myslim ze vela ludi ma vnima inak ako sa vnimam ja a ako sa citim a viem ze za to moze aj to ze dost selektujem co, kolko a ako poviem..
vo vseobecnosti sa mam rad, som jediny clovek s ktorym sa dokazem vzdy dohodnut a rozumiet si..
a vnimam sa proste ako normalny clovek, mysliaci, citiaci .. nemam od seba velke naroky a ani si nenamyslam o sebe velke veci ktorych nie som schopny, ale ani sa nepodcenujem a snazim sa byt cestny a ferovy pokial mam rovnake podmienky aj okolo seba.. pricom sa vydavam najkratsou a najlahsou cestou k uspokojeniam a potrebam pretoze mi sem tam pride namaha zbytocna ale zalezi od okolnosti.. no a nepovazujem sa za plytkeho a neviem nechce sa mi velmi rozpisovat o sebe teraz ale tak toto je taky nejaky zaklad asi toho ako sa na seba pozeram
blízki ma velmi dobre poznajú a myslim ze ich mienka je +- podobna tej mojej o sebe... menej blizki maju uz trosku skreslenejsiu si myslim, ale ani poriadne neviem co si o mne myslia... takze tazko sudit
Neutrálne. Mám extrémne zlé stránky a dobré stránky. Veci, za ktoré sa hanbím, a na ktoré som hrdý. Strašne sa snažím, aby ubúdalo toho prvého a pribúdalo druhého. Ľudia okolo mňa ma vnímajú, ako chcú, a tak je to fajn. Niekedy sa obávam, že ma príliš rešpektujú alebo mi vôbec nerozumejú a až na extrémne vzácne výnimky si pripadám sám. Naučil som sa však, že môj životný pocit nie je dôležitý. Dôležité je len to, čo robím.
že mal by som pritvrdiť a strániť sa niektorých ľudí na birdzi, ktorí sú pre mňa absolútne zlým príkladom a čo je najhoršie, nedá sa to tu nejak na birdzi zrobiť, aby som od nich nič nečítal a videl...
ale, že aspoň ten ignore list existuje...
slaba útecha, ale čo už...
vydržal a pretrpel som v živote už dosť veľa veci a týchto tu tiež odpíšem zo svojho života už čoskoro...
Jaaa si myslim, ze som celkom vesely clovek a rada pomaham inym a to je aj zle, lebo velakrat sa obetujem prilis, alebo na to nestacim a potom vsetko pokaslem a nezrobim velmi dobre :/ inak sa mam rada, ale mam vlastnosti, ktore na sebe velmi nemusim a snazim sa to zmenit :/ hlavne take, ako podozieravost, domyslavost, uzavretost pred 90% populaciou (resp. vela ludi si mysli, ze ma pozna, ale malokto si uvedomuje, ze o sebe skoro nehovorim) a celkovo mam hroznu schopnost prisposobit sa zmenam na poslednu chvilu a konce vztahov ma nicia viac, ako ludi normalne... cize toto su veci, ktore by som najradsej odstranila, ale inak som fajn
Myslim, ze som prevazne super, som smartass, zabavna, mam dobre srdiecko a bohaty vnutorny zivot (neviem sa rozhodnut, ci to chce smajlika, myslim to smrtelne vazne, ale mozno by som rada ponechala istu pravdepodobnost, ze si robim prdel).
Ale som strasne nevhodna pre zivot a celkom asi mrham prirodne zdroje na svoju existenciu, nepaci sa mi moc byt na tomto svete.
Ini ma zvyknu vnimat ako strasne bezcitnu a chladnu osobu, co ma celkom mrzi, lebo to vobec tak nie je, ale o zvysku maju myslim adekvatnu predstavu.
Nazor je osobna vec. Je to reflexia svetla v nasich mysliach. Nazor je teda vzdy o cloveku, ktory to vyslovuje a nikdy nie o objekte samotnom. Inac myslim si o sebe, ze INTJ ma celkom dobre vystihuje a pre moje okolie, som skor JBMNT.
Mam sa rad, niektore veci na sebe nemam rad. Dokazem so sebou zit, hoc som hovado...
Mnoho ludi ma nepochopi, lebo nie kazdy ma zmysel pre ironiu a sarkazmus a nie kazdy znesie otvorenost...
Ja mam tendenciu obcas ludi prekvapovat ked sa.mi chce. Ako sa hovori ticha voda brehy myje.. takze ano, vnimaju ma inak, lebo ma nepoznaju, nechapu.. velmi malo osob ktorych spocitam na jednej ruke vie, aka v skutocnosti som.. ale je to ciastocne aj moja chyba lebo nejak neukazujem to navonok vsetko, vacsinou sa robim blba, blaznim, alebo posobim zakriknuta az nudne.. ja som taka ze najprv ja musim spoznat cloveka a zvyknut si nanho aby som ja vedela ci sa pred nim otvorit alebo nie vyzva pre odvaznych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
vo vseobecnosti sa mam rad, som jediny clovek s ktorym sa dokazem vzdy dohodnut a rozumiet si..
a vnimam sa proste ako normalny clovek, mysliaci, citiaci .. nemam od seba velke naroky a ani si nenamyslam o sebe velke veci ktorych nie som schopny, ale ani sa nepodcenujem a snazim sa byt cestny a ferovy pokial mam rovnake podmienky aj okolo seba.. pricom sa vydavam najkratsou a najlahsou cestou k uspokojeniam a potrebam pretoze mi sem tam pride namaha zbytocna ale zalezi od okolnosti.. no a nepovazujem sa za plytkeho a neviem nechce sa mi velmi rozpisovat o sebe teraz ale tak toto je taky nejaky zaklad asi toho ako sa na seba pozeram
prepac teraz mam uprimnu chvilku @hagelslag
blízki ma velmi dobre poznajú a myslim ze ich mienka je +- podobna tej mojej o sebe... menej blizki maju uz trosku skreslenejsiu si myslim, ale ani poriadne neviem co si o mne myslia... takze tazko sudit
A iní ma vnímajú väčšinou omnoho pozitívnejšie, než by som si zaslúžila. Ale nesťažujem sa.
(Ano prave dnes si myslim)
To, co zbyde,
jsou jen kecy. (Co-Ca - V pixle)
ale, že aspoň ten ignore list existuje...
slaba útecha, ale čo už...
vydržal a pretrpel som v živote už dosť veľa veci a týchto tu tiež odpíšem zo svojho života už čoskoro...
Ale som strasne nevhodna pre zivot a celkom asi mrham prirodne zdroje na svoju existenciu, nepaci sa mi moc byt na tomto svete.
Ini ma zvyknu vnimat ako strasne bezcitnu a chladnu osobu, co ma celkom mrzi, lebo to vobec tak nie je, ale o zvysku maju myslim adekvatnu predstavu.
Mnoho ludi ma nepochopi, lebo nie kazdy ma zmysel pre ironiu a sarkazmus a nie kazdy znesie otvorenost...