to skôr ako o rok nie ._.
chcela som si dať ucho prpichnúť viackrát a páči sa mi helix, ale bohužiaľ, nemôžem
Prvýkrát mi to robila spolužiačka na wéckach, HA HA HA, ale mala som to dosť nízko, nahala som to zahojiť.
Po týždni ma to zas chytilo, tak som si spravila dieru sama a ta-dá, mám to už druhý týždeň tuším.
Už len čakám, kedy ma to prestane baviť a vytiahnem ho. A možno čakám len na návštevu zubárky, nah sa toho môžem zbaviť.
preco nemozes?
ak áno kedy ste si ho dávali urobiť? / prvy v 14
nechali ste si ho urobiť v pierc štúdiu alebo sami? / prvy labret, septum a cheeks v studiu, ostatne sama
Kde ho máte? / momentalne usi, snakebites a septum
mali ste nejaké komplikácie? / ano, jazva na pupku, jazva pod okom
ja len horím ze lepsie je to ihlou - ja som si nechala to urobiť bez umrtvenia lebo som sa dva dni predtým vrátila z nemocnice kde do mna aspoň dva krát denne ihlou pichli takze som na ihly a bolest bola nastavena- a da sa to robit s umrtvením. ak sa ti to páci nechaj si to urobit, zalezi to len na tebe a pri bolesti ide veľmi aj o psychiku ak si vystrašena bude to bolieť viac - ja som si piercerom srandovla tak ze mu kvoli mne raz ihla od smiechu na zem padla-
som myslel ze to uz vyslo z mody
2. mám 2
3. prvý pred tromi rokmi
4. v štúdiu
5. septum, medusa
6. nie
ak áno kedy ste si ho dávali urobiť? 2010, 2012
nechali ste si ho urobiť v pierc štúdiu alebo sami? jazyk- štúdio a ostatok-doma
Kde ho máte? mali ste nejaké komplikácie? Jazyk,uši
kde si ho ides dať ?
mám v pere a mala som aj v nose
v pere mám asi rok a nose som mala cez prázdniny
ľúbi sa mi to
dala som si to prepichnúť v štúdiu
žiadne komplikácie
pierc v pupku mam od 14.
pierc v nose od 15.
Mala som chvílu Nostril ( to som si robila sama )
Mám tunel, ale to nieje piercing, to som sa len potrebovala pochváliť
a mam jednu dierku naviac, nad spomínaným tunelom, v ktorej nosím zo zásady len velké farebné naušnice!
A.. no nič, to je všetko
A klasika, pár dierok na ušiach navyše.