Veľa som čítal, pozeral, počul o tomto dátume... Májsky kalendár, kruhy v obilí, Nostradamus, "Sybila", Biblia, nejaký počítačový program, Nasa... Myslíte si, že sa stane niečo prevratné?
myslím že začneme vo veľkom kupovať vianočné darčeky ale žiadny oniec sveta sa konať nebude ..... už pár sme ich prežili tak prečo by mal byť tento výnimka ?
"Kód Biblie hovorí, že každé píseno, slovo, číslo a akcent Skriptúry je časťou tajného kódu ukrytého v texte. Dekódovanie Biblie vraj vedie k objavu proroctiev a hlbokých právd. "
určite sa niečo stane, niečo veľké, možno aj koniec sveta, nikto nemôže povedať že nie... nechajme sa prekvapiť čo sa má stať, stane sa a ľudia s tým nič neurobia
@tobje A ešte som zabudol k tej Sybile: "The world will last for 9 periods of 800 years each and the 10th generation will begin approximately 2000 AD. And it will be the last. These things in the tenth generation shall come to pass. The earth shall be shaken by a great earthquake that throws many cities into the sea. There shall be war. Fire shall come flashing forth from the heavens and many cities burn. Black ashes shall fill the great sky. Then know the anger of the Gods "
Preklad:
Svet bude trvať 9 období, každý po 800 rokov. 10. generácia začne približne roku 2000 nášho letopočtu. A tá bude posledná. A tieto veci 10. generácií sa stanú. Zemou musí otriasať veľké zemetrasenie, ktoré vrhne veľa miest do mora. Musí byť vojna. Oheň bude sršať priamo z neba, a veľa miest zhorí. Čierny popol vyplní mocnú oblohu. Potom vedzte, hnev Bohov. (Malo by to byť správne, pokúšal som sa čo najpresnejšie.)
@madnesshouse Biblia na veľa vecí priamo nepoukazuje, používa metafory - "podobenstvá" v tomto prípade numerologický kód zašifrovaný v texte. Takže sa nedá povedať, že to biblia nehovorí. Veľa podstatných vecí v Biblii je napísaných "medzi riadkami".
Ja som si dal tú námahu ti to vysvetliť, prečo si ty nemôžeš dať tú námahu to pochopiť - nie vždy musí veta obsahovať to čo si ty mylíš, že obsahuje.
Ak píšem, že o tom hovorí aj Biblia, neznamená to, že je to tam priamo napísané.
@mark0 ale ja som krestan a bibliu poznam dobre a ked si niekto spocita strany apostolov kapitoly a take veci presne tak aby mu vysiel ten datum tak je to dobra picovina
@madnesshouse Biblický kód je druh veštenia príbuzného tradícii kabaly a numerológie, je to NÁZOR, že každé píseno, slovo, číslo a akcent Biblie je časťou tajného kódu ukrytého v texte.
Možno máš pravdu. A možno nie. Je to tvoj názor, a ja ho akceptujem...
Ja Biblický kód nepresadzujem, ani nepopieram. Každopádne ho beriem na vedomie, ako "možno pravdivý".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Žili mi to netrhá. (Myslím)
"Kód Biblie hovorí, že každé píseno, slovo, číslo a akcent Skriptúry je časťou tajného kódu ukrytého v texte. Dekódovanie Biblie vraj vedie k objavu proroctiev a hlbokých právd. "
Preklad:
Svet bude trvať 9 období, každý po 800 rokov. 10. generácia začne približne roku 2000 nášho letopočtu. A tá bude posledná. A tieto veci 10. generácií sa stanú. Zemou musí otriasať veľké zemetrasenie, ktoré vrhne veľa miest do mora. Musí byť vojna. Oheň bude sršať priamo z neba, a veľa miest zhorí. Čierny popol vyplní mocnú oblohu. Potom vedzte, hnev Bohov. (Malo by to byť správne, pokúšal som sa čo najpresnejšie.)
Ja som si dal tú námahu ti to vysvetliť, prečo si ty nemôžeš dať tú námahu to pochopiť - nie vždy musí veta obsahovať to čo si ty mylíš, že obsahuje.
Ak píšem, že o tom hovorí aj Biblia, neznamená to, že je to tam priamo napísané.
Možno máš pravdu. A možno nie. Je to tvoj názor, a ja ho akceptujem...
Ja Biblický kód nepresadzujem, ani nepopieram. Každopádne ho beriem na vedomie, ako "možno pravdivý".