Môj priateľ má brata, má 11 rokov a strašne žiarli, že chce so mnou priateľ tráviť čas. Má ma celkom rád, ale strašne žiarli poslednú dobu. Ja som sa vždy snažila s ním vychádzať, ale už sa to jednoducho nedá vydržať. Poslednú dobu sa snaží dokonca vyvolá
@thebad no je to inteligentné dieťa no @relieforsaddist ďakujem no pokúsim sa to nejak s ním urovnať @puco90 no asi s ním o tom hodím reč v krajnom prípade
ja som tiež hrozne žiarlila na švagrinky, kým boli len frajerky bráškov, ale taká sviňa som na ne zase nebola .. neviem, podľa mňa to musí človeka prejsť .. jednoducho ty ho nijako nepresvedčíš .. ja švagrinky nemám moc v láske doteraz, len už proste chápem, že takto to chodí a bráškovia sú s nimi šťastní
skôr nech mu to brat vysvetlí, že aj keď ľúbi teba, tak neprestane mať rád ani jeho - a hlavne nech sa tak správa - choďe traja spolu na výlet a ukážte mu, že ho nechcete odstrčiť
@erjedna to by bolo moc, tomu sa chcem vyhnúť @alohomora to je práve to divné, že on žiarli aj napriek tomu, že ho brávame na kadejaké výlety, hráme sa s ním všelijaké spoločenské hry, skrátka 100% času keď som u nich je využitých práve na neho. Práve priateľ sa tomu chcel vynúť, aby malý nežiarlil tak ho nikdy nezanedbáva (skôr to ide na môj úkor...) Viac sa venuje jemu a prihliada skôr na jeho želania, akože ja sa nesťažujem, veď je to jeho brat, nech sa mu venuje kým z neho ešte nie je ufrflaný puberťák-samotár ale neviem prečo sa sťažuje on keď mu nijako nekrivdí ani on ani ja.
Dúfam, že h to prejde ako hovoríš
@amypond ono to pôjde síce pomaličky, ale súdiac podľa toho čo si predtým napísala, je dosť inteligentný, takže je to fakt len otázka času .. držím palce
na zaklade @7 si myslim, ze najlepsie by bolo praveze sa nanho nacas uplne vykaslat, proste povedat mu nech sa uvedomi a chvilu sa s nim "nebavit", nech si trucuje a robi co chce, sama hovoris ze manka ho prekukla. a vy budte stastni a spokojni a po kratkom case urcite sam dolezie
jejda toto sa fakt deje?
no snad ho to prejde,cim skor take správanie!
teraz som velmi vdacna za dvohc starsich priatelovych bratov, pretoze toto nemusime riesit
to akože tvoj frajer si nevie poradiť s deckom a povedať mu nech sa nespráva ako trojročný? kebyže toto ako decko robím bratovi, tak by so mnou porobil poriadky hneď, on to nevidí ako že ti skáče po hlave?
@h8u@miaja no to sa práve bojím, že by robil ešte viac pre to aby proti mne všetkých poštval, alebo bude skrátka nepríjemný, a ja viem, že jeho mama je super, ale zase si nemyslím, že by sa prizerala tomu ako na neho obaja kašleme, to by už išlo do zlého smeru. @likjul @hotaru tak on s ním robí poriadky ale na štýl "prestaň s tým lebo dostaneš" ale nikdy nedostane, maximálne na neho nakričí a chvíľu je pokoj, a on si dovoľuje stále viac. Je to také že ho nechce od seba odháňať alebo mu nechce dať pocit že ma uprednostňuje aby bol v rodine pokoj, ale keď mi to už vyslovene vadí tak nachvíľu ten poriadok ss ním urobí. Ale tiež si hovorím že to až preháňa
má 11 rokov a je to decko takže tvoj frajer by mal byť ten múdrejší a mal by si rozdeliť čas tak aby mohol byť aj s tebou a aj venovať sa bratovi aby zabranil takymto "intrigam"
Skúste to spraviť tak, že tvoj priateľ sa bude venovať svojmu bratovi aj vtedy, keď tam ty nebudeš, ja ako problém vidím to, že jeho brat má pocit,že všetko čo spolu robia (ako tie výlety a tak...), si tam aj ty, že už netrávia čas spolu ako kedysi, proste je tam tretia osoba a to mu môže prekážať, že sa pri vás cíti nepodstatný.
Ignoruj ho. Možno sa do teba zakukal a teraz žiarli na brata, alebo mu chýba bráško tak žiarli na teba. Who knows, who cares? Ked si ho nebudeš všímať, dá pokoj.
ale podľa mňa je to celé dosť nahlavu. aby decko takto vyvádzalo kôli bratovej frajerke... však nemá celé dni čo robiť len vás "otravovať"? a v prvom rade by si to s ním mal vydiskutovať tvoj frájo... chápem že asi maju dobrý súrodenecký vzťah ale donekonečne to takto podľa mňa nepojde. proste by sa trebalo nejako dohodnúť. s celou rodinou že budete mať nejaký čas pre seba a nejaký čas strávite aj s bratom a nie všetok čas venovať jemu a aešte sa mu to nepači. a práve preto by to trebalo riešiť s celou rodinou aby si potom malý nevymýšlal že naňho kašlete lebo každý bude vedieť že to tak nie je. ale každopadne veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@relieforsaddist ďakujem no pokúsim sa to nejak s ním urovnať
@puco90 no asi s ním o tom hodím reč v krajnom prípade
skôr nech mu to brat vysvetlí, že aj keď ľúbi teba, tak neprestane mať rád ani jeho - a hlavne nech sa tak správa - choďe traja spolu na výlet a ukážte mu, že ho nechcete odstrčiť
@alohomora to je práve to divné, že on žiarli aj napriek tomu, že ho brávame na kadejaké výlety, hráme sa s ním všelijaké spoločenské hry, skrátka 100% času keď som u nich je využitých práve na neho. Práve priateľ sa tomu chcel vynúť, aby malý nežiarlil tak ho nikdy nezanedbáva (skôr to ide na môj úkor...) Viac sa venuje jemu a prihliada skôr na jeho želania, akože ja sa nesťažujem, veď je to jeho brat, nech sa mu venuje kým z neho ešte nie je ufrflaný puberťák-samotár ale neviem prečo sa sťažuje on keď mu nijako nekrivdí ani on ani ja.
Dúfam, že h to prejde ako hovoríš
no snad ho to prejde,cim skor take správanie!
teraz som velmi vdacna za dvohc starsich priatelovych bratov, pretoze toto nemusime riesit
@likjul
@hotaru tak on s ním robí poriadky ale na štýl "prestaň s tým lebo dostaneš" ale nikdy nedostane, maximálne na neho nakričí a chvíľu je pokoj, a on si dovoľuje stále viac. Je to také že ho nechce od seba odháňať alebo mu nechce dať pocit že ma uprednostňuje aby bol v rodine pokoj, ale keď mi to už vyslovene vadí tak nachvíľu ten poriadok ss ním urobí. Ale tiež si hovorím že to až preháňa
takto to skús naňho
Ignoruj ho. Možno sa do teba zakukal a teraz žiarli na brata, alebo mu chýba bráško tak žiarli na teba. Who knows, who cares? Ked si ho nebudeš všímať, dá pokoj.